2022.05.26.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Újabb HD ismeretterjesztő csatornával bővít a UPC, megerősítve a vezető HD-kínálatot

2 min read
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/79014"><img class="image image-preview" src="/files/images/index_244.jpg" border="0" width="244" height="207" /></a></span>Az idén is tovább gazdagodik a kábeltelevízión elérhető nagy felbontású, HD-csatornák választéka. Mától a UPC Magyarország kínálata a NatGeo Wild HD ismeretterjesztő csatornával bővül, így összesen már 22  HD-csatornát nézhetnek a csomag előfizetői. </p> <p> 

Az idén is tovább gazdagodik a kábeltelevízión elérhető nagy felbontású, HD-csatornák választéka. Mától a UPC Magyarország kínálata a NatGeo Wild HD ismeretterjesztő csatornával bővül, így összesen már 22  HD-csatornát nézhetnek a csomag előfizetői.

 

Az idén is tovább gazdagodik a kábeltelevízión elérhető nagy felbontású, HD-csatornák választéka. Mától a UPC Magyarország kínálata a NatGeo Wild HD ismeretterjesztő csatornával bővül, így összesen már 22  HD-csatornát nézhetnek a csomag előfizetői.

 

A legtöbb HD-csatornát biztosító hazai szolgáltatónál immár egy teljes alapcsomag kínálatával vetekszik a finom részleteket is megmutató, szebb látványt és így nagyobb élményt nyújtó HD-választék. A legnézettebb országos kereskedelmi és közszolgálati műsorok mellett immár nyolc látványos dokumentum- és természetfilm-csatorna látható a csomagban.

 

A bőséges kínálatnak és a fokozódó érdeklődésnek köszönhetően a HD-előfizetések száma a UPC-nél tavaly megduplázódott és folyamatosan tovább növekszik. Ma már a digitális tévére előfizetők több mint egyötöde nagy felbontásban tévézik. A szolgáltató tévés videotárában is fokozatosan növekszik a HD-filmek aránya. Ezzel párhuzamosan az eltelt egy év alatt csaknem 40%-kal emelkedett a videotárból megvásárolt nagy felbontású filmek aránya is.

 

Az április elsejétől a 206-os programhelyen elérhető NatGeo Wild HD, az egyik legnépszerűbb, a nap 24 órájában természetfilmeket sugárzó csatorna, amellyel a nézők ezernyi szárazföldi, illetve tenger alatti élőhelyet, lenyűgöző tájat, sosem látott élőlényeket fedezhetnek fel és közben szemtanúi lehetnek a legizgalmasabb vadonbéli találkozásoknak is. A program kizárólag eredeti nagy felbontású műsorokat tartalmaz, amelyek alatt választható a szinkron vagy az eredeti hang és több más nyelv is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

EUROASTRA - Powered by WebshopCompany Ltd. uk. | Newsphere by AF themes.