2024.február.28. szerda.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Up2date néven elindult Magyarország egyetlen B2B információs- és hírpiaci rendszere

3 perc olvasás
<p> </p><p><span class="inline left"><a href="/node/5545"><strong><em><img class="image thumbnail" src="/files/images/Image1_0.thumbnail.jpg" border="0" alt="http://www.up2date.hu/" title="http://www.up2date.hu/" width="100" height="13" /></em></strong></a><span style="width: 98px" class="caption"><a href="http://www.up2date.hu/"><u><font color="#800080"><strong><em>http://www.up2date.hu/</em></strong></font></u></a><strong><em> </em></strong></span></span>Up2date néven elindult ez egyetlen hazai online szolgáltatás, amely lehetővé teszi minden kommunikálni kívánó szervezet számára a sajtó költséghatékony, közvetlen elérését. </p><p> 

 

http://www.up2date.hu/http://www.up2date.hu/ Up2date néven elindult ez egyetlen hazai online szolgáltatás, amely lehetővé teszi minden kommunikálni kívánó szervezet számára a sajtó költséghatékony, közvetlen elérését.

 

 

http://www.up2date.hu/http://www.up2date.hu/ Up2date néven elindult ez egyetlen hazai online szolgáltatás, amely lehetővé teszi minden kommunikálni kívánó szervezet számára a sajtó költséghatékony, közvetlen elérését.

 

A 0-24 órában működő, kiválóan strukturált rendszer segíti az információforrásokat abban, hogy üzeneteiket szűretlen, szerkesztetlen formában eljuttassák a számukra fontos médiumokhoz, újságírókhoz. A sajtó számára ugyanakkor áttekinthetővé válik a sajtóközlemények és egyéb beérkező információk halmaza, az újságírók többféle szempont szerint rendszerezetten jeleníthetik meg a számukra releváns híreket és kereshetnek korábbi anyagok között.

A hazai fejlesztésű rendszer alapja egy jól strukturált, folyamatosan frissülő adatbázis-portál, amelyen a kommunikálni kívánó szervezetek maguk helyezhetik el anyagaikat sajtóközlemények, esemény-előrejelzések, tetszőleges formátumú multimédiás háttéranyagok formájában. Ezek az első kézből származó hírek és információk a média számára azonnal hozzáférhetőek. Az információk adatbázisba történő beadásával egy időben lehetőség nyílik automatikus sms és email értesítések kiküldésére is.

Témakódok, ill. egyéb jellemzők alapján az újságírók testre szabhatják saját híroldalukat, valamint többféle keresési módszerrel utólag visszakereshetik az archivált anyagokat. A rendszer kiindulópontként szolgál: minden releváns tartalom megtalálható egy helyen, ami a munkát, a felkészülést egy adott témában segítheti.

Az up2date az információforrások számára többféle előnyt nyújt, profiltól, szektortól függően. Az államigazgatás, önálló állami szervezetek, a politikai élet szereplői számára átláthatóvá, egyszerűbbé teszi a kommunikációt, megkönnyíti a nagyszámú helyi médiummal való kapcsolattartást, valamint programok, állásfoglalások, események célzott közzétételét.

Az üzleti szféra szereplői számára hasznos eszköz a cégükkel kapcsolatos információk megjelenítésére, a sajtó képviselőivel való folyamatos kapcsolattartásra, rendezvényeik meghirdetésére. A rendszer igény szerint speciális, testre szabott statisztikák nyújtására is képes.

A civil szervezetek esetében hiánypótló kommunikációs csatornáról van szó, amelyen keresztül publicitásuk növelése, tevékenységük, állásfoglalásaik széles közvélemény elé tárása válik lehetővé.

A rendszer fontos pillére az újságírók, kommunikációs szakemberek, valamint intézmények folyamatosan frissülő adatbázisa. Külön hangsúlyt fektet a szolgáltató a regionális, illetve kisebb helyi, de vonzáskörzetükben jelentős véleményformáló szerepet betöltő médiumokra.

Az Euro Management Kft. tulajdonát képező  up2date rendszer piaci bevezetését több éves előkészület előzte meg. A szolgáltató az indulást követő két-három hónapot tesztidőszaknak szánja, amelynek folyamán jelentős számú médium és információforrás kezdi meg a rendszer használatát, ill. feltöltését. A napról napra bővülő együttműködői kör tagjai között számos televízió, országos és megyei napilap, hetilap, gazdasági lap, rádió található, valamint jelentős szereplők az államigazgatás, a gazdaság, a politikai és a társadalmi szféra területéről. A résztvevő szervezetek többségének listája a http://www.up2date.hu/ oldal „Együttműködő partnerek" menüpontja alatt tekinthető meg.

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.