Néhány nappal a premier után a Vodafone Red Mozi az alkalmazásboltok kedvelt magyarországi alkalmazásai közé került, közölte a Vodafone Magyarország.

Néhány nappal a premier után a Vodafone Red Mozi az alkalmazásboltok kedvelt magyarországi alkalmazásai közé került, közölte a Vodafone Magyarország.

A Red Mozi szolgáltatást május végéig a Vodafone valamennyi Red előfizetője külön előfizetési díj nélkül veheti igénybe. A Red Mozit akár öt különböző eszközzel is lehet használni, s ezek közül kettőn akár párhuzamosan is mehet bármely tartalom lejátszása. AirPlay, vagy Chromecast  segítségével a Red Mozi filmjei tévén is megtekinthetőek.

Az egész családnak korlátlan szórakozást kínáló Red Mozi már most is gazdag kínálata hetente legalább egy, akár a DVD bolti megjelenésével azonos időben a kínálatba kerülő Red Premier filmmel gazdagodik. Az újdonságokról az alkalmazáson belül a Red Premier értesítőt beállítók az elsők között szerezhetnek tudomást.

A jelenlegi és az elkövetkező napok újdonságai között szerepel a Fury című háborús film Brad Pitt és Shea LeBeouf főszereplésével, a Grace Kelly életét bemutató Grace – Monaco csillaga Nicole Kidman-nel és  Tom Roth-tal a középpontban, az 5 Oscarra jelölt Wall Street farkasa Leonardo di Caprioval és a Steve McQueen által rendezett, háromszoros Oscar-díj nyertes 12 év rabszolgaság olyan sztárokkal, mint  Chiwetel Ejiofor, Michael Kenneth Williams és a Michael Fassbender.

 

Bemutató

Red Premier film

IMDb

Külön díj nélkül elérhető

2015. március 23.

A Wall Street farkasa

8,2

2015. március 29-ig

2015. március 30.

12 év rabszolgaság

8,1

2015. április 5-ig

2015. március 30.

Grace – Monaco csillaga

5,6

2015. április 5-ig

 

A Wall Street farkasa az IMDb filmes adatbázis tetszési indexe alapján a mindenidők 250 legjobb filmje között a 138., a 12 év rabszolgaság pedig a 177. helyen áll.  A Vodafone Red Mozi bemutató után mindkét film egy hétig külön díj nélkül nézhető meg.

A Red Mozi kínálatában szereplő fizetős sorozat epizódok, illetve filmek 90-800 forintért tekinthetőek meg, a filmek kölcsönzési ideje 48 óra és ez idő alatt akár több részben, vagy több alkalommal is meg lehet őket nézni.

A Vodafone Red Mozi mobil alkalmazás Android és iOS eszközökre tölthető le, sőt, a piacon egyedülálló módon számítógéppel a www.redmozi.hu címen is elérhető.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük