Világítási megoldásain keresztül az OSRAM évről évre olyan termékekkel rukkol elő, amelyek a magas minőség mellett a vásárlók optikai és funkcionális igényeinek megfelelnek, ezzel is kényelmesebbé téve mindennapi életünket.

 

 

Világítási megoldásain keresztül az OSRAM évről évre olyan termékekkel rukkol elő, amelyek a magas minőség mellett a vásárlók optikai és funkcionális igényeinek megfelelnek, ezzel is kényelmesebbé téve mindennapi életünket.

A külvilágból jövő ingerek jó része a szemünkön keresztül érkezik hozzánk, a tökéletes látás élménye életünk minden területére hatást gyakorol. Egy megfelelően megválasztott fényforrás jelentős mértékben javíthatja látásunk minőségét; az OSRAM legújabb LED professzionális kellékei, a miniatűr LED lámpatestek elengedhetetlenek életünkben, otthonunk világában, hiszen a legváratlanabb esetekben is jól jönnek a praktikus megoldások.

Miniatűr LED lámpatestek

Az OSRAM LED lámpatestek nem csak praktikusak, de trendi, formatervezett dizájnnal szemet gyönyörködtetően vonzóak is. Ezek a mobil lámpatestek könnyű szerkezetükkel, kimagasló anyagminőségükkel rendkívül hosszan tartó, 20.000 órás élettartamukkal könnyen válhatnak mindennapjaink stílusos társaivá. A miniatűr lámpák beépített USB csatlakozóval és újratölthető akkumulátorral rendelkeznek.

Tavaly az OSRAM új hordozható lámpáiból kettő (LED Cuby® – lámpatest, Raystar® – zseblámpa) Red Dot formatervezési díjban részesült.

Cuby® – egy lámpa a mindennapokra, feltűnés nélkül idomul a környezet adta lehetőségekhez, használata autóban, lakásban, szekrényben, egyszóval bárhol ideális, ahol kellemes (meleg-fehér), kiegészítő fényre van szükség, áramforrás nélkül.

http://www.youtube.com/watch?v=h3RNlJNbxzs

Raystar® – egy nagyszerű zseblámpa minden helyzetben, csúszásmentes felületével és hosszú élettartamával szintén a hordozható LED lámpatestek családjába sorolandó. Az OSRAM Raystar® terméke egy kicsi, könnyű, de annál praktikusabb lámpa, mely nagy fényerejének (hideg-fehér 6400K) köszönhetően ideális segítőtárs lehet bármikor.

http://www.youtube.com/watch?v=froOvdJY9YU

Onyx Copilot® – a tökéletes útitárs, kellemes, meleg-fehér fényével (3200K) autókban térképolvasáshoz kifejezetten hasznos lehet. Mindössze 0,5 W teljesítménnyel működik és szivargyújtó csatlakozóról üzemeltethető lámpa, amely hamarosan elérhető lesz az üzletekben.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük