A zászló 28 országban landol és kb. 50.000 kilométert utazik a nemzetközi nagykereskedelmi lánc 50. születésnapja alkalmából

 

A zászló 28 országban landol és kb. 50.000 kilométert utazik a nemzetközi nagykereskedelmi lánc 50. születésnapja alkalmából

 

A düsseldorfi központból kezdte el világkörüli útját a METRO „zászló stafétája", ami 28 különböző ország és több tízezer kilométer után tér vissza az októberi nemzetközi, 50. születésnapi ünnepségre. A kezdeti zászlóhoz minden ország hozzávarr egy-egy újabb darabkát, amiből végül egy, a METRO országok tradícióit büszkén hordozó, közös ünnepi alkotás áll össze.

 

Magyarországra érkezett a METRO születésnapi zászlója.

A minden újabb állomáson a helyi hagyományokat, tradíciókat hirdető alkotásokkal bővülő zászló járt már többek között Belgiumban, Kínában, Horvátországban, Görögországban mielőtt megérkezett a METRO Kereskedelmi Kft-hez.

 

A vállalat munkatársai saját kezűleg bővítik a zászlót, a magyar kollégák a világszerte népszerű és ismert tradicionális hímzésmintából formált Magyarországgal díszítették azt.

A születésnapi alkotás Magyarországról Dániába utazik tovább, de még nagy út áll előtte, érintve például Indiát, Vietnámot, Törökországot és Oroszországot is.

 

A világkörüli út végén, kb. 50.000 kilométer és több hónapnyi utazás után visszaérkezik Düsseldorfba, a METRO nemzetközi, 50. születésnapi ünnepségére.

 

A METRO Kereskedelmi Kft. 1993 óta működik Magyarországon, elsőként lépett be a nemzetközi kereskedelmi vállalatok közül a magyar piacra, immár 13 áruházzal áll vevői szolgálatára az ország számos pontján teljes körű megoldásokat kínálva a kereskedelmi és gasztronómia tevékenységekhez.

 

www.metrogroup.de

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük