Egyre többen és megfontoltabban választanak élményt ajándékba szeretteik számára. Ez a tendencia tavaly óta csak fokozódik. Az idei első hónapok azt mutatják, 2015-ben kiemelten nagy az érdeklődés az élményajándékok iránt – állítja a terület szakértője, a NagyNap.hu.

 

Egyre többen és megfontoltabban választanak élményt ajándékba szeretteik számára. Ez a tendencia tavaly óta csak fokozódik. Az idei első hónapok azt mutatják, 2015-ben kiemelten nagy az érdeklődés az élményajándékok iránt – állítja a terület szakértője, a NagyNap.hu.

 

Kétszer annyi élményt ajándékozunk! Idén akár duplájára nőhet a kereslet az élményajándékok iránt. Az ajándék meghatározza az ajándékozót, a kapcsolat jellegét, minőségét is. Nem érdemes tehát elsietni a kiválasztását! Jó hír, hogy a 2014-es évben már sokan igyekeztek a hagyományos ajándékok helyett inkább színes, mozgalmas programokkal meglepni családjukat, párjukat, barátaikat, derül ki a hazai élmény-piacon sokszínű programkínálatával élen járó NagyNap.hu kimutatásából.

 

„Egyre többen gondolják úgy, hogy a legjobb ajándék az együtt töltött idő, a közös élmények. Már 2014-ben sokkal többen vásároltak nálunk élményajándékot, mint az azt megelőző évben, és reméljük, ez a szám az idei évben tovább növekszik majd" – mondta el Zámbó Árpád, a NagyNap.hu webáruházat üzemeltető BigDay Kft. ügyvezető tulajdonosa.

 

Első helyen az élmény! – a kívánságlistákon. A fontossági sorrend a hagyományos tárgyi és élményajándék között átrendeződni látszik, és ez az év úgy tűnik az élményeké lesz! Hiszen egy ajándékba kapott program mindig emlékezetesebb, mint az ajándéktárgyak, állítják a szakemberek és egyre több vásárló is. Egy drága, vagy különleges tárgyi meglepetés örömet okoz ugyan, de nem kínál tartós boldogságot. A családunkkal vagy kedvesünkkel átélt program, kikapcsolódás hosszú időre feltölt minket energiával, az így szerzett tapasztalatok, pedig hosszú időre megszínesítik életünket, melynek emlékét sokáig őrizzük, ezért lehet az élményajándék a legjobb választás 2015-ben is!

 

Újító szelek az ajándékozásban. Az ajándékba kapott élmények pozitív hatása hosszan tart, valószínűleg még sokáig mesélni fogunk róla, és örömmel idézzük fel a boldog pillanatokat évekkel később is. Ezért érdemes megfelelő időt fordítani az élmények keresésére. Praktikus ajándékozásnál mindig mérlegelni; hogy inkább élményt adjunk ajándékba. A NagyNap.hu élményszakértői tudják, hogy kijutni egy szabaduló szobából, elfüstölni egy autógumit a drift pályán esetleg sétarepülés közben szemlélni a tájat, felejthetetlen élmény az ajándékozottnak csakúgy, mint annak, aki a meglepetést szerezte.

 

 "Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy életre szóló élményeket kínáljunk. Hiszünk abban, hogy az igazi ajándék nem kézzelfogható. Élmény-portfóliónk összeállításánál fő cél az volt, hogy tartalmas, izgalmas időtöltést kínáljunk az idei évben is" – foglalta össze Zámbó Árpád ügyvezető a NagyNap.hu irányelveit.

 

"Zászlónkra tűztük, hogy életre szóló élményeket kínáljunk, mert hiszünk abban, hogy az igazi ajándék nem kézzelfogható." – A BigDay Kft. által üzemeltetett, magyar tulajdonú NagyNap.hu webáruház, 2004 óta dolgozik azon, hogy mosolyt csaljon az élményajándékot vásárlók és a megajándékozottak arcára egyaránt. A többségi tulajdonos Zámbó Árpádhoz 2014 januárjában csatlakozott befektetőként az Euro-Phoenix Kft., biztosítva ezzel a webáruház további terjeszkedését, fejlődését az online piacon. A társaság csaknem 1000 féle programot és életre szóló élményt kínál a látogatóknak az ország egész területén, és azon kívül is. A NagyNap.hu jövőbeli célja, hogy Magyarország mellett Közép-Kelet Európában is segítse az ajándékozókat.

 

www.nagynap.hu

https://www.facebook.com/NagyNapWebaruhaz

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük