2023.június.09. péntek.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Wellhello hétvége és exkluzív klippremier a VIVA műsorán

5 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><span class="inline inline-left"><a href="/node/97095"><img class="image image-preview" src="/files/images/wellH.preview.jpg" border="0" width="503" height="333" /></a></span>Szombaton debütál a Wellhello Késő már című új videója, ami egész hétvégén kizárólag csak a csatornán látható. Kíváncsi, honnan indult és milyen út vezetett a Wellhello sikeréhez? Nézze hétvégén a VIVA-t, ahol bemutatják Fluor és Diaz útját egészen a kezdetektől! <p> 

wellh.previewSzombaton debütál a Wellhello Késő már című új videója, ami egész hétvégén kizárólag csak a csatornán látható. Kíváncsi, honnan indult és milyen út vezetett a Wellhello sikeréhez? Nézze hétvégén a VIVA-t, ahol bemutatják Fluor és Diaz útját egészen a kezdetektől!

 

wellh.previewSzombaton debütál a Wellhello Késő már című új videója, ami egész hétvégén kizárólag csak a csatornán látható. Kíváncsi, honnan indult és milyen út vezetett a Wellhello sikeréhez? Nézze hétvégén a VIVA-t, ahol bemutatják Fluor és Diaz útját egészen a kezdetektől!

 

A jövővel kapcsolatban Fluor Tomi elmesélte, legnagyobb álma megőrizni a sikert, magánéletében pedig nagycsaládról álmodik. Minden a Wellhelloról szól hétvégén a VIVA-n! A VIVA műsorában december 5-én és 6-án a páros útját követhetik végig a nézők a kezdetektől a csúcsig. A program részeként jön az egész estés Fluor mozifilm, a srácok a karrierjüket meghatározó klipeket válogatnak, és felidézik a Megálló legjobb pillanatait is, hiszen Fluor és Diaz voltak a műsor e heti vendégei. 11 év után először lesz látható a VIVA kínálatában Fluor legelső klipje, amelyet mindössze 16 évesen készített, és csak itt debütál először a Wellhello vadiúj videóklipje is!

 

A Késő már című új Wellhello-dalhoz készített videót exkluzívan a VIVA mutatja be szombaton, és egész hétvégén csak a zenecsatornán lesz látható. Fluor és Diaz beszélnek a klip hátteréről, és egyéb érdekességeket is elárulnak, hiszen a Bekérdezel című műsorban is tőlük lehet kérdezni. Ezen kívül a rajongók megismerhetik a fiúk kedvenc klipjeit is, ahogy a top hip-hop számaikat is felkonferálják a Base-ben, a Tízpróbában pedig egymásnak feszülnek, hogy kiderüljön, ki miben erősebb. A nézők eközben a VIVA-párbajban a Twitteren szavazhatnak arra, szerintük ki a jobb arc.

 

A hétvége után Tomi egy másik csatornán életében először nekivetkőzve is megmutatja magát. Hétfőn a Comedy Central Készhelyzet című műsorában egy szál törölközőben és elmaradhatatlan baseball sapkájában mutatkozik majd egy bizarr szituban. Miközben Mizu-srácként a kezdetekben is azzal hívta fel a figyelmet magára, hogy nagyon komolyan tudott bolondot csinálni magából, a hétvégén kiderül, hogy a legnagyobb őrültségek ellenére rosszabb napjai neki is vannak.

„Amikor azt hitték, minden a legnagyobb rendben, sokszor épp akkor voltam a leginkább mélyponton. Például amikor május végén életem legfontosabb nagykoncertje előtt öt nappal eltörtem a lábam, és attól féltem, hogy a közönség és az emberek úgy érzik majd, hogy nem volt teljes a produkció. Szerencsére nem így lett, és utána hívtak rengetegen, hogy mekkora respect ezért. Szóval pozitívan jöttünk ki belőle" – emlékezett vissza Fluor, aki fekvőgipszben tolta le a koncertet, és néha még féllábon is ugrált.

Ma Diazzal a hazai zenei élet legmenőbb arcai, ötéves tervüket egy év alatt teljesítették, mégsem lazítanak.

„A legnagyobb álom, hogy ez a siker megmaradjon, és szeretnénk még tovább fejlődni például a klipkészítés terén. Aztán egy nap, ha már nem lesz kedvünk színpadon állni, tehetségeket fedezünk majd fel. Szeretnék egyszer egy formabontó, igazán karakteres magyar énekesnőt felfedezni, és Diaz segítségével felépíteni őt a nulláról. Én írnám a szövegeket, Diaz pedig a zenéért felelne, és talán egy saját ügynökségen keresztül mögé tennénk azokat a dolgokat, amik a lemezkiadáson túl a sikerhez kellenek. Elnöki lenne, ha egy nap különféle előadóknak írt dalokkal is a toplista élén állhatnánk, természetesen az első akkor is a Wellhelloé lenne" – fejtette ki nevetve Tomi, akinek a magánéletét illetően is határozott elképzelései vannak.

„A tízéves tervben szerepel a gyermekvállalás, mert nem szeretnék 65-70 éves lenni, amikor a gyerekem a húszat tölti. Egyébként a nagy család híve vagyok, szóval el tudom képzelni, hogy egy nap 4-5 gyerekem is legyen" – árulta el Fluor hozzátéve, hogy Diazzal hasonlóképp tervezik a jövőt, és szinte biztos, hogy hosszú évek múlva is jó barátok lesznek, és együtt dolgoznak majd.

 

„Megnézheted a Fluor-filmet, meghallgathatod a fiúk kedvenc dalait és személyes történeteket ismerhetsz meg a Wellhello múltjából, sőt a srácok még egy klippremierrel is készülnek most hétvégén a VIVA-n. Még több őrültségre vágysz? Kíváncsi vagy, hogy teljesít a törülközős Fluor Tomi egy igen bizarr helyzetben? Akkor hangolódj a Comedy Centralra hétfőn este 21:30-kor." 

 

A Wellhello hétvége programja:

Szombat:

09:00 Bekérdezel a Wellhelloval

10:00 Fluor Film

11:30 Út a csúcsra – Fluor

12:00 Best of Megálló Wellhello és Halott Pénz különkiadás

14:00 VIP lista Wellhello

16:00 Tízpróba Wellhello

17:00 Út a csúcsra – Diaz (ezután lesz közvetlenül a klippremier)

09:00 Bekérdezel a Wellhelloval

17:30 VIVA Párbaj – Diaz vs. Fluor

18:00 VIVA Chart Show

21:00 Fluor Film

Ha lemaradna, vasárnap pótolhat:

13:00 VIP lista – Wellhello

16:00 VIVA Párbaj – Fluor vs. Diaz

17:00 Tízpróba Wellhello

18:00 Fluor Film

19:30 Út a csúcsra – Diaz

20:00 VIVA Chart Show

 

Ezek mellett érdemes a VIVA oldalát is figyelni, hiszen extra Wellhello tartalmakkal készülnek ezen a héten.

Minden ami elnöki és egy exkluzív klippremier – Wellhello hétvége december 5-én és 6-án a VIVA műsorán!

 

http://www.vivatv.hu

 

Lantai József

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.