2022.június.25. szombat.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Vonattal kedvezményesen a VOLT Fesztiválra

2 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> </xml><![endif]--><!--[if !mso]><object classid="clsid:38481807-CA0E-42D2-BF39-B33AF135CC4D" id=ieooui></object> <style> st1\:*{behavior:url(#ieooui) } </style> <![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/51447"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/volt_4.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="100" /></a></span>A MÁV-START Zrt. a 2011. június 29. és július 02. között megrendezésre kerülő VOLT Fesztiválra utazóknak 33 százalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít bármely belföldi állomásról Sopron állomásra. Az utasok a rendezvényre mentesítő vonatokat is igénybe vehetnek, amelyek VOLT-vonat néven közlekednek.<strong> </strong>

volt 4.thumbnailA MÁV-START Zrt. a 2011. június 29. és július 02. között megrendezésre kerülő VOLT Fesztiválra utazóknak 33 százalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít bármely belföldi állomásról Sopron állomásra. Az utasok a rendezvényre mentesítő vonatokat is igénybe vehetnek, amelyek VOLT-vonat néven közlekednek.

volt 4.thumbnailA MÁV-START Zrt. a 2011. június 29. és július 02. között megrendezésre kerülő VOLT Fesztiválra utazóknak 33 százalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít bármely belföldi állomásról Sopron állomásra. Az utasok a rendezvényre mentesítő vonatokat is igénybe vehetnek, amelyek VOLT-vonat néven közlekednek.

A VOLT Fesztivál Magyarország egyik legnagyobb zenei fesztiválja idén, amely az Európai Unió tanácsa Magyar Elnökségének a hivatalos záró rendezvénye is egyben. A nagyszabású és tartalmas programra az EU 27 tagállamából érkeznek fesztiválozók, zenekarok és előadóművészek.

A kedvezményes árú vasúti utazás legkorábban a rendezvény első napját megelőző naptól, június 28-tól vehető igénybe, a visszautazást pedig a fesztivált követő napig, július 3-ig kell befejezni. A 33 százalékos alkalmi menettérti jegy visszautazásra csak akkor érvényes, ha azt az utasok a helyszínen felállított GYSEV pultnál lebélyegeztetik. A kedvezményes menetjegyek bármely belföldi pénztárban megválthatók.

Az utasok kényelmesebb kiszolgálása érdekében a VOLT Fesztivál idején MÁV-START Zrt. és a GYSEV Zrt. mentesítő vonatokat közlekedtet VOLT-vonat néven. A vonatok Budapest- Keleti pályaudvar és Sopron között kedd és szombat között naponta egy alkalommal; Sopron és Budapest-Keleti pályaudvar között csütörtök és szombat között naponta szintén egy alkalommal; vasárnap pedig két alkalommal közlekednek. A VOLT-vonat bármilyen viszonylatú, teljesárú menetjeggyel, vagy kedvezményes alkalmi menetjeggyel és kedvezményes IC pótjeggyel vehető igénybe. A kedvezményes InterCity pótjegy ára 220 Ft.

Az utasok további információkat a www.mav-start.hu honlapon találhatnak

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.