2023.május.29. hétfő.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Vállalati sörrel kampányol a Misys

4 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/79403"><img class="image image-preview" src="/files/images/Misys%20k%C3%A9zm%C5%B1ves%20s%C3%B6r.JPG" border="0" width="470" height="313" /></a></span>Vállalati sörtesztelőket keres a Misys, a világ vezető pénzügyi alkalmazás-szállítója, amely Magyarországon építi fel digitális fejlesztőközpontját. A Misys Digital Channels nem egyszerűen a legjobb szakembereket keresi, hanem azokat, akik az élet és a munka minden területén nagyra értékelik a szabadságot, a kreativitást és a versenyt. Informatikus-sörtesztelő: ez az az új munkakör, amelybe csak idén közel 150 új munkatársat vesznek fel.

misys%20k%c3%a9zm%c5%b1ves%20s%c3%b6rVállalati sörtesztelőket keres a Misys, a világ vezető pénzügyi alkalmazás-szállítója, amely Magyarországon építi fel digitális fejlesztőközpontját. A Misys Digital Channels nem egyszerűen a legjobb szakembereket keresi, hanem azokat, akik az élet és a munka minden területén nagyra értékelik a szabadságot, a kreativitást és a versenyt. Informatikus-sörtesztelő: ez az az új munkakör, amelybe csak idén közel 150 új munkatársat vesznek fel.

misys%20k%c3%a9zm%c5%b1ves%20s%c3%b6rVállalati sörtesztelőket keres a Misys, a világ vezető pénzügyi alkalmazás-szállítója, amely Magyarországon építi fel digitális fejlesztőközpontját. A Misys Digital Channels nem egyszerűen a legjobb szakembereket keresi, hanem azokat, akik az élet és a munka minden területén nagyra értékelik a szabadságot, a kreativitást és a versenyt. Informatikus-sörtesztelő: ez az az új munkakör, amelybe csak idén közel 150 új munkatársat vesznek fel.

A Misys Digital Channelsnél olyan szakembereket keresnek, akik hisznek abban, hogy egyetlen sor a kódban, vagy a jól megtervezett ikon a felhasználói felületen hozzájárul a termék és a cég sikeréhez. Motivált és a munkájához elkötelezett munkatársak pedig pont olyanok, mint a régi mesteremberek, a kézműves iparosok. A Misys éppen ezért a megcélzott korosztály legkedveltebb kisipari termékével, a kézműves sörrel fémjelzi toborzási kampányát.

A Misys Digital Channels vezetői nem csupán versenyképes munkakörnyezetet és anyagi kompenzációt kínálnak fel a régi és újonnan csatlakozó kollégáknak, hanem a világ első „vállalati sörét". Egy olyan kézműves terméket, ami a legmenőbb londoni pubban, a legkritikusabb belga sörözőben és a Szilicium-völgy trendi bárjaiban is megállná a helyét. „Csakhogy ott nem lehet kapni, míg a Misys Digital Channels irodáiban minden pénteken szabad a Misys Corporate Beer" ­- mondta el Vinnai Balázs, aki azt is elárulta, hogy a receptúra a cég német, lengyel és magyar amatőr sörszakértőinek a vetélkedésének eredményeképpen jött létre. „És ahogy az informatikában sincs megállás a fejlesztésben, úgy a sörkészítésben sem ülhetünk a babérjainkon. A Misys Digital Channels minden irodája helyi sörfőzdékkel kooperálva dolgozik a saját receptúráján és minden évben versenyen dől el, hogy melyik is az év hivatalos Misys vállalati söre. Nem véletlenül mondjuk azt toborzási kampányunkban, hogy sörkóstolókat keresünk." – mesélte Vinnai Balázs az IND Group alapítója, a februári akvizíciót követően immáron a Misys Digital Channels vezetője.

A budapesti és miskolci fejlesztői központokkal működő cég a Misys digitális fejlesztőközpontjává válik „Misys Labs" néven.A tervek szerint 300 magasan képzett informatikus és több tucat üzleti tanácsadó, projektmenedzser dolgozik majd év végén annak a víziónak a megvalósításán, hogy a föld összes lakosa frusztráció mentesen bankolhasson. Ez a megközelítés nyerte el a felvásárlás előtt a Misys tetszését, és a tranzakció lezárása után egy rendkívül gyors bővülést határozott el, aminek komoly akadálya ugyanakkor, hogy itthon egyre nehezebb megfelelő szakembereket találni.

„Ennek egyik oka, hogy az itthoni cégek – különösen a kis- és közepes vállalatok – nem tudnak felmutatni a pályakezdőknek egy olyan karrier utat, amely versenyezhet a külföldi lehetőségekkel. Arról nem is beszélve, hogy mérnökből és programozóból is kevesebb friss diplomás kerül ki a munkaerőpiacra, mint amennyire az IT-ágazat cégei igényt tartanának. Emiatt hatalmas a verseny a piacon a legjobb munkaerő megszerzéséért. A most induló kreatív toborzási kampányunkkal azt szeretnénk elérni, hogy felfigyeljenek ránk a pályakezdő fiatalok. Szeretnénk bebizonyítani, hogy itthon is van olyan cég, ahol rugalmas, innovatív, de mellette komoly kihívásokkal teli, nemzetközi környezetben is versenyképes fizetésért lehet dolgozni – csak a megfelelő helyre kell menni.  Néhány nemzetközileg is sikeres magyar hátterű IT cégek egyikeként a Misys Digital Channels a pénzügyi szektor infromatikai innovátoraként szeretné megmutatni, hogy tud vonzó karrier alternatívát kínálni a fiataloknak. A Misys a megfelelő választás azoknak, akik kreatív, inspiráló munkakörnyezetben, egy sikeres magyar hátterű cégnél szeretnék meghódítani a világ legnevesebb bankjait.  – mondta el Simon Gábor, a Misys Digital Channels HR igazgatója, az IND Group egyik alapítója, aki kitért arra is, hogy 17 éve sikeres üzleti filozófiájuknak megfelelően innovatív megoldást kerestek a HR-kihívások leküzdésére.

 

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.