A XVII. Velencei-tavi Nemzetközi Hőlégballon Karnevál  2011 szeptember  9-11. között  kerül megrendezésre a Velencei-tónál.

A XVII. Velencei-tavi Nemzetközi Hőlégballon Karnevál  2011 szeptember  9-11. között  kerül megrendezésre a Velencei-tónál.

A rendezvény során közel 10-15 hőlégballon repül több napon keresztül.

Szeptember 10-én, szombaton tartják a közönség-napot egész napos rendezvény keretében, az agárdi Parkerdőben, különböző földi és légi programok kerülnek bemutatásra. A színes ballonok készülődése, felszállása vonzza leginkább a tekinteteket, de a légiparádéra, ejtőernyős ugrásokra is sokan kíváncsiak. Utána hatalmas csoki- és cukorkaeső hull a leszállópályára a páratlan légiakrobatikát bemutató helikopterből. A délutáni tombolasorsoláson értékes nyeremények, többek között hőlégballonos repülésre szóló utalvány is kisorsolásra kerül. Látogatók sora érkezik távoli városokból a Velencei-tó mellé erre a napra a hőlégballonok kedvéért, Akik elfáradnak,a sörsátornál megpihenhetnek a nap további rendezvényei előtt, és a család pedig megtekintheti a kirakodóvásár színes kavalkádját.

A színpadi programok után késő délután kezdődő utcabálon a hangulatot a G&B zenekar biztosítja, melyet csodálatos esti fáklyázás, azaz a Night Glowing követ, majd tűzijátékkal zárul a rendezvény, ami remélhetőleg ezúttal is sok-sok embernek okoz örömöt.

 

Program:

Szeptember 10. szombat

06.30 – 07.30: Hőlégballonok felszállása
11:00: Mazsorett bemutató
12.00: Bohóc parádé
13.00 – 18.30: Helikopteres sétarepülés
14.30-tól: Légi bemutatók (ejtőernyős bemutató, ultrakönnyű gépek bemutatója, cukorka szórás helikopterből)
16.00: Kangoo Fittness bemutató
17.00: Zumba Aerobic bemutató
17.30-tól: Hőlégballonos függeszkedés
17.30-18.30: Hőlégballonok felszállása
18.30-tól: Utcabál a G&B Zenekarral kifulladásig
A szünetben (kb. 21.00) Night Glowing – égi csoda a földön, Tűzijáték

Egész nap: kirakodó vásár, honvédségi és rendőrségi bemutató, autó és motorkerékpár kiállítás, sörsátor, gyerekeknek játék és szimulátor programok

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük