Néhány nappal ezelőtt sajtótájékoztató keretében mutatták be a közmédiacsatornák új műsorait, az új műsorok műsorvezetői, szereplői és kitalálói jelenlétében. Cserháti Ágnes szóvivő vezette a több mint egy órás, bejátszásokkal illusztrált beszélgetést, melynek mottója: „Újra nyitunk! A közmédia megújulásának újabb szakasza."

Néhány nappal ezelőtt sajtótájékoztató keretében mutatták be a közmédiacsatornák új műsorait, az új műsorok műsorvezetői, szereplői és kitalálói jelenlétében. Cserháti Ágnes szóvivő vezette a több mint egy órás, bejátszásokkal illusztrált beszélgetést, melynek mottója: „Újra nyitunk! A közmédia megújulásának újabb szakasza."

„Soha ennyi új műsor nem indult el a Magyar Televízióban – mondta házigazdaként Szabó László Zsolt vezérigazgató-helyettes – a Magyar Televízió műsorai közül 36 új műsor indul október elején, ebből 12 a belső, 24 pedig a külső gyártás.. … A Duna Televízió is jelentős mértékben megújul, az 51 műsorból 16 lesz az új. … Bízom abban, hogy Önök nézők is megtalálják a televízió 4, és a rádió 2 csatornáján azokat a műsorokat, amely érdekli Önöket."

A közmédia megújítása fontos szakaszához érkezett 2011 őszén. Október elsejétől folyamatosan jelentkeznek a közszolgálati csatornákon azok a műsorok, amelyekben bizonyítani fogják: a közszolgálati televíziózás és rádiózás vissza kívánja foglalni az őt megillető helyet a magyar médiapiacon. A változások minden csatornát érintenek, de októberben leghangsúlyosabban az m1 újul meg.
„A vezető csatorna megújulásának lényege: a közszolgálati televíziózásnak a modern televíziós eszközöket használva kell tudnia a mindenki számára érdekes és fontos témákat bemutatnia, ízléses, értékes és sokszínű szórakoztatást kínálnia. Új csatornát indítunk: Duna 2 néven kulturális csatornává alakul át a Duna Autonómia, sorra mutatjuk be rajta a nívós opera-, koncert-, dokumentumfilmeket, és természetesen saját gyártású kulturális műsorainkat. Az m2 gyerek, ifjúsági és családi csatorna lesz, hogy pontosan milyen is, azt először szeptember 24-én, tematikus napján mutatja be. A közmédia munkatársai az elmúlt hónapokban együttműködve, új szervezeti és működési rendben készítették elő a műsorokat, amit ezúton is köszönök nekik." – nyilatkozta Böröcz István, a Médiaszolgáltatástámogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) vezérigazgatója.
A műsorszerkesztők egyik legfontosabb célja, hogy a néző és a hallgató minden pillanatban találjon a közszolgálati televízió- és rádiócsatornákon olyan programot, amely színvonalas kulturálódási és tájékozódási lehetőséget nyújt. A párhuzamosságok megszüntetésének és a felszabaduló szakmai- és munkaerőforrásnak köszönhetően lépésről lépésre, az ősz és a tél folyamán ütemezve láthatók és hallhatók majd az újdonságok. A közmédia büszke arra, hogy hazánk legismertebb és elismertebb műsorvezetői és színészei, művészei közül kerülnek ki azok, akik vezetik, illetve szerepelnek műsoraiban.
Ősztől az MTVA hivatalos közösségi oldalán (facebook.com/kozmedia) és a hirado.hu oldalain naprakészen elérhetők az új műsorokkal kapcsolatos bejelentések, kép- és hanganyagok, cikkek, beszámolók és kulisszatitkok.

Ezek után ismerkedjenek meg olvasóink is az alábbi új műsorokkal:

Filmek, fiimsorozatok Díjeső a közmédia csatornáin.
Októberben megnyílik a moziszezon az m1-en, ahol hetente többször, megszakítás és reklám nélkül láthatók a nemzetközi filmművészet legfrissebb alkotásai.
Olyan premier filmek lesznek műsoron, mint a Felolvasó (melyért Kate Winslet megkapta az összes fontosabb filmes elismerést az Oscar díjtól az Európai Film díjig), vagy a Michael Clayton című film George Clooney főszereplésével, A Szerelem második látásra című alkotás Emma Thompson és Dustin Hoffman főszereplésével, a hat Oscar díjjal jutalmazott Bombák földjén vagy a szintén Oscar díjas Benjamin Button különös élete.
Új sorozatok is indulnak az m1-en: hétfőn este a Párizsi helyszínelők nyomozói mutatják be
a bűnüldözés legújabb módszereit, kedd esténként az idei gyártású, 10 Emmy díjra jelölt
Kennedy család című sorozat, a késő esti sávban pedig a Tudorok című széria első évada.
A péntek este a nevetésé: egy amerikai átlagcsalád nem mindennapi kalandjairól szól a
Családom és egyéb emberfajták (Middle) című sitcom, majd az Emmy díjjal jutalmazott
Hivatal munkatársai bizonyítják be, hogy a munka nemesít.
A Duna1-en minden hétköznap este új sorozatokkal, illetve a hét hat napján válogatott filmekkel találkozhatnak a nézők: a többszörös Emmy díjas Reklámőrültek című sorozattal, kosztümös angol drámafeldolgozásokkal, egy klasszikus kórházi történet-sorral, illetve egy friss kanadai szériával, az Endgame-mel éppúgy, mint a Szirmok, virágok, a Fehér tenyér, a Lora és a Prima Primavera című magyar filmekkel.

 

DTK – D. Tóth Kriszta show
ml, kedd 21.15

Műsorvezető: D. Tóth Kriszta
Új szerepben tér vissza Magyarország egyik legkedveltebb televíziós személyisége. D. Tóth Kriszta a talkshow műfaját hozza vissza a képernyőre. Az egykori híradós, brüsszeli tudósító és meseíró önálló szórakoztató műsora olyan lesz, mint Kriszta maga: barátságos, jókedvű, tartalmas és érdekes. Nem szemtelen, de nem is udvariaskodó. Nem tudományos, nem unalmas, de nem is közönséges vagy hivalkodó. Magyar és külföldi sztárvendégeivel és civil példaképekkel, megindító vagy éppen mulatságos történeteivel a DTK Show pontosan az, amit a talkshow jelent: egy magával ragadó showműsor őszinte beszélgetésekkel, valódi történetekkel.
D. Tóth Kriszta – a tévés, akit mindenki ismer. D. Tóth Kriszta – októbertől úgy, ahogy még sose láttuk.

 
Magyarország, szeretlek! – látványos, szórakoztató show-műsor rólunk, nekünk
ml, vasárnap 20.15
Műsorvezető: Szente Vajk
Csapatkapitányok: Jakupcsek Gabriella és Csiszár Jenő
A Magyarország, szeretlek! nem klasszikus értelemben vett műveltségi vetélkedő, hanem egy grandiózus, tudásalapú verseny show köntösben. A cél az, hogy könnyed, jó hangulatú, oldott légkörben a két, hírességekből álló, háromfős csapat, a csapatkapitányok és a műsorvezető megmérkőzzenek egymással. A játékosok vicces, meglepő és elgondolkodtató feladatokat és kérdéseket kapnak, a témák Magyarországhoz, közös élményeinkhez és szerethető apróságainkhoz köthetők. A műsor nem foglalkozik politikával, nemzeti tragédiákkal, háborúkkal, de foglalkozik fontos eseményekkel, nagy sportolókkal, szokatlan statisztikákból kiolvasható érdekes összefüggésekkel. Összességében tehát feleleveníti és árnyalja a Magyarországról meglévő ismereteinket és érzéseinket. Mindkét csapatnak százfős szurkológárdája van, akik amellett, hogy bíztatják csapatukat, feladatokat is kapnak.

Maradj talpon! – szórakoztató műveltségi vetélkedő
ml, hétköznap 18.00
Műsorvezető: Gundel Takács Gábor
A nézők mellett a résztvevőket is garantáltan leveszi lábáról az október első hetében induló vadonatúj vetélkedő, a Maradj talpon! Az 50 perces program rendkívül gyors tempót ígér:
annak van esélye győzni, aki jobban tud koncentrálni, és bírja idegekkel a feszültséget. A játékosok éppen csak egy gondolkodásnyi időt kapnak arra, hogy tíz kihívóval megküzdve megnyerhessék a 25 millió forintos főnyereményt. Tíz egyszerű kérdésre kell csak jól és időben felelni, ám elég egyetlen hiba, tévedés, pillanatnyi rövidzárlat, és nemcsak mindent elveszít a versenyző, hanem még a föld is megnyílik a lába alatt… Az eredetileg Still standing néven bemutatott műsorformátum jelenleg az egyik legsikeresebb a világon, amelyet tavaly téli premierje óta világszerte számos országban műsorra tűztek. A játékmester Gundel Takács Gábor.

 
PONT – közszolgálati riportműsor
ml, hétköznap 19.00
Műsorvezető: Novodomszky Eva és M. Kiss Csaba
Riportműsor, közvetlenül az esti Híradó előtt. A sokszínű hazai közélet minden útja a Pontba vezet. Minden út egy pontba vezet. A Pont a valós világ.
A Pont elsőként használ Magyarországon televíziós műsorban large size touch screen-t, azaz nagyméretű érintőképernyőt. A Pont nem csupán a szokatlan stúdiókép és a legmodernebb technika alkalmazása miatt számít a nézők figyelmére. Tartalmilag is újszerű megoldások jellemzik a műsort, amely napi 30 percben öt rövid, pergő, de tartalmas riportot mutat be.
A Pont ott van az ország minden pontján, határon túlra is gyakran ellátogat. A Pont ott van, ahol zajlik az élet. A közösségi, a kulturális, a gazdasági, és néha ott is, ahol a magán. A Pont mindenre és mindenkire kíváncsi. A Pontra mindenki kíváncsi.
A Pont a valós világ.

 
Ont the spot – dokumentum riportmagazin
m1, szerda 21.15
A Spektrum Televízió felfedezett a magyar televíziózásnak két friss, fiatal, tehetséges alkotót, az On The Spot készítőit. Cseke Eszter és S. Takács András bejárták a világot Gázától az Északi-sarkkörig, dokumentumfilm sorozatukkal Érték Díjat kaptak, a nézők tavaly az Év Médiaszemélyiségeinek választották őket, vásárolt tőlük a BBC és a CNN is. Ősztől a sorozat első két évadát, az eddig készült 18 filmet műsorára tűzi az m1 az alkotók személyes élményeivel kiegészítve, hogy az egész ország megismerhesse Eszter és András kiemelkedő munkáját. 2012-től pedig a fiatal filmesek a világ legérdekesebb törzseiről készítenek egy különleges sorozatot az ml-nek, közben az eredeti On The Spot vadonatúj részekkel folytatódik a Spektrumon október 5-től.

 
Gasztroangyal – kulináris magazin
ml, szombat 17.30
Műsorvezető: Borbás Mária
Mini reality show, ismert emberekkel, vidéki helyszíneken. A műsor főleg az alapanyagokra koncentrál, és kipróbáltatja a vendégekkel, milyen paradicsomot termeszteni, olajat ütni, vagy éppen a fűszerpaprikát feldolgozni. A műsor jelképe a villa, mert a Gasztroangyal eszik, iszik, de sohasem alszik, a hibákra is figyel, tehát kicsit szúrós. Főszereplők az ínycsiklandó ételek, a gyöngyöző borok, tartalmas csomagolásban. Minden, ami a hozzávalók mögött, és a lábason belül van.

Lényeg – heti politikai és társadalmi háttérműsor
ml, vasárnap 19.00
Műsorvezető: Obersovszky Péter
A Lényeg a lényeg. A vasárnap esti hírháttér műsor feltaláltatott, de van-e létjogosultsága a XXI. században is? Szerintünk igen. Mindnyájan írunk audiovizuális feljegyzéseket magunkban. Óráról órára, napról napra, hétről hétre. Mi ezekből válogatjuk ki a legfontosabbakat. Három kérdésre várnak az emberek gyors, pontos és érthető választ, ha lezárják életük bármely periodikáját: mi volt a legfontosabb, a legérdekesebb és legképtelenebb az adott intervallumban. Mi ezekre kínáljuk majd a választ.
Nem csak tartalomban, hanem formában is.
A Lényeg teljes egészében virtuális képi világgal dolgozik. Először vállalkozik arra, hogy a szokásos formák helyett is információt adjon, sőt az információt használja vizuális formaként. A riportok és beszélgetések terveink szerint egységes és a megszokottnál sokszorta több információt tartalmazó audiovizuális ágendává állnak össze, aminél többet nem kell és talán nem is lehet feljegyezni egy – egy hétről.
A Lényeg megkeresése kalandos vállalkozás, jó kalandozást!

 

Mindenből 1 van – improvizációs komédia
ml, péntek 21.15
Az improvizációs komédia vadonatúj alapkoncepciója, hogy egy előre megírt és a nézőknek eljátszott történetet a készítők úgy manipulálnak, hogy a jelenetben résztvevő színészeket nem, vagy csak részben informálják az új fordulatokról. Az ő feladatuk – a váratlan történések ellenére – a jelenet előzetesen megfogalmazott céljának elérése, miközben rögtönzőkészségeikre támaszkodva az új problémákat is meg kell oldani. A jelenet újrajátszásában felbukkanó új szereplők és váratlan körülmények dacára a színészeknek mindvégig tartaniuk kell magukat a jelenet valódi céljához. Főhőseink: Fifti (Rudolf Péter) és Anikó (Nagy-Kálózy Eszter). Korábban házasok voltak, és most, mivel nincs más lehetőségük, egy üzlethelyiségen osztoznak. Fifti konditermet üzemeltet az üzlet egyik felében, míg Anikó a másikban cukrászdát nyit. Mindkettőjüknek van egy-egy beosztottja, akik kezdetben nem törődnek egymással, de a történet előrehaladtával bármi kialakulhat közöttük.

 

Hacktion – magyar akciófilm sorozat
ml, szerda 20.15
A sorozat egy olyan informatikai elit csoport tevékenységét mutatja be, amely egy állam által létrehozott és finanszírozott titkosszolgálati szervezet része: az „Infrastruktúra Védelmi Osztag". Ez a professzionális szakemberekből összeállított csapat a digitális – informatikai támadókkal veszi fel a harcot, a legkülönbözőbb technikákat és legújabb technológiákat felhasználva.
Az I.V.O. feladata a hackerek megállítása vagy felhasználása saját céljukra, hogy az ország, valamint a gazdasági és közélet fontos szereplőit megvédje, az ellenük irányuló támadásokat elhárítsa, és elkövetőit elkapja. Az ország elleni támadások mellett folyamatosan megjelennek olyan hackelések is, amelyek mindennapi digitális eszközeinken keresztül minket is elérnek. Megmutatja, hogyan válhatunk mi is potenciális célponttá.
A sorozatot fiatal rendezők jegyzik, ezzel is biztosítva a témához szükséges frissességet és dinamizmust; első évadjában pedig ismert színészek jelenítik meg a karaktereket, például Oroszlán Szonja, Hujber Ferenc, Szente Vajk, Dunai Tamás, Lukács Andor és Bicskey Lukács.

 
Poén Péntek – minden héten más műsorral
m1, péntek 20.15
Szálka – avagy Bagi és Nacsa megakad a torkán
Bagi Iván és Nacsa Olivér neve mára egybeforrt a paródiával. Szálkák voltak ők már szinte az összes magyar híresség torkán, de szerencsére igazi sérülést még sosem okoztak. Októbertől egy új műsorban törnek borsot a közéleti szereplők orra alá. Az eddig megismert figurák új köntösben térnek vissza, külföldi hírességek is célkeresztbe kerülnek, és vadonatúj paródiákkal, figurákkal is színesítik repertoárjukat. Énekesek, színészek, sportolók, politikusok, műsorvezetők – senki sincsen biztonságban! A két fiú a humor eszközeivel, támad, csípős nyelvük és tökéletes utánzóképességük ellen védtelenek hírességeink. Új műsoruk feledhetetlen pillanatokat nyújt a paródia szerelmeseinek.
Van képük hozzá – Válogatás a Rádiókabaré legnépszerűbb jeleneteiből
A Rádiókabaré 1968 óta szórakoztatja hazánk humorra éhes lakosságát. A most induló televízió-műsor 43 év javából csemegézik, különös hangsúlyt fektetve az elmúlt tíz évre, amelynek jelenetei a kamerák számára eddig megőrizték érintetlenségüket. A Kossuth Rádió máig egyik legnépszerűbb műsora óriási tartalékokkal rendelkezik, hiszen az év nagy részében havi 200 perc hanganyagot rögzít, és műhelye számos új tehetséget nevel fel. A jelenetek szereplői: Szirtes Ági, Kecskés Karina, Aradi Tibor, Csőre Gábor, Csuja Imre, Janklovics Péter és Magyar Attila. A nagy klasszikusoktól egészen napjaink Karinthy-gyűrűs klubjának, Tóth Tibornak, Kőhalmi Zoltánnak, Hadházi Lászlónak és Litkai Gergelynek az írásai is megelevenednek a képernyőn. A témák a munkakezdő túsztárgyalótól, a sötétségmérőt szerelő szakin át, egészen a kocsma sommelier-jéig lefedik a magyar abszurditás-vertikumot.

Lart pour lart
Azon nemes évforduló kapcsán, hogy idén 25 éves a L'art pour l'art (bizony, 25! Egy negyedszázad! Ha úgy tetszik, egy emberöltő!), a Társulat vadonatúj sorozatműsorral jelentkezik, hovatovább rukkol elő, mégpedig négyhetente péntek esténként az M1 műsorában! Önök most nyilván arra kíváncsiak, hogy milyen lesz a műsor. Igen, értjük a kérdést. Bár nem készültünk rá. Nézzük csak: a műsor valószínűleg SzásziMónis lesz. Ezen kívül természetesen Dolák-SalyRobis. De nyilván nem nélkülözi a LaárAndrásos ízeket sem, valamint meghatározó benne a PethőZsoltos attitűd. S vajon hogyan találja meg a nyájas néző ezt a műsort az ml amúgy is kacagtató-tájékoztató-szórakoztató-informatív műsorfolyamában? Nos, erre igen egyszerű a válasz: addig kell kapcsolgatni a készülék távkapcsolóját, ameddig meg nem jelenik a képernyőn a váratlan, ám frappáns felirat: a „L'ART POUR L'ART TÁRSULAT ÚJ MŰSORA"! Amennyiben Ön ezt a távkapcsolós keresést éppen akkor teszi meg, amikor véget ért négyhetente jelentkező sorozatunk adása, akkor kérem, ne csüggedjen, és további négy héten keresztül folytassa a távkapcsolást. Egyszer majd csak találkozunk…

 

Mága Show – zenés, szórakoztató show-műsor
Duna TV, kéthetente vasárnap 20.00
Műsorvezető: Kapócs Zsóka
A királyok hegedűse elbűvölt már a játékával uralkodókat, hercegeket, sejkeket, hollywoodi sztárokat és neves közéleti személyiségeket. Mostantól a Duna TV nézőit és persze a stúdióba meghívott közönséget varázsolja el sztárvendégeivel.
A Mága Zoltán Koncert Show minden egyes darabja igazi esemény. Aki látta, nem felejti például a Budapesti Újévi Koncert közvetítését. A rendkívüli látványosságokat nyújtó, nagyméretű díszlet a tánckar és egy kamarazenekar fellépéséhez is ragyogó hátteret nyújt. A legnevesebb hazai színművészek, az Operaház művészei, világhírű hegedűművészek és szórakoztató produkciók mellett az ünnepi alkalmak meglepetés-vendégeiként világsztárok is fellépnek.

 

Éjjeli őrjárat – kulturális magazin
Duna 2, hétköznap 21.30
Műsorvezető: Veiszer Alinda és Teszári Nóra
Kulturális tradíció és kortárs művészet, értő beszélgetések és bátran felvállalt viták – ezt kínálja a művészeti adóvá alakuló Duna 2 új műsora, a hétköznap este fél tíztől látható Éjjeli őrjárat. Veiszer Alinda a háziasszonya a hétfőn Kontakt címmel szervezett találkozásoknak, ahol egymásért eddig csak titokban rajongó hírességekkel beszélget. A szerdai Retróban az elmúlt fél évszázad kulturális eseményeit ismerhetjük meg az egykori szereplők szemszögéből, a tényfeltáró jellegű csütörtöki Konkrétban pedig vitás feleket ültet egy asztalhoz a műsorvezető. A keddi A'la'Kultban Teszári Nóra várja a nézőket az aktuális kulturális hírekkel, amelyhez a pénteki Kulissza szolgál műhelytitkokkal.
A művészet nem csak a kiváltságosoké – ezt erősítik az Éjjeli őrjárat adásai, amelyek az előttük vetített nívós dzsessz-, opera- és komolyzenei koncertekkel egész estére tartalmas szellemi élményt kínálnak a nézőnek.

 

Egészségünkre! – egészségügyi magazin
Duna TV, szombat 10.00
Műsorvezető: Béres Alexandra
Béres Alexandra, az egykori fitnesz világbajnoknő életmód- és egészségügyi magazinja. A műsorban számos, testünket, lelkünket, egészségünket érintő kérdésre választ kapunk. Alexandra minden adásban mozgástippeket ad, hol a tiniknek, hol az ülő munkát végzőknek vagy éppen a változó korban lévő hölgyeknek. Emellett bemutatja a wellness és a szépségápolás újdonságait és azok jótékony hatását. A műsor másik állandó arca Dr. Boross György, aki egészségügyi témákkal foglalkozik. A cél az, hogy ebben a műsorban kismamától nagymamáig, a kamaszoktól az idősekig valóban mindenki hasznos tanácsokkal és útmutatással gazdagodjon.

 
Csudaszombat – Függöny fel!
m2, minden hónap utolsó szombatján
Szeptember végétől gyerekeknek szóló műsorokat mutat be a gyermek- és ifjúsági adóvá alakuló m2. Az eleinte minden hónap utolsó szombatján, a Csudaszombatokon látható egész napos kínálatban a tipegőktől a kamaszokig minden korosztálynak kínál élményt a csatorna. Számos új magyar rajzfilmet itt láthatnak először az apróságok, de a tematikus napok programjában játszóházi foglalkozások, színházi előadások, családi filmek és kamaszoknak szóló műsorok is szerepelnek. Az első Csudaszombaton, szeptember 24-én a színházé lesz a főszerep, gólyalábasokkal és tündérekkel, Bonbon Matinéval, Bors nénivel és a Bóbita Bábszínház előadásával a három kismalacról. Ekkor debütál a Csudacsalád, a köztévé vadonatúj vígjátéksorozata egy bolondos família életéről, és ezen a napon vetíti először a televízió a Magyar Rádió Szimfonik LIVE koncertfilmet is.

 

Veszélyben – akciósorozat
Duna TV, szombat 16.00
Műsorvezető: Kolozsi Kilián
Történetek, melyekben senki sincs biztonságban. Valós esetek, olyan emberekről, akiknek olykor hajszálon függ az életük. Helyzetek, amelyekből szinte nincs kiút. Egy műsor, mely azokért van, akik nap mint nap készek az életüket áldozni másokért. Ez a Veszélyben.

 

Petőfi Rádió
minden hétköznap
Műsorvezető: Buda Márton
A Petőfi Rádió továbbra is fontosnak tartja, hogy széles körben hozzáférhetővé váljon az a korszerű és izgalmas zenei és popkulturális kínálat, amelynek nagy része korábban rejtve maradt a nagyközönség előtt. Az adó legfontosabb feladata, hogy teret adjon olyan hazai zenekaroknak, tehetségeknek is, akik nem jutnak vagy jutottak nagy nyilvánossághoz. A rádió a fiatal felnőtteket szólítja meg – azokat, akik fogékonyak a magyar rádiós piacon zenei alternatívát nyújtó, minőségi zenére és a friss kulturális ajánlatokra, a filmtől az irodalomon át a kiállításokig, az internettől a könyvekig, a napi életvitelünkhöz igazítva.
A Petőfi Rádió változatos zenei összeállítással Európa és a világ minden tájának legfrissebb és legizgalmasabb zenei kínálatát mutatja be. A napi zenei összeállítás mellett tematikus műsoraival többek közt kulturális és filmes ajánlót, friss brit zenei és világzenei összeállítást, változatos és egyedi koncert-menüsort és az internetes kultúrát bemutató magazinműsort is kínál.

 
Kossuth Rádió
minden hétköznap
Műsorvezető: Czifra Szilvia
Magyarország leggazdagabb tartalmú rádiója, a Kossuth Rádió, mindig akkor és arról szól, ami éppen történik hazánkban és a nagyvilágban. Minden korosztály ügyes-bajos ás örömteli témái megtalálhatók a pergő, változatos és naprakész műsorfolyamban. A kisgyermekek a hagyományos Esti mesét és az új folytatásos mesejátékokat, a kamaszok a Rádiószínház előadásait, a fiatalok leginkább a sportközvetítéseket, a felnőttek a híreket, időjárás-jelentést, a kulturális, tudományos és közéleti műsorokat részesítik előnyben. Szerkesztőink és riportereink az ország minden területére eljutnak, kérdeznek, mesélnek, bemutatnak, ajánlanak fáradhatatlanul. Az interneten is frissen és folyamatosan követhetők a tudósítások és az elhangzott anyagok, a Facebookon éppúgy, mint a hirado.hu és az mr1.hu honlapokon.

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük