2024.április.19. péntek.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Új, négyévszakos tehergépjármű-abroncs az Apollo Tyres kínálatában

2 perc olvasás

02-apollo-altrust-all-season.jpgElsősorban könnyű tehergépjárművekre tervezte új négyévszakos abroncsát az Apollo Tyres. Összesen 14 féle méretben gyártják, amelyek teljesen lefedik a legnépszerűbb méretkategóriákat. A gyártó arra számít, hogy az új termékcsalád is legalább olyan népszerű lesz, mint a korábban megjelent Altrust Summer nyári abroncs, amely 2017-ben két jelentős abroncstesztet is megnyert: az Autobild szaklaptól „Kiváló” minősítést kapott, a Promobil versenyén tesztgyőztes lett.

A májusban Kölnben megrendezett The Tire kiállításon bemutatkozó Apollo Altrust All Season abroncsok egész évre ideális megoldást kínálnak furgonok számára. Jellemzőjük, hogy vizes úton is kiváló fékezést biztosítanak, a kanyarokban optimalizált a stabilitás, és egész élettartamuk alatt alacsony zajszinttel működnek. Továbbá mindenféle időjárási körülmények között kényelmet és biztonságot nyújtanak. A futófelületet érő nyomás egyenletes eloszlása pedig egyenletes kopást garantál, ezzel meghosszabbítva az abroncsok élettartamát.

Az Altrust All Season gumiabroncs optimalizált védelemmel rendelkezik, amely a vizes felületen is kiváló féktulajdonságoknak köszönhető. A lekerekített keréknyom lehetővé teszi a jobb vízelvezetést, így biztosítva a kitűnő aquaplaning teljesítményt. Az abroncs kiváló stabilitásának köszönhetően a kanyarodás sem jelent problémát, történjen az bármilyen időjárási viszonyok között. A vállrész futófelületi blokkjai közötti áthidalók biztosítják a merevséget a kanyarodáskor, miközben az oldalfalak egyenes és merev szerkezete növeli a kormányzás pontosságát és a stabilitást.

EZ IS ÉRDEKELHETI

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.