2022.október.01. szombat.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Új fellépő a Szigeten — A Sziget rendezvényeinek fizetési kártyaszolgáltatója a jövőben a Festipay lesz

3 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/79399"><img class="image image-preview" src="/files/images/Image23_15.preview.jpg" border="0" width="476" height="168" /></a></span>A Sziget Kulturális Menedzser Iroda a Cellum és a Cardnet Zrt. konzorciumát választotta fesztiváljainak - Sziget, Balaton Sound, VOLT és Gourmet Fesztivál - fizetési kártyaszolgáltatójául. A Festipay márkanév alatt működő szolgáltatás számos rendezvényen bizonyított már. </p> <p> 

image23 15.previewA Sziget Kulturális Menedzser Iroda a Cellum és a Cardnet Zrt. konzorciumát választotta fesztiváljainak – Sziget, Balaton Sound, VOLT és Gourmet Fesztivál – fizetési kártyaszolgáltatójául. A Festipay márkanév alatt működő szolgáltatás számos rendezvényen bizonyított már.

 

image23 15.previewA Sziget Kulturális Menedzser Iroda a Cellum és a Cardnet Zrt. konzorciumát választotta fesztiváljainak – Sziget, Balaton Sound, VOLT és Gourmet Fesztivál – fizetési kártyaszolgáltatójául. A Festipay márkanév alatt működő szolgáltatás számos rendezvényen bizonyított már.

 

A Festipay szolgáltatást biztosító Cellum-Cardnet több éves együttműködést kötött a Sziget Kulturális Menedzser Irodával. A megállapodás egyben azt is jelenti, hogy a hazai piac legnagyobb fesztiváljainak fizetési megoldásszállítója a Cellum-Cardnet lesz. 2014-től Festipay kártyával fizethetnek majd a legnagyobb hazai fesztiválokon a szórakozni vágyók.

 

A Sziget rendezvény portfóliójában szereplő fesztiválok teljesen készpénzmentesek. A plasztikkártya alapú Festipay kártya gyors, kényelmes és biztonságos készpénzmentes fizetést biztosít. A kártya elvesztése vagy esetleges megrongálódása esetén sem veszik el a pénz, hiszen a kártya letiltható (az előzetes SMS regisztrációt igénybe vevők számára), így az új kártyára átvihető a korábban feltöltött összeg.

 

Kóka János, a Cellum Global Zrt. elnök-vezérigazgatója kiemelte:

 

"A Cellum és a Cardnet együttműködésével idéntől évente több százezer fesztivál-látogató számára biztosítjuk az elektronikus fizetés lehetőségét. Ebben az évben a korábban is megszokott funkciókat biztosítja majd a rendszer, de 2015-től a látogatók az okostelefonjuk segítségével, bankkártyájukról is feltölthetik és ellenőrizhetik az egyenlegüket. A Sziget Szervezőiroda innovatív megoldásaival már korábban is előremutató volt a nemzetközi fesztiválpiacon. Most a Szigettel együttműködve olyan intelligens megoldásokat fejlesztünk, melyekkel tovább erősíthetik pozícióikat ezek a fesztiválok a nemzetközi élvonalban."

 

Márki László, a Cardnet Zrt. vezérigazgatója elmondta:

 

" A Cardnet három éve dobta piacra a Festipay-t, amely eddig 18 fesztiválon bizonyított. Most, hogy a Sziget is bennünket választott, a régió legnagyobb intelligens érintőkártyás fizetési szolgáltatójává váltunk. Szeretnénk meggyőzni minden rendezvényszervezőt, hogy ezzel a technológiával gyorsabban, olcsóbban és biztonságosabban tudják megoldani a fizetési feladatokat, mint bármely egyéb készpénzmentes megoldással."

 

Gerendai Károly, a Sziget Kulturális Menedzser Iroda Kft. ügyvezetője hangsúlyozta:

 

" Fesztiváljaink az innovatív technológiák és új megoldások terén is igyekeznek úttörő szerepet játszani úgy a hazai, mint a nemzetközi zenei rendezvények közt. A készpénzmentes fizetés már évek óta jól működő rendszer a fesztiváljainkon, új partnerünkkel, reményeink szerint sikerül majd újabb fejlesztésekkel még kényelmesebbé tenni a látogatók szórakozását."

 

About Post Author

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.