2022.december.07. szerda.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Új színes irodai lézerek a Brothertől

3 perc olvasás
 <span class="inline left"><a href="/node/5547"><img class="image thumbnail" src="/files/images/HL4040CN_0.thumbnail.jpg" border="0" alt="Brother HL4040CN" title="Brother HL4040CN" width="100" height="95" /></a><span style="width: 98px" class="caption"><strong>Brother HL4040CN</strong></span></span> <p>Alapvetően új fejlesztésű, számos innovatív, illetve a piacon ritkaságszámba menő szolgáltatást vonultat fel színes irodai lézernyomtató-családjában a japán Brother. A kínálat az „egyszerű" hálózati lézerektől a kétoldalú nyomtatásra is alkalmas, multifunkciós eszközökig terjed.</p><p>

 brother hl4040cnBrother HL4040CN

Alapvetően új fejlesztésű, számos innovatív, illetve a piacon ritkaságszámba menő szolgáltatást vonultat fel színes irodai lézernyomtató-családjában a japán Brother. A kínálat az „egyszerű" hálózati lézerektől a kétoldalú nyomtatásra is alkalmas, multifunkciós eszközökig terjed.

 brother hl4040cnBrother HL4040CN

Alapvetően új fejlesztésű, számos innovatív, illetve a piacon ritkaságszámba menő szolgáltatást vonultat fel színes irodai lézernyomtató-családjában a japán Brother. A kínálat az „egyszerű" hálózati lézerektől a kétoldalú nyomtatásra is alkalmas, multifunkciós eszközökig terjed.

A Brother teljes egészében saját fejlesztésű, új színes lézernyomtató-családdal jelentkezik a hazai piacon is. A gépek közös tulajdonsága, hogy bár nagyteljesítményű színes lézernyomtatókról van szó, mindegyik képes közvetlenül – számítógép közbeiktatása nélkül – USB portról, illetve -portra is dolgozni. Az eszközök támogatják a PictBridge formátumot, képesek akár dokumentumokat, akár fényképeket kinyomtatni közvetlenül USB adattárolóról vagy fényképezőről. A multifunkciós nyomtatók szkennelni is képesek közvetlenül az USB eszközökre, de akár FTP szerverre is.

A nyomtatósorozat első tagja, a HL-4040CN hálózati nyomtatónál a külsőre igen hasonló HL-4050CDN jelű abban különbözik, hogy ez utóbbi kétoldalú nyomtatásra is alkalmas, míg a sorozat harmadik tagja, a HL-4070CDW az előbbieken túl vezeték nélküli hálózaton is működtethető. A multifunkciós eszközök az egyszerű nyomtatóknál valamivel később kerülnek piacra, de érkezésük még ebben az évben várható.

Mind a nyomtatók, mind pedig a multifunkciós modellek közös jellemzője a 20/20 oldal teljesítmény, tehát mind színesben, mind pedig fekete-fehérben percenként 20 oldal nyomtatására képesek. Az egyenletesen gyors nyomtatás az egy sorban elhelyezett tonereknek köszönhető, mert így az összes alapszín egy munkafázisban kerül a papírra.

brother hl4070cdwBrother HL4070CDWAz eszközök fejlesztése során fontos szempont volt a felhasználóbarát menü és kezelhetőség kialakítása, és a minél alacsonyabb üzemeltetési költségek biztosítása, miközben a cég eszközeinek vételárát is igyekszik versenyképessé tenni. Az induló költségeket tovább csökkenti, hogy számos konkurens gyártóval szemben a Brother teljes kapacitású tonerekkel és patronokkal kínálja nyomtatóit.

A könnyű üzemeltetést szolgálja a tonerkazetták egyszerű, „fiókos" rendszerű cserélhetősége, a minőséget pedig a 2400 dpi-s felbontás garantálja. A készülékek 250 lapos papíradagolóval kerülnek forgalomba, mely opcionálisan egy 500 lapos tálcával is bővíthető.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.