A tavalyi üdülési szezon egyik legsikeresebb roaming ajánlatával, a Passport Hetijeggyel hét napon keresztül a megszokott magyarországi tarifákon lehet telefonálni.

A tavalyi üdülési szezon egyik legsikeresebb roaming ajánlatával, a Passport Hetijeggyel hét napon keresztül a megszokott magyarországi tarifákon lehet telefonálni.

2011. július 1-től a Vodafone ügyfelei roppant kedvező áron – hazai percdíjakkal – hívhatják ismerőseiket és szeretteiket az Európai Unió területéről, Horvátországból, Törökországból, vagy Svájcból. A Passport Hetijegy szolgáltatásnak köszönhetően ugyanis a lakossági és kisvállalati ügyfelek hét napon át a megszokott magyarországi tarifákon telefonálhatnak külföldön 1 990 Ft aktiválási díj ellenében, külön kapcsolási díj nélkül. A szolgáltatás egymás után többször is megrendelhető sms-ben a P7 kód 1270-es számra való elküldésével. A hazai percdíjak minden megrendelt időszakban addig érvényesek, amíg az indított vagy a fogadott hívásforgalom mennyisége el nem éri a 200 percet.

Dr. Beck György, a Vodafone Magyarország elnök-vezérigazgatója elmondta: „Tavaly nyáron a Vodafone egyik legnépszerűbb szolgáltatásának a Passport Hetijegy bizonyult, amelyet több mint harminc ezren használtak. Bízunk benne, hogy idén az igen kedvező mobilnetes roaming konstrukcióink mellett a Hetijegy is a tavalyihoz hasonlóan népszerű lesz, jelentősen csökkentve ezzel a külföldi nyaralás során ügyfeleink telefonálási és internetezési költségeit."

Mobilinternet külföldről kedvezményes áron

Az okostelefonjukon külföldön internetezni szándékozó Vodafone-felhasználók két tarifa közül választhatnak. A MobilWeb Napijegy Külföldön csomag segítségével 15 európai országban használhatják készüléküket napi 10 MB-os adatforgalomig, 690 Ft-ért, amelyet csak akkor számláz ki a Vodafone, ha ténylegesen interneteznek az adott készüléken. A kedvezményes adatforgalom 80 és 100%-ának elérésekor SMS-ben értesítést kapnak, így akadályozva meg a limit túllépését. A megrendeléshez SMS-t kell küldeniük a 1270-es telefonszámra RNAPI kóddal.

Azoknak az ügyfeleknek, akik évente több alkalommal látogatnak külföldre, a MobilWeb Külföldön a tökéletes választás havi 1690 forint előfizetési díjért. Ezzel napi 50 MB, azaz havi szinten akár több mint 1 GB adatforgalmat használhatnak fel az EU országainak bármelyikében, valamint Horvátországban és Svájcban is. A tarifacsomag egy éves hűségnyilatkozat aláírásával a Vodafone üzleteiben köthető meg.

www.vodafone.hu/roaming  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük