Mint ahogy azt már jeleztük (http://www.euroastra.info/node/51369), 2011. augusztus 18.-21. között megrendezésre kerül a 25. Mesterségek Ünnepe. Most hírt adunk az eseményhez kapcsolódó fotópályázatról is.

Mint ahogy azt már jeleztük (http://www.euroastra.info/node/51369), 2011. augusztus 18.-21. között megrendezésre kerül a 25. Mesterségek Ünnepe. Most hírt adunk az eseményhez kapcsolódó fotópályázatról is.

 Az idén augusztus 18. és 21. között megrendezésre kerülő ünnepsorozat fő témája a viselet és kiegészítők, díszvendégként a Balti Államokat látja majd vendégül. Egész napos vásári komédiára, utcaszínházra, bábszínházra, gyermekprogramokra, esténként pedig táncházra készülhet a közönség, hogy méltón megünnepelhesse az évfordulót.

 „Egy kerek évforduló mindig remek alkalom arra, hogy egy kicsit visszatekintsünk, és elgondolkodjunk azon, hogy honnan jövünk és merre tartunk. Egy rendezvény életében a huszonötödik alkalom azt jelenti, hogy mögöttünk van huszonnégy szép és izgalmas fesztivál, a kezdeti csetlés-botlástól a huszonegyedik századi kihívásokig,sok-sok emlék, fotók, videók. Mit szóltak volna elődeink, ha annak idején 1986-ban a stábiroda wifi ellátásáról vagy a Facebook oldalunk frissítéséről faggatjuk őket?

Szeretnénk, ha Ön is részese lehetne a nosztalgiázásnak, és együtt vennénk elő a fiók – vagy a memóriakártya – mélyéről a rendezvényen készült fotókat, rácsodálkoznánk egy-egy felemelő vagy éppen vicces pillanatra, felejthetetlen kézműves mesterünkre. Úgy gondoltuk, hogy erre a legméltóbb lehetőség egy pályázat, ahová bárki beküldheti a képeit, profi szakmai zsűri bírálja az alkotásokat, majd a legjobbakat a rendezvény ünnepélyes megnyitó ceremóniája keretében ismerjük el. Kérjük, csatlakozzon Ön is hozzánk, töltsön fel pár szép képet az Indafotóra és vegyen részt játékunkban!" – mondta Igyártó Gabriella, a Mesterségek Ünnepe főszervezője.

Több nevezési kategória is megjelölésre kerül, melyben pályázni lehet, várnak archív, mesterek és mesterségekkel kapcsolatos, kenyérszentelést bemutató és hangulatot idéző fotómunkákat is. A részvétel díjtalan és a nevezési határidő 2011. július 20-tól augusztus 7-ig tart és igazán nagyszerű nyereményekért folyik.

http://mestersegekunnepe.hu/25/visszanezo_jubileumi_fotopalyazat

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük