A Verbatim a cég története során először kínál lámpatesteket kiegészítésként az eddig szállított kiváló minőségű és megbízható LED-izzóihoz. A stílusos lámpatestek tökéletesen passzolnak a vállalat által eddig kínált PAR16 GU10 lámpákhoz és egyértelműen alkalmasak az otthonok és irodák praktikus és gazdaságos megvilágítására.

 

A Verbatim a cég története során először kínál lámpatesteket kiegészítésként az eddig szállított kiváló minőségű és megbízható LED-izzóihoz. A stílusos lámpatestek tökéletesen passzolnak a vállalat által eddig kínált PAR16 GU10 lámpákhoz és egyértelműen alkalmasak az otthonok és irodák praktikus és gazdaságos megvilágítására.

 

Az immár egész európában, mind a nagy- mind a kiskereskedő viszonteladóknál elérhető lámpatest-csomagok mindegyike tartalmaz egy fehér színű, vagy szálcsiszolt alumínium rögzíthető gyűrűt rögzítőrugóval, egy GU10-típusú foglalaltot és egy elektromos csatlakozódobozt.

 

A lámpatestek két különböző érintésvédelmi besorolással kaphatóak. Az IP23-as verzió általános felhasználásra alkalmas, például konyhába, nappaliba és hálószobába, az IP44-es besorolással rendelkező típus jobb védelmet nyújt az esetlegesen a felcsapódó víz ellen, így tökéletesen alkalmas fürdőszobák és más, nedves helyiségek megvilágítására.

 

A Verbatim masszív és erős LED lámpatesteit mindenféle külön segédeszköz nélkül a helyükre illeszthetjük, mivel tökéletesen passzolnak az eddig használt lámpatestekhez vágott szabvány méretű lyukakba. A LED-izzók fényének iránya állítható, csatlakoztatásuk pedig egy egyszerű csavarással megoldható.

 

A Verbatim kibővíti LED-izzó portfólióját

Meglévő LED-lámpáinak eddigi sikerességére építve a vállalat bemutat néhány új terméket, hogy kielégítse a világítási megoldásokra egyre szélesebb körben növekvő igényt.

 

A vevők valószínűleg értékelni fogják a szélesebb fényerő-választékot és az izzók által nyújtott kiváló színrenderelést, 2700K és 4000K közötti színhőmérséklettel, ami stabil és állandó marad a teljes élettartam alatt. A formai változtatásoknak köszönhetően  az új termékek jobban illeszkednek a lámpatestekbe, beleértve a süllyesztett lámpatesteket is.

 

A megnövekedett választékra jó példák az MR16-os és PAR16-os LED-szpotlámpák, amelyek négylépéses MacAdam ellipszis binninget támogatnak, így olyan színhőmérséklet-variációkat képesek előállítani, amelyek az emberi szem számára szinte láthatatlanok, egyenletes, árnyék nélküli fényelosztást biztosítva ezzel. A fényszögek ezeknél a szpotlámpáknál 35 és 55 fokra növekedtek. Alacsony, 7 wattos fogyasztásukkal az MR16-os LED lámpa egy 35 wattos hasonló halogénlámpa, míg a PAR16-os izzó egy 50 wattos halogénlámpa helyetteítésére alkalmas. Ideálisak hangsúlyos megvilágításra hotelekben, éttermekben, üzletekben múzeumokban és háztartásokban is.

 

A Verbatim kibővítette és véglegesítette AR111-es LED-izzó termékcsaládját is, amelyek elsősorban kereskedelmi funkciójú helyiségek megvilágítására lettek kifejlesztve. A választék most már magában foglal egy 14,5 wattos AR111 lámpát, 3900 kandelás fényerősséggel, 850 lumenes fénykibocsátással és 4000K-s, semleges fehér színhőmérséklettel. Alternatívaként rendelkezésre áll egy 3000K-s, lágy fehér fényforrás is 800 lumenes fénykibocsátással és 3700 kalendás fényerővel. Az izzó világítási szöge viszonylag keskeny, 25 fokos, így remek kiemelő megvilágítást biztosít az egyes termékeknek. Az általános megvilágításhoz szélesebb világítási szög szükséges, erre a célra a Verbatim három további AR111-es izzót is kínál 35 fokos világítási szöggel: egy 720, egy 750 és egy 880 lumenes kibocsátású típust. A megnövelt kényelem érdekében ezekhez az izzókhoz cserélhető, fehér vagy ezüst színű külső gyűrű kapható így a vásárló könnyebben hozzáillesztheti az izzó színét a meglevő lámpatestekéhez.

 

A háztartások számára egy új állítható fényerejű klasszikus A-típusú sorozat kapható általános belső megvilágításra. Az új E27-es és B22-es izzók 7,5 és 10,5 wattos változatban érhetőek el, a 40 és a 60 wattos hagyományos izzók helyettesítőjeként. A Verbatim egy új, IP65-ös érintésvédelmi besorolással rendelkező 7,5 wattos klasszikus A típusú E27-es izzót is piacra dobott, ami elsősorban a kertben a ház körül és minden egyéb olyan helyen lehet kiváló világítási megoldás, ahol vízálló LED-izzóra van szükség.

 

A Verbatim 4 wattos LED-gyertyaizzója 250 lumenes fénykibocsátása és 250 fokos fényszöge mellett egy további említésre méltó tulajdonsággal is rendelkezik: 2700K-s színhőmérséklet mellett rendkívül kellemes ragyogást biztosít, így tökéletesen alkalmas otthoni általános megvilágításra, vagy éttermek és hotelek megvilágítására.

 

Köszönhetően a Mitsubishi Chemicals Corporation szakértői hátterének és fél évszázados tapasztalatának a világítás területén, a vevők mindig számíthatnak a Verbatim LED-termékportfólió tagjainak kiváló teljesítményére, kompatibilitására és minőségére.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük