http://www.verbatim.hu/http://www.verbatim.hu/

A 2008-as portfólióban a hagyományos optikai lemezek éppúgy megtalálhatók, mint a külső merevlemezek, a modern multimédia-lejátszók és a villámgyors játék-egerek.Az idei, berlini IFA kiállítás egyik nagyágyújának szánja a Verbatim a MediaStation multimédia-merevlemezeket.

 http://www.verbatim.hu/http://www.verbatim.hu/

A 2008-as portfólióban a hagyományos optikai lemezek éppúgy megtalálhatók, mint a külső merevlemezek, a modern multimédia-lejátszók és a villámgyors játék-egerek.Az idei, berlini IFA kiállítás egyik nagyágyújának szánja a Verbatim a MediaStation multimédia-merevlemezeket.

 

A MediaStation a nappaliszobák központi szórakoztató-eszköze lesz, így erősítve Verbatim stratégiai helyzetét a tárolás piacán. Az adattárolás európai szakértője azonban más innovatív termékekkel is képviselteti magát a kontinens legnagyobb elektronikai vásárán: optikai lemezek, memóriakártyák, pendrive-ok, külső merevlemezek és izgalmas kiegészítők tekinthetők meg a berlini kiállítás 113-as standján a 15.1-es, My Media csarnokban.

Verbatim Mediastation ProVerbatim Mediastation ProA 2008-as berlini IFA kiállítás az első alkalom, hogy a nagyközönség megismerkedjen a Verbatim két új multimédia-merevlemezével, a MediaStation-nel és a wifi-vel is felszerelt MediaStation Pro-val. A többi újdonság közül a világ első, Lightscribe technológiával címkézhető DVD + R DL 8x kétrétegű (8.5 GB kapacitású) lemeze és a Blu-ray BD-R 2x kétrétegű (50 GB kapacitású) lemez emelkedik még ki. A Verbatim két izgalmas kelléket is bemutat a kiállításon: a Rapier V1 és Rapier V2 egereket, amelyeket elsősorban játékosoknak fejlesztettek. Nagy felbontásuk (3200 dpi) és egyedi súlyozhatóságuk a játékokat még valóságszerűbbé, és így még izgalmasabbá teszik.

Verbatim MediaStation – csúcs médialejátszó a nappaliba, 500 GB tárhellyel

A Verbatim két zászlóshajója az IFA 2008-on a két új médialejátszó, a MediaStation és a MediaStation Pro, amelyekkel mindig megújuló szórakozás költözik a vásárlók nappalijába. A MediaStation nagyjából egy kilogrammot nyom és 500 GB-os tárhelyet biztosít filmeknek, képeknek, zenéknek. Lejátssza az összes elterjedt video-formátumot felskálázott 1080i felbontásban. A LAN kapcsolat segítségével tartalma elérhető és módosítható a ház összes számítógépéről, illetve saját lejátszási listák és jelszóval védett mappák állíthatók össze a multimédiás tartalmakból. A televízió képernyőjén a navigáció átlátható és a távirányító segítségével senkinek sem okoz nehézséget. Szürke színével, stílusos megjelenésével minden hifi és tévékészülék méltó társa – miközben működése is csendes, mivel a MediaStation hűtéséhez nincs szükség ventilátorra.

A nagy testvér, a MediaStation Pro, fekete színén túl három extrával nyújt többet az alapváltozatnál: a teljes HD élmény (1080p) lehetőségével, a HDMI csatlakozóval, ami a legjobb képminőség garanciája és a wifi csatlakozással. A MediaStation Pro képes arra is, hogy közvetlenül a ház bármely számítógépén lévő médiatartalmat játssza le a nappaliban a televízión vagy a hifin. A vezeték nélküli kapcsolat internetes rádiózáshoz is hasznos: az Icecast és Shoutcast rendszerű adások is könnyedén hallgathatók. A MediaStation alapváltozata 39300 Ft-ért beszerezhető, míg a Pro változat ára 57600 Ft (ajánlott végfelhasználói árak).

Verbatim űj termékek az IFA-nVerbatim űj termékek az IFA-nOktóberben a Verbatim lesz az első gyártó, aminek a kínálatában megjelenik az új kétrétegű, DVD + R 8x, LightScribe-képes lemez. Ez a lemez ötvözi a nagy tárolókapacitást a nyolcszoros írási sebességgel és a LightScribe technológiájú címkézés előnyeivel: nincs szükség nyomtatóra a gyors és egyszerű feliratozáshoz, hiszen a lemez írását követően elég azt megfordítani, és azonnal elkészíthető a látványos felirat, a LightScribe címkéző-alkalmazások gazdag sablonkínálatából.

A filmrajongók örömére a Verbatim kifejlesztette az első írható, kétrétegű blu-ray lemezt, ami megfelel a Verbatimtól megszokott minőségi és megbízhatósági sztenderdeknek. A kétrétegű Blu-ray BD-R 2x lemezek 50 GB tárhelyt biztosítanak és kétszeres sebességgel írhatók. A kétrétegű, Verbatim BD-R 2x blu-ray lemez hagyományos műanyag tokban, és 10 db-os hengerben kerül forgalomba.

A játékosok kellékei is gyarapodnak: a Verbatim két játékhoz fejlesztett egeret is bemutat, a Rapier V1-et és a Rapier V2-őt. Ezekkel az egerekkel a játékosok valószerűbben és így izgalmasabban irányíthatják játékaikat. Mindkét egér a legfrissebb technológiákat vonultatja fel, 3200 dpi-s felbontásukkal gyorsak, és különlegesen pontosak. A játékélmény növelése céljából az egerek súlya egyénileg változtatható, a hét darab kis súllyal a játék jellegéhez állítható az egerek mozgatásához szükséges erő.

Ez és sok minden más lesz a rivaldafényben augusztus 29. és szeptember 3. között az IFA 113-as standján, a 15.1-es, My Media csarnokban.

Rüdiger Theobald a Verbatim EUMEA marketing- és üzletfejlesztési menedzsere nagy várakozással tekint a kiállításra: „Az IFA egyértelműen az év eseménye. A Verbatimmal nagyon várjuk, hogy széles, csúcstechnológiás termékválasztékunkat megmutathassuk a nagyközönségnek."

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük