A Vodafone Magyarország számos karrierlehetőséget kínál, amelyekkel a nappali tagozatos hallgatók és pályakezdő munkavállalók elhelyezkedését támogatja.

 

A Vodafone Magyarország számos karrierlehetőséget kínál, amelyekkel a nappali tagozatos hallgatók és pályakezdő munkavállalók elhelyezkedését támogatja.

 

A 2013 februárjában elindult, gyakorlati helyet és szakmai tanulási lehetőséget biztosító Curiosity Intership Programot a Vodafone Magyarország évente kétszer, a tavaszi és az őszi szemeszterben hirdeti meg nappali tagozatos főiskolás és egyetemista hallgatók számára. Az elsősorban utolsó éveseknek szóló programban jelenleg hét jelentkező tölthet el hat hónapot a vállalatnál, ahol betekintést nyerhetnek a vállalat egyes üzletágainak tevékenységébe. Amellett, hogy kiváló szakemberektől sajátíthatják el a szakma rejtelmeit, azt is megtapasztalhatják, hogy milyen a mindennapi élet egy multinacionális vállalatnál, a Vodafone pedig fizetést biztosít számukra a gyakorlati idő teljes egészére.

 

„Büszkék vagyunk rá, hogy a februárra meghirdetett Curiosity Internship Programra hatalmas volt a túljelentkezés: 7 pozícióra több száz pályázat érkezett. A több körös előszűrés során figyelembe vettük a jelentkezők tudását, érdeklődési körét, és olyan tehetséges hallgatókat kerestünk, akik hozzáállásukban is kiválóan illeszkednek a Vodafone kultúrájához. A gyakornokok visszajelzései alapján bátran mondhatjuk, hogy a Program sikeres; a Vodafone-nál valóban kihívásokkal teli szakmai feladatokon dolgozhatnak, és a jó csapatszellem lehetővé teszi a könnyű beilleszkedést." – mondta el Gothárdi Ibolya, a Vodafone Magyarország HR vezérigazgató-helyettese.

 

A Vodafone a fél év leteltével sem engedi el a nála szakmai gyakorlatot töltő hallgatók kezét. Azok a műszaki vagy gazdasági végzettségű diákok, akik a diploma után szívesen maradnának a vállalatnál, a friss diplomásoknak szóló Discover Graduate Programhoz csatlakozhatnak, amelyben egy mentor segítségével 24 hónapot tölthetnek el a Vodafone különböző üzletágait megismerve. Az idei évre a jelentkezéseket 2013. április 25-ig várják.

 

A Discover Graduate Programot teljesítőkre nemzetközi karrierlehetőség vár: a Vodafone globális programja, a Columbus, a Vodafone Csoport külföldi leányvállalatainál biztosít lehetőséget szakmai tapasztalat megszerzésére.

 

A Vodafone karrierlehetőségeiről a www.vodafone.hu/karrier oldalon található bővebb információ.

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük