2022.augusztus.14. vasárnap.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Újra rendelhető a Vodafone nagy sikert aratott nyári roaming ajánlata, a Passport Hetijegy

2 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> </xml><![endif]--><!--[if !mso]><object classid="clsid:38481807-CA0E-42D2-BF39-B33AF135CC4D" id=ieooui></object> <style> st1\:*{behavior:url(#ieooui) } </style> <![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/2643"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/vodafone.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="66" /></a></span>A tavalyi üdülési szezon egyik legsikeresebb roaming ajánlatával, a Passport Hetijeggyel hét napon keresztül a megszokott magyarországi tarifákon lehet telefonálni.

vodafone.thumbnailA tavalyi üdülési szezon egyik legsikeresebb roaming ajánlatával, a Passport Hetijeggyel hét napon keresztül a megszokott magyarországi tarifákon lehet telefonálni.

vodafone.thumbnailA tavalyi üdülési szezon egyik legsikeresebb roaming ajánlatával, a Passport Hetijeggyel hét napon keresztül a megszokott magyarországi tarifákon lehet telefonálni.

2011. július 1-től a Vodafone ügyfelei roppant kedvező áron – hazai percdíjakkal – hívhatják ismerőseiket és szeretteiket az Európai Unió területéről, Horvátországból, Törökországból, vagy Svájcból. A Passport Hetijegy szolgáltatásnak köszönhetően ugyanis a lakossági és kisvállalati ügyfelek hét napon át a megszokott magyarországi tarifákon telefonálhatnak külföldön 1 990 Ft aktiválási díj ellenében, külön kapcsolási díj nélkül. A szolgáltatás egymás után többször is megrendelhető sms-ben a P7 kód 1270-es számra való elküldésével. A hazai percdíjak minden megrendelt időszakban addig érvényesek, amíg az indított vagy a fogadott hívásforgalom mennyisége el nem éri a 200 percet.

Dr. Beck György, a Vodafone Magyarország elnök-vezérigazgatója elmondta: „Tavaly nyáron a Vodafone egyik legnépszerűbb szolgáltatásának a Passport Hetijegy bizonyult, amelyet több mint harminc ezren használtak. Bízunk benne, hogy idén az igen kedvező mobilnetes roaming konstrukcióink mellett a Hetijegy is a tavalyihoz hasonlóan népszerű lesz, jelentősen csökkentve ezzel a külföldi nyaralás során ügyfeleink telefonálási és internetezési költségeit."

Mobilinternet külföldről kedvezményes áron

Az okostelefonjukon külföldön internetezni szándékozó Vodafone-felhasználók két tarifa közül választhatnak. A MobilWeb Napijegy Külföldön csomag segítségével 15 európai országban használhatják készüléküket napi 10 MB-os adatforgalomig, 690 Ft-ért, amelyet csak akkor számláz ki a Vodafone, ha ténylegesen interneteznek az adott készüléken. A kedvezményes adatforgalom 80 és 100%-ának elérésekor SMS-ben értesítést kapnak, így akadályozva meg a limit túllépését. A megrendeléshez SMS-t kell küldeniük a 1270-es telefonszámra RNAPI kóddal.

Azoknak az ügyfeleknek, akik évente több alkalommal látogatnak külföldre, a MobilWeb Külföldön a tökéletes választás havi 1690 forint előfizetési díjért. Ezzel napi 50 MB, azaz havi szinten akár több mint 1 GB adatforgalmat használhatnak fel az EU országainak bármelyikében, valamint Horvátországban és Svájcban is. A tarifacsomag egy éves hűségnyilatkozat aláírásával a Vodafone üzleteiben köthető meg.

www.vodafone.hu/roaming  

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.