2023.február.05. vasárnap.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

ÜLŐ BIKA INDIÁN JÁTSZÓHÁZ – Két évesek lettünk

2 perc olvasás
  <span class="inline inline-left"><a href="/node/42367"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/Image1_242.thumbnail.jpg" border="0" width="95" height="100" /></a></span> <p>A Gyermekcentrum Alapítvány kétéves születésnapja alkalmából ingyenes játszóházat tart szeptemberben. A jászberényi családi napközi szombat délelőtt izgalmas programokkal várja a kalandra vágyó fiúkat és lányokat egyaránt.</p><p>

  image1 242.thumbnail

A Gyermekcentrum Alapítvány kétéves születésnapja alkalmából ingyenes játszóházat tart szeptemberben. A jászberényi családi napközi szombat délelőtt izgalmas programokkal várja a kalandra vágyó fiúkat és lányokat egyaránt.

  image1 242.thumbnail

A Gyermekcentrum Alapítvány kétéves születésnapja alkalmából ingyenes játszóházat tart szeptemberben. A jászberényi családi napközi szombat délelőtt izgalmas programokkal várja a kalandra vágyó fiúkat és lányokat egyaránt.

Két év telt el azóta, hogy a Gyermekcentrum Alapítvány bemutatkozó beszélgetésre hívta családi napközijei iránt érdeklődő kisgyermekes családokat. A születésnap alkalmából 2010. szeptember 11-én, szombat délelőtt 9.00-12.00 között Ülő Bika Indián játszóházzal, izgalmas programokkal készülnek a szervezők a Fejlesztő kuckó Családi napközi udvarán (Jászberény, Attila u. 12.).

„Indián zene mellett, sátrak és totem oszlopok készítése adja meg a játszóház hangulatát.  A kalandra vágyó fiúk és lányok valódi indiánokká válhatnak; elkészíthetik saját fejdíszüket, ruhájukat, nyakláncukat, tomahawkjukat, tarsolyukat. A piciket „kis indián sátor" fogadja sok-sok játékkal, fejdísz és ruhakészítéssel, kreatív foglalkozással. A nagyobbak egy sor érdekességet tanulhatnak az indiánokról, de igazi indiános kihívások is várják őket, hisz Ülő bika öreg és beteg, segítenünk kell neki élelmet, innivalót és orvosságot szerezni" – mondta Gál Keller Szilvia az Alapítvány vezetője.

„2008-ban tizennégy család bízta ránk legféltettebb kincsét, a gyermekét, hogy mi gondozzuk, neveljük, tanítsuk őket. Voltak köztük olyan kicsik, akik nálunk kezdtek beszélni. Játszottunk, játszottunk és játszottunk… így tanultak egyre több mondókát, verset magyarul és angolul, festettek, gyurmáztak, ragasztottak, énekeltek és tornáztak a szülők és a mi legnagyobb örömünkre. Harminchárom gyermek volt családi napközisünk az elmúlt 2 évben" – tette hozzá a szakember.

Születésnapunk alkalmából ingyenes játszóházba várunk benneteket!

Ez a délelőtt a mi ajándékunk!

www.fejlesztokucko.hu

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.