2022.augusztus.10. szerda.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Új termékek a Milla krémtúró családjában

2 perc olvasás
 <span class="inline inline-left"><a href="/node/22817"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/milli%20mia%20krémtúró%20kekszes%20xxl%20háttér%20nélkül.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="85" /></a></span> <p>A gyermekkorunk emlékeit idéző Milli Mia Krémtúró két új ízzel csábítja a nagyobb méretű termékek szerelmeseit. Januártól a boltok polcaira kerül XXL méretben a két népszerű Krémtúró ízvariáns: a vaníliás-mazsolás és a kekszes. </p><p>

 

A gyermekkorunk emlékeit idéző Milli Mia Krémtúró két új ízzel csábítja a nagyobb méretű termékek szerelmeseit. Januártól a boltok polcaira kerül XXL méretben a két népszerű Krémtúró ízvariáns: a vaníliás-mazsolás és a kekszes.

 

A gyermekkorunk emlékeit idéző Milli Mia Krémtúró két új ízzel csábítja a nagyobb méretű termékek szerelmeseit. Januártól a boltok polcaira kerül XXL méretben a két népszerű Krémtúró ízvariáns: a vaníliás-mazsolás és a kekszes.

Az immáron negyven éves múlttal rendelkező Krémtúró igazi slágerterméknek számít a hazai piacon. A hagyományosan 100 grammos termékek mellé 2007 júliusában került polcra a legnépszerűbb vaníliás íz 180 grammos kiszerelése – a nagyravágyók nagy örömére. A vaníliás XXL termék sikeres bevezetése után, 2009 januárjában három tagúra bővült a Milli Mia Krémtúró XXL portfoliója: a meglévő variáns mellett vaníliás-mazsolás és a kekszes ízek kerültek a boltok polcaira.  

„A Krémtúró a megújult Milli Mia desszertcsalád legfontosabb tagja. A 2007-es vaníliás XXL bevezetés sikeresnek bizonyult. Egy piaci felmérés szerint az XXL Krémtúró adja a teljes Krémtúró forgalmának közel 10%-át. Nagy örömünkre szolgált, hogy nem a 100 grammos fogyasztók tértek át a nagyobb méretre, hanem sikerült egy új fogyasztói réteget rászoktatni a termék rendszeres vásárlására" .

: „Mint az összes Milli Mia termék, a Krémtúró is kiváló minőségű, friss tejből készül, így ezek a krémes desszertek nemcsak finomak, de egészségesek is! Az XXL csomagolással meg gondoltunk azokra is, akik a 100 grammos desszerttel nem érik be."- mondja Pesti Borbála, a Friesland Hungária zRt. marketing menedzsere

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.