2023.február.07. kedd.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Üveggyapotot a födémekre- Rugalmas megoldás hő- és hangszigetelésre

3 perc olvasás
 <span class="inline inline-left"><a href="/node/44853"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/Image3_133.thumbnail.jpg" border="0" width="80" height="100" /></a></span> <p>Sokoldalúan felhasználható környezetbarát szigetelőanyag az üveggyapot, melyet egyszerű kezelhetősége miatt kedvelnek egyre többen. A Nikecell Kft. a kiváló minőségű Schwenk üveggyapottal a hő-és hangszigetelő rendszerek teljes palettáját kínálja.

 image3 133.thumbnail

Sokoldalúan felhasználható környezetbarát szigetelőanyag az üveggyapot, melyet egyszerű kezelhetősége miatt kedvelnek egyre többen. A Nikecell Kft. a kiváló minőségű Schwenk üveggyapottal a hő-és hangszigetelő rendszerek teljes palettáját kínálja.

 image3 133.thumbnail

Sokoldalúan felhasználható környezetbarát szigetelőanyag az üveggyapot, melyet egyszerű kezelhetősége miatt kedvelnek egyre többen. A Nikecell Kft. a kiváló minőségű Schwenk üveggyapottal a hő-és hangszigetelő rendszerek teljes palettáját kínálja.

Miért pont üveggyapot?

Mert a könnyű, rugalmas, természetes környezetbarát szigetelőanyag hosszú távú megoldást kínál. Kedvező tulajdonságai közül kiemelkedik kiváló páraáteresztő képessége. A hőáramlást és hősugárzást mindkét irányban megakadályozza. A belső hőmérséklet változását erősen lassítja, így saját bőrünkön tapasztalhatjuk a jótékony hatást. A szakértők szerint mintegy 20 százalékkal csökkenthető a hőveszteség szigetelt födémek esetén. Mindez jelentős energia és költségmegtakarítással jár. Ugyanakkor a fellelhető hangszigetelő anyagok közül az üveggyapotnak a legnagyobb a hatásfoka, már 2cm vastag szigetelés elegendő, hogy a fejünk felett sétáló szomszéd mozgását ne halljuk.

Hova?

Az ásványi eredetű szigetelőanyag tetőérbe, padlásra, könnyűszerkezetes válaszfalakba, homlokzatra, egyéb műszaki, gépészeti berendezések hő – és hangszigetelésére, hagyományos padlók, födémek szigetelésére kiváló. Főként padlásfödémek, illetve közbenső, nem terhelt födémek hő- és hangszigetelésére fejlesztették ki. Rugalmassága miatt a teret hézagmentesen tölti ki, így az illesztésből, szabásból adódóan nem keletkeznek átmenő hőhidak használatakor.

Hogyan?

Egyszerű használni, hiszen tekercses vagy táblás kivitelezésben különböző vastagságokban kapható és akár egy éles késsel könnyedén méretre vágható. A szigetelés előtt álló lakás tulajdonosa is beépítheti, az egész ház szigetelése akár fokozatosan is elvégezhető. Ajánlatos száraz betonra felvinni a szigetelőanyagot, szorosan egymás mellett elhelyezni és polietilén fóliát alkalmazni a betonon, így növelhető az élettartam, a nedvesség sem jut a szálak közé. A szarufák közé dróttal hálózva kell elhelyezni.

Az üveggyapot szakszerű alkalmazásának köszönhetően tehát nem kell tartani a zajos szomszédoktól és még a költségek is csökkenthetők. A Nikecell Kft. teljes szigetelési megoldást kínál a pincétől a padlásig, a hő- és hangszigetelés rendszerének minden elemét gyártják, így egy kézből vásárolhatnak meg mindent a márkakereskedőknél országszerte azok, akik a minőségi szigetelés mellett döntenek.

 http://www.nikecell.hu/

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.