2022.december.10. szombat.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Varázslatos karácsonyi kalandok a TV2-n

3 perc olvasás
<p align="left">   <span class="inline inline-left"><a href="/node/35373"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/tv2_0.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="52" /></a></span></p><p><strong><em>2009. December 24-én</em></strong> már délután izgalmas filmek várják azokat, akik a karácsonyi készülődés közepette is tévéznének. 14.45-kor egy francia-német-angol film kerül műsorra a már nemzetközileg is elismert és népszerű Diane Kruger főszereplésével. </p><p> 

   tv2 0.thumbnail

2009. December 24-én már délután izgalmas filmek várják azokat, akik a karácsonyi készülődés közepette is tévéznének. 14.45-kor egy francia-német-angol film kerül műsorra a már nemzetközileg is elismert és népszerű Diane Kruger főszereplésével.

 

   tv2 0.thumbnail

2009. December 24-én már délután izgalmas filmek várják azokat, akik a karácsonyi készülődés közepette is tévéznének. 14.45-kor egy francia-német-angol film kerül műsorra a már nemzetközileg is elismert és népszerű Diane Kruger főszereplésével.

 

A Fegyverszünet karácsonyra című alkotás a valós események inspirálta első világháborúban játszódik, ahol 1914 Szentestéjén megtörténik a lehetetlen: a katonák kimásznak a lövészárkokból, s fegyvereiket hátrahagyva kezet ráznak az ellenséggel.

16.50 -től a kicsiket várja a TV2, hiszen a Túl a sövényen animációs vígjátékban Verne a teknőc kalandjait követhetik nyomon, majd Shrek otthonába pillanthatunk be karácsony estéjén 19.05-től, hogy a zöld ogre kalandjainak harmadik részével fejezzük be a Szamár, Fiona és Csizmás Kandúr kalandjait.

21.15-től ,a karácsonyi ajándékok kicsomagolása után, varázslatos kalandra invitálja a TV2 a nézőket. Csupó Gábor fantasztikus világában Terabithia földjére utazhatunk, két magányos és kirekesztett kisgyermek világába. A 21. 15-kor kezdődő Híd Terabithia földjére út a gyermekek által teremtett fantáziavilágba, egy titokzatos birodalomba, amelyet egy közeli erdőben csordogáló patak fölötti kötélen átlendülve érhetünk el.

2009. december 25-én délután 16.55-kor a Madagaszkár mókás állatszereplői várnak minden „Riszálom így is, úgyis" rajongót, majd ezt követően 19.05-kor megmutatják, hogy milyen egy állatkerti karácsony Madagaszkár módra, ahol a pingvineket fogják be a szán fogatba. 19.35-kor egy helyes méhecske útkeresését kísérhetik figyelemmel a nézők a Mézengúz című animációs rajzfilmben, aki bizony megszegi a kas szabályait, sőt beperli az emberiséget a gaztettnek minősített mézrablásért.

2009. december 26-án este 19.05-kor Kungfu Panda várja mindazokat, akik kíváncsiak a mester tanításaira, majd 19.35-kor a nagysikerű Zathura – Az űrfogócska című filmet vetítik a TV2-n olyan gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt, akik hisznek abban, hogy a társas játékok valósággá válhatnak.

A vasárnap este sem telik el izgalmas műsor nélkül, 20.05-től az Utazás a mítoszok földjére című két részes kalandfilmben egy anya nélkül maradt család a mítoszokkal teli világ földjére csöppen azért, hogy teljesítsék küldetésüket, s hogy felkutassanak egy jószándékú Sárkányt.

A TV2 karácsonykor is úgy tartja, szenvedélye a szórakoztatás, így kicsiket, nagyokat, családokat és egyedülállókat, férfiakat és nőket egyaránt vár a képernyő elé, ünnepi kínálatában pedig bárki megtalálja majd a kedvére valót.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.