2022.október.02. vasárnap.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Új mezben a Képes Sport! – megújult Magyarország sportmagazinja

3 perc olvasás
 <span class="inline left"><a href="/node/10730"><img class="image thumbnail" src="/files/images/Image1.thumbnail_32.jpg" border="0" alt="Képes Sport" title="Képes Sport" width="75" height="100" /></a></span> <p>Megújult Magyarország piacvezető sportmagazinja, a Képes Sport. A március 12-én megjelenő lapszám új szerkezetű címlappal, megújult külsővel és tartalommal jelentkezik. A piacvezető magazin munkatársai ősz óta készültek az átalakításra, hónapokon át tervezték az új Képes Sport arculatát, és tartalmi  megújulását. </p><p>

 képes sport

Megújult Magyarország piacvezető sportmagazinja, a Képes Sport. A március 12-én megjelenő lapszám új szerkezetű címlappal, megújult külsővel és tartalommal jelentkezik. A piacvezető magazin munkatársai ősz óta készültek az átalakításra, hónapokon át tervezték az új Képes Sport arculatát, és tartalmi  megújulását.

 képes sport

Megújult Magyarország piacvezető sportmagazinja, a Képes Sport. A március 12-én megjelenő lapszám új szerkezetű címlappal, megújult külsővel és tartalommal jelentkezik. A piacvezető magazin munkatársai ősz óta készültek az átalakításra, hónapokon át tervezték az új Képes Sport arculatát, és tartalmi  megújulását.

„Tavasszal a természet is megújul, éppen ezért időzítettük márciusra a layout-váltást és a tartalmi változásokat" – mondja Sal Endre, a Képes Sport főszerkesztője. „A Képes Sport piacvezető a maga területén, az eladási adatai kitűnőek, a ráncfelvarrással olvasóinknak szeretnénk kedveskedni egy még tartalmasabb, látványosabb lappal.. A KS közkedvelt, szórakoztató színes magazin, amely nem csupán szórakoztat, hanem sportikonokon keresztül valóban követendő példákat állít az olvasók elé."

A legmarkánsabb változás a címlapot érinti, amely valamelyest szellősebb, ugyanakkor továbbra is látványos, dinamikus lesz. A belső oldalakon a korábbiaknál markánsabb színekkel operál a művészeti részleg, tartalmilag pedig szintén megújul a Képes Sport, átalakul a kvíz és koktélrovat, a tv-ajánló. Az olvasók által kedvelt rovatok tovább bővülnek érdekes interjúkkal, tartalmas portrékkal, exkluzív fotókkal.

,,A célunk az volt, hogy még élvezetesebb, még kreatívabb magazint tegyünk az olvasók elé. Sokat dolgoztunk rajta, de úgy érezzük, megérte. A szerkesztőség összes munkatársa büszke az új Képes Sportra. Mi szeretjük, reméljük, az olvasók és hirdetési partnereink is szeretni fogják az új mezbe öltözött KS-t" – összegzett a főszerkesztő.

A megújulást marketing kampány is kíséri, amelynek elemei a tv, a rádió, a print és az árushelyi felületek. Nem maradnak el a lap mellé csomagolt ajándékok sem: a Képes Sport március 12-től 4 héten keresztül minden héten egyedi ajándékokkal lepi meg olvasóit.

A média tervezését és vásárlását az MM&V médiaügynökség végezte, a kreatív kampány pedig házon belül készült.

A Ringier Kiadó Magyarország egyik legnagyobb lapkiadójaként 1993 óta van jelen a magyar piacon. Megjelenteti Magyarország legnagyobb napilapját, a Blikket, valamint az egyetlen sport-napilapot a Nemzeti Sportot. A Ringier Csoport 67, 7 % ban tulajdonosa a Népszabadságnak. A napilapok mellett számos magazin (Tina, Blikk Nők, hot!, Képes Sport, Sport&Style, IM, IM Style, Bravo, Bravo Girl!, Buci Maci), könyvek, valamint internetes portálok (blikk.hu, nemzetisport.hu, im-net.hu, bravo.hu, bravogirl.hu) képezik portfolióját. A Ringier Kiadó nyomdája Magyarország legnagyobb és legmodernebb napilapnyomdája.

About Post Author

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.