2022.augusztus.18. csütörtök.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Veletech 2014

3 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><span class="inline inline-left"><a href="/node/79397"><img class="image image-preview" src="/files/images/velT%20(2).preview.jpg" border="0" width="474" height="179" /></a></span>Idén ötödik alkalommal rendezik meg a Veletech kiállítást, azt amit eleinte Mobile Meetingnek kereszteltek el, de a portfólió bővítése miatt két éve már Veletech néven ismerhetik a látogatók. A Veletech a Mobilarena és a Prohardver közös rendezvénye, mely idén április 19-én nyitja meg kapuit az érdeklődők számára.  <p><strong>

velt%20(2).previewIdén ötödik alkalommal rendezik meg a Veletech kiállítást, azt amit eleinte Mobile Meetingnek kereszteltek el, de a portfólió bővítése miatt két éve már Veletech néven ismerhetik a látogatók. A Veletech a Mobilarena és a Prohardver közös rendezvénye, mely idén április 19-én nyitja meg kapuit az érdeklődők számára. 

velt%20(2).previewIdén ötödik alkalommal rendezik meg a Veletech kiállítást, azt amit eleinte Mobile Meetingnek kereszteltek el, de a portfólió bővítése miatt két éve már Veletech néven ismerhetik a látogatók. A Veletech a Mobilarena és a Prohardver közös rendezvénye, mely idén április 19-én nyitja meg kapuit az érdeklődők számára. 

Kicsiből indult, 2014-ben azonban már nem kérdés, hogy ez az ország legnagyobb technológiai kiállítása, ahol a mobilkommunikáció, a hardver és az IT iparág legfontosabb, itthon is jelen levő gyártói és forgalmazói mutatják meg legújabb termékeiket a látogatóknak.

 

A Veletech 2014 nem csupán egy kiállítás, hiszen számos izgalmas program is várja az érdeklődőket. Ez a rendezvény elsősorban a felhasználók rendezvénye, de a szervezők célja, hogy a technológia iránt fogékony érdeklődők mellett azok se érezzék magukat elveszettnek, akik csak most kóstolnának bele ebbe a szerteágazó és színes világba.

 

A kiállítás április 19-én, szombaton délelőtt 10 órakor nyitja meg kapuit és 18 óráig tart nyitva. A budapesti Millenáris "B" csarnokát teljesen megtölti majd az a több mint 25 cég, amelyek itt mutatják be legfrissebb termékeiket. A jövő és a múlt is találkozik, hiszen például közvetlenül a legújabb okostelefonok mellett kap helyet a 20 éves hazai GSM tiszteletére összegyűjtött, régi készülékekből álló tárlat, de lesznek öreg Macintosh gépek is.

 

A galérián régi PC-k és kvarcjátékok szomszédságában fognak profik jelenlegi hardvereket tuningolni, versenyautó- és vadászrepülőszimulátort próbálhatnak ki az érdeklődők, illetve megint megrendezzük a Veletech Moddingversenyt, ahol különleges, átépített számítógépházakat lehet megcsodálni.

 

A szervezők elkötelezett célja, hogy támogassák a fiatal, magyar alkalmazásfejlesztőket, ezért "app szigetek" néven hat asztalon mutathatják be fejlesztéseiket a Telenor jóvoltából azok a lelkes programozók, akik készek arra, hogy a nagyközönség elé tárják megoldásaikat.

Gondolnak a kicsikre is, ezért kialakítanak egy gyereksarkot az Óbudai Egyetemmel együttműködésben, ahol különleges készségfejlesztő játékokkal várják a gyermekeket, amíg szüleik érdekes előadásokat hallgathatnak a színpad közelében.

 

A Veletech 2014 kiállításon rengeteg újdonságot tapogathatnak meg az érdeklődők, a legújabb csúcs okostelefonok (Sony Xperia Z2, HTC One M8, Samsung Galaxy S5) mellett számos kiegészítővel, tablettel, izgalmas hardveres újdonságokkal és egyedi fejlesztésekkel is találkozhatnak a látogatók, továbbá ki lehet majd próbálni az Oculus Riftet is. A kiállítók teljes listája a honlapon tekinthető meg.

 

A Veletech 2014-re a belépőjegy ára 1000 forint, 14 éven aluliaknak és 60 éven felülieknek a belépés díjtalan.

 

2014. április 19.10:00-18:00

Millenáris "B" Csarnok

 

www.veletech.hu

https://www.facebook.com/events/644144668967577/

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.