2022.05.29.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

ÜNNEPI MÉMGYÁRRAL KÉSZÜL A KARÁCSONYRA A TELEKOM

1 min read
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/97001"><img class="image image-preview" src="/files/images/03_9.jpg" border="0" width="475" height="475" /></a></span>Ami nélkül nincs karácsony: ez a mottója a Telekom karácsonyi közösségi aktivitásának, amelyet a világ kedvenc karácsonyi mozija, a Reszkessetek betörők ihletett.

Ami nélkül nincs karácsony: ez a mottója a Telekom karácsonyi közösségi aktivitásának, amelyet a világ kedvenc karácsonyi mozija, a Reszkessetek betörők ihletett.

Ami nélkül nincs karácsony: ez a mottója a Telekom karácsonyi közösségi aktivitásának, amelyet a világ kedvenc karácsonyi mozija, a Reszkessetek betörők ihletett.

Az idén 25 éves Reszkessetek betörők sikító Kevin-arca inspirálta a Telekom karácsonyi közösségi média-aktivitását. A legendás film ikonikussá vált arckifejezésének utánzására hív a vállalat, a karácsonyi készülődéssel kapcsolatos megoldandó problémák jegyében. A játékos kedvűeket arra buzdítja a Telekom, hogy osszák meg a cég Facebook- vagy Instagram-oldalán saját kétségbeesett arcukról készült fotójukat, és írják meg, hogy épp mitől vágnának legszívesebben kevinarcot.

A felhasználók az #‎aminelkulnincskaracsony hashtaggel jelezhetik, hogy részt vesznek a karácsonyi mémgyár működésében, hiszen nem csak Reszkessetek betörők nélkül nincs karácsony, de még sok minden más nélkül sincs.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

EUROASTRA - Powered by WebshopCompany Ltd. uk. | Newsphere by AF themes.