Az UNIT4 bejelentette egy vadonatúj e-learning megoldás, a UNIT4 Topaz megjelenését az Agresso Business World ERP és a Coda Financials termékekhez.

 

Az UNIT4 bejelentette egy vadonatúj e-learning megoldás, a UNIT4 Topaz megjelenését az Agresso Business World ERP és a Coda Financials termékekhez.

 A megoldás bevezetése kibővíti és interaktívvá teszi a vállalatok passzív dokumentumokban létező rendszer leírásait az üzleti folyamatok változásának hatékony támogatása céljából, ezáltal az alkalmazkodás jóval alacsonyabb költségekkel és jóval kevesebb stresszel jár. A Topaz megoldást jelent azokra a problémákra, amiket az üzleti felhasználók folyamatos szoftveres képzésével kapcsolatos kötelezettségek okoznak.

A UNIT4 tovább növeli versenyelőnyét az olyan nagy ERP szállítókkal szemben, mint az Oracle és az SAP, amelyek architektúrája nem képes olyan alacsony költségű, bevezetés utáni rendszermódosítási lehetőségeket biztosítani, mint az Agresso Vita architektúrájaTM; illetve olyan integrációs keretrendszert sem, mint amilyennel a UNIT4 Coda Financials megoldás rendelkezik. Az új Topaz e-learning megoldás mindkét UNIT4 termékcsoportba beilleszthető, ezáltal támogatva a vállalatokat abban, hogy az üzleti változásokat üzleti lehetőségekké kovácsolják.

„Bár a nagyvállalati szoftvereket szállító vállalatok mindegyike ismerteti a termékhez kapcsolódó módszertanokat és/vagy oktatást szervez a rendszerbevezetés során, a felhasználók 76%-ának nem, vagy csak alig sikerül megértenie az új rendszer működését" – mondta Ton Dobbe, a UNIT4 termékmarketingért felelős alelnöke. „A Topaz-zal mi egy olyan fejlett megoldást kínálunk, amely folyamatos hozzáféréssel segíti elő az Agresso és a Coda termékek használatának gyors elsajátítását és amely látványos mértékben növeli az egyes jellemzőkkel és funkciókkal kapcsolatos tudást, illetve használhatóságot, különösen a radikális üzleti változások időszakában. A Topaz az általunk BLlNC (Businesses Living IN Change – Folyamatos változásban lévő vállalatok) Plug In megoldások következő generációjának részét képezi."

A nagyvállalati szoftverek tényleges használatbavételéhez szükséges (time-to-value) idő lerövidítése

A UNIT4 Topaz lerövidíti a nagyvállalati szoftverek telepítéséhez és akadálytalan használatához szükséges time-to-value ciklust. A Datango-val létesített partneri kapcsolat keretében elérhető megoldás 80%-kal csökkenti az adatbeviteli hibák arányát és 50%-kal az első felhasználók képzésének költségeit. Az új vagy áthelyezett munkatársak képzése azonnal megkezdhető, utazás, oktatók bevonása vagy csoportos megbeszélések nélkül. Továbbá a help-desk erőforrások iránti igény csökkenése azonnal megmutatkozik a költségek és a ráfordított idő szintjén is.

A több nyelven elérhető szoftvert felhasználók milliói tesztelték világszerte és számos vállalat adaptálta is, vállalatmérettől függetlenül. Különösen hasznos az alábbi körülmények esetén:

  • több mint 25 felhasználónak kell oktatást tartani
  • több mint két helyszínen
  • a folyamatdokumentációval kapcsolatos követelmények szigorúak
  • a roll-out stratégia keretében a bevezetést gyorsan végre kell hajtani
  • a belső implementációs erőforrások korlátozottak
  • megváltozó feltételek miatt a szoftver felhasználóinak köre is jelentősen módosul

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük