2023.február.02. csütörtök.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Vágyálom II.

2 perc olvasás

vagyalom ii.

Az ideális munkaadó hangyaszorgalommal dolgozik, munkavállalóit partnernek tekinti, közösen igyekeznek a legjobb eredményt kihozni a cégből. Alkalmazottaival határozatlan időre köti a munkaszerződéseket. A garantált bérminimum háromszorosát fizeti a dolgozóinak. Plusz kafetéria, hideg és meleg ételek vásárlására felhasználható étkezési utalvány, üdülési csekk, karácsony előtt egy havi plusz fizetés.

Az ideális munkaadó munkavállalóinak évi harminckét munkanap fizetett szabadságot ad. Kiadásának idejét az emberek igényeihez igazítja. Pontosan fizeti az egészségügyi szolgáltatás járulékát, ha dolgozója megbetegszik, kiegyenlíti a táppénz és a nettó jövedelem közötti különbözetet. A koronavírus járvány kitörésekor minden munkavállalóját megvizsgáltatta, csak negatív vírusteszttel engedte dolgozni.

Az ideális munkaadó családbarát. Az üzemben óvoda működik. Gyermekenként plusz három nap fizetett szabadságot ad embereinek, akik iskolakezdéskor kétheti extra fizetést kapnak. Dolgozóinak óvja egészségét. Tilos a munkahelyen alkoholt fogyasztani, cigarettázni. Télen forró tea, nyáron jégbe hűtött limonádé jár.

Az ideális munkaadó betartja a törvényeket, törvénymódosításokat, nem használ egyszer használatos műanyag terméket, takarékoskodik pénzzel, anyaggal, idővel. Szigorúan veszi a munkavédelmi előírásokat. Ha ennek ellenére mégis balesetet történik, vállalja a felelősséget.

Az ideális munkaadó nyugdíj korhatára elérésekor csendben megszünteti a vállalatát, alkalmazottainak 36-havi végkielégítést ad, kapcsolati tőkéjét felhasználva segití megfelelő helyen találni volt munkatársainak.

 

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.