2022.05.22.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Bohócdoktorként próbálta ki magát Istenes Bence és Fluor Tomi

3 min read
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/96999"><img class="image image-preview" src="/files/images/Hero.preview.jpg" border="0" width="471" height="342" /></a></span>A népszerű műsorvezető és a rapper a Bethesda Gyermekkórház kis betegeit látogatta meg, hogy trükkökkel és nevetéssel varázsolják szebbé a napjukat. Fluor Tomi: „Mi magunk is bohócok vagyunk"</p> <p> 

A népszerű műsorvezető és a rapper a Bethesda Gyermekkórház kis betegeit látogatta meg, hogy trükkökkel és nevetéssel varázsolják szebbé a napjukat. Fluor Tomi: „Mi magunk is bohócok vagyunk"

 

A népszerű műsorvezető és a rapper a Bethesda Gyermekkórház kis betegeit látogatta meg, hogy trükkökkel és nevetéssel varázsolják szebbé a napjukat. Fluor Tomi: „Mi magunk is bohócok vagyunk"

 

Istenes Bence és Fluor Tomi személyesen is megtapasztalhatta a nevetés gyógyító erejét. A Playboy Hero jótékonysági kampányhoz csatlakozva a Bethesda Gyermekkórházba látogattak a srácok, ahol a Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvány munkatársaival derítették jobb kedvre a kórház kis lakóit. Bence és Fluor így szeretné felhívni a figyelmet arra, hogy egy mosoly a legnehezebb pillanatokon is átsegítheti az embert.

 

A Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvány 1996 óta segíti Magyarországon a gyermekek és idősek gyógyulását, hitvallásuk hogy a nevetés a legjobb gyógyszer. Kezdetben csak Budapesten, mára már vidéki gyermekkórházakban és idős otthonokban is vizitelnek a bohócdoktorok.  Erre a nem mindennapi hivatásra szeretné felhívni a figyelmet Istenes Bence és Fluor Tomi, akik a Playboy Hero jótékonysági kampányának keretében meglátogatták a bohócdoktorokkal a Bethesda Gyermekkórház kis betegeit.

 

„Szeretem a gyerekeket és általában hamar megtalálom velük a közös hangot is. Most is így volt, és remélem, hogy ezzel a találkozással sikerült mosolyt csalnom az arcukra és hozzájárulhattam ahhoz, hogy egy kicsit jobban érezzék magukat. Van egy kistesóm, akivel igyekszem minél több időt együtt tölteni, vele is sokat bohóckodok, mert hiszek abban, hogy a nevetés sok mindenre megoldás lehet. Hétköznap is próbálok minél többet mosolyogni, és a feszült helyzeteket humorral oldani" – árulta el Istenes Bence, aki vallja, hogy a nevetés a beteg gyerekek számára is nagy segítség lehet. Hasonlóképp vélekedik Fluor Tomi is, aki elmesélte, hogy nem esett nehezükre azonosulni a bohócdoktorokkal.

 

„Mi magunk is bohócok vagyunk Bencével, azért élünk, hogy másokat szórakoztassunk és örülünk, ha nevetnek körülöttünk. A mosolygást csak elkezdeni kell tudni, utána már az egész környezetünk velünk örül" – kezdte Tomi, aki örömmel látta, hogy a bohócdoktorok felnőttként is megőrizték gyermeki énjük egy részét, aminek köszönhetően még könnyebben hangolódnak rá a kicsikre. „Az egészben az a legszebb, hogy ha jókedvet adsz, akkor a gyerekek azonnal viszonozzák. Egy apró gesztusért, kedvességért is rendkívül hálásak" – magyarázta a rapper.

 

A Playboy Hero tíz közéleti szereplővel indult el:

Istenes Bence és Fluor Tomi a beteg gyerekek és idősek arcára mosolyt csaló Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvány munkásságát támogatja.

Buda Márton és Pachmann Péter a Movember Hungary képviseletében hívja fel a figyelmet a prosztatarák veszélyeire.

Csonka András és Hlatky-Schlichter Hubert a rászorulók étkeztetésének fontosságára szeretne rámutatni a Heti Betevő Egyesület ételosztásain keresztül.

Gájer Bálint és Vajda Attila a vérszerinti szüleiket nélkülözni kényszerülő gyermekeknek gondoskodó otthont nyújtó SOS Gyermekfalvak Alapítványának munkáját szeretné segíteni. Kárász Róbert és Sztanó Tamás pedig a Fogadj Örökbe egy Macit Alapítvány tevékenységét népszerűsíti, akik a megváltozott munkaképességű emberek elhelyezkedését támogatják.

 

A nagyszabású kampány lezárásaként 2015. december 1-jén egy ünnepi gálaesten adományaikkal támogathatják majd a résztvevők az alapítványok, egyesületek munkáját.

 

http://playboy.hu/hero

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

EUROASTRA - Powered by WebshopCompany Ltd. uk. | Newsphere by AF themes.