1. Spirit Hotel Thermal Spa 1. Spirit Hotel Thermal Spa

Sorozatunk második részében – egy sok szempontból egyedülálló és mindössze idén márciusban nyílt Medical Wellness kiválóságot – a sárvári Spirit Hotel Thermal Spa-t mutatjuk be a Magyar Turizmus Zrt szervezésében megvalósult szakmai út tapasztalatai alapján.

 1. Spirit Hotel Thermal Spa 1. Spirit Hotel Thermal Spa

Sorozatunk második részében – egy sok szempontból egyedülálló és mindössze idén márciusban nyílt Medical Wellness kiválóságot – a sárvári Spirit Hotel Thermal Spa-t mutatjuk be a Magyar Turizmus Zrt szervezésében megvalósult szakmai út tapasztalatai alapján.

Az építtető tulajdonosok elképzelése szerint az öt csillagos szállodát ugyanilyen színvonalú és a teljes spektrumot lefedő egészségügyi szolgáltatások teszik egyedülállóvá. A kristálytiszta levegő, csend, az érintetlen táj, a sárvári hét tó szomszédsága, az 1000 méterről, saját kútból feltörő gyógyvíz határozza meg a környezetet.

02. Madártávlatból02. MadártávlatbólA 273 szobás szálló modern, de mégis a nemes anyagoknak, a finoman hangolt tereknek és a hangulatos színeknek köszönhetően a luxus jegyeit hordozza.

A gyógyászat a fizioterápia hagyományos és legújabb módszereit alkalmazza.

03. Lobby03. LobbyA wellness a víz- és masszázs-technikákat az Oázisnak nevezett 1500 m2 vízfelelület szomszédságában koncentrálja. Az itteni szauna sziget egyedülálló sajátsága, hogy a finn szaunákból, és a gőzből – melyek a legtöbbet látogatottak – több is van, így a korrekt módon, ruha nélkül szaunázni kívánók el tudnak különülni. Ugyancsak fontos, sziget közepén levő hideg merülő medence. Az egyes szauna ciklusok után fejünk búbjáig meg kell mártózni. Így nem dúsul fel a hő a fejünkben. A megfelelő számú pihenő hellyel együtt van minden a tökéletes szaunázáshoz.

04.Tavak látványa04.Tavak látványaA Medical Wellness kiindulását az orvosi vizsgálatok és tanácsadás jelentik. Az összetett és kúraszerű intenzitással végzett kezeléseket az orvos jelenlétének garanciája teszi személyre szabottá. Eszköztárába belefér minden, tudományosan igazolt eljárás, legyen szó klasszikus orvoslásról, vagy természetgyógyászatról. A kiváló orvosi vezetés tökéletesen tisztában van avval, hogy az egyes területek állandóan mélyülő átfedésben vannak egymással. Ezért valamennyi kezelés és dédelgetés állandó orvosi odafigyelés mellett zajlik.

Mindezt kiegészíti a szépségápolás, sport és fittness. A környéken lovaglás, túrázás, kerékpározás, vizi túrák, csónakázás, horgászat lehetősége biztosított, és 25 km-re van Bükfürdő az ország egyik legjobb golfpályájával.

A máris nagyszámú vendég gördülékenyen tudja a fenti szolgáltatásokat igénybe venni. Hogy mindenki a megfelelő időben kerüljön a megfelelő helyre arról jól szervezett gárda gondoskodik.

A gasztronómia nemcsak a magas színvonalú szállodai- és orvosi szolgáltatásokban, hanem a wellness érzés megvalósításában is szerepet játszik. A reform konyha, a különböző diéták az ott tartózkodás hosszához igazítva segítik a testi-lelki harmónia megközelítését, elérését. Az étterem, bárok és borozó természetesen a hagyományos ízek kedvelőit is kiválóan szolgálják.

A konyhafőnök, Farkas Bálint előző héten nyert alkotásával Erfurtban 1400 versenyző közül harmadik helyezést.

 

05, Egy szoba5. Egy szoba 6. Oázis6. Oázis 07. Relaxáció07. Relaxáció
08. Szaunavilág08. Szaunavilág 09. Pihenőhely09. Pihenőhely 10. Masszázs - egy technika a sok közül10. Masszázs – egy technika a sok közül
11. Orvosi tanácsadás11. Orvosi tanácsadás 12. Biorezonációs kezelés12. Biorezonációs kezelés 13. Uszómedence13. Uszómedence
14. Kerti étterem14. Kerti étterem 15. Onyx étterem15. Onyx étterem 16. Farkas Bálint a bajnok séf16. Farkas Bálint a bajnok séf
17. Alfred Hackl vezérigazgató és ünnepeltjeink17. Alfred Hackl vezérigazgató és ünnepeltjeink 18. Nemcsak jól néz ki18. Nemcsak jól néz ki 19. Nagy konferencia terem19. Nagy konferencia terem

Ott tartózkodásunkkor ünnepelte születésnapját csoportunk két tagja. Alfred Hackl a mindenre odafigyelő vezérigazgató tortával kedveskedett a hölgyeknek.

A szálloda 500 fős konferencia teremmel rendelkezik, mely szekcionálható és korszerű audió/video technikával van felszerelve. Így az üzleti túrizmus is fontos szerepet játszik a Spirit Hotel életében.

Meglepő módon a jó kitöltöttséget eredményező látogatók többsége eddig belföldről érkezett. A szálloda a nyitás évében különösen sok kedvezményes ajánlattal kedveskedik vendégeinek. Érdemes az aktualitásokat a honlapjukon nyomon követni: http://www.spirithotel.hu/

Egyértelmű, hogy a sárvári Spirit Hotel***** Thermal Spa a Medical Wellness és az üzleti túrizmus területén is nagy előrelépést jelent a térségnek és az országnak.

Hecks Ferenc

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük