2011 szeptember 29-től három napon át világszínvonalú zene uralja a Millenáris színpadát. Csütörtökön Star Jam Session, pénteken és szombaton pedig Jazzy Fesztivál 2011. Tekintsék meg részleteiben a kínálatot.

 

2011 szeptember 29-től három napon át világszínvonalú zene uralja a Millenáris színpadát. Csütörtökön Star Jam Session, pénteken és szombaton pedig Jazzy Fesztivál 2011. Tekintsék meg részleteiben a kínálatot.

 

Star Jam Session szeptember 29-én, csütörtökön 20 órai kezdettel a Millenáris Fogadóban. 

Magyarország legnagyobb örömzenei koncertsorozata a Millenárison! A szeptembertől minden hónap utolsó csütörtökén jelentkező sorozat a pillanat varázsával bűvöli el a közönséget. A koncerteken bármi megtörténhet, a legkülönbözőbb zenék és stílusok csendülnek fel a legkülönbözőbb előadásokban. A házigazdák Bársony Bálint és Németh Gábor „Nemo" a legjobb hazai előadókat hívták el a közös örömzenélésre. A 2005-ben útjára indult kezdeményezés, mára már több, mint 130 koncerten is túl van, vendégeik voltak az elmúlt években többek közt Charlie, Somló Tamás, Balázs Fecó, Falusi Mariann, Pély Barna, Gerendás Péter, Tóth Vera és Tóth Gabi, Hajós András és Gerendás Péter.

A 2011/2012-es évadban 8 sztárelőadót látnak vendégül a koncerteken, szeptemberi első fellépésükön Bebe, a Back II Black együttes frontembere csatlakozik a csapathoz. A koncerteken fiatal zenészek is lehetőséget kapnak, hogy együtt zenéljenek a zenekarral és részt vegyenek a Star Jam himnusz előadásában. A koncert előtt és után Bogyó Tamás, a Jazzy Rádió Soul Session című adásának műsorvezető-szerkesztőjének zenei ritkaságait hallgathatják.

Jegyár: 1000 Ft/1200 Ft, diákigazolvánnyal 800 Ft

 

Pénteken és szombaton Jazzy Fesztivál 2011. a Teátrumban, mindkét napon 20 órai kezdéssel. A 90.9 Jazzy Rádió bemutatja az igényes zene szerelmeseinek: Jazzy Fesztivál 2011 – a Millenáris Teátrumban. Azoknak, akik tudják, hogy a jazz élőben az igazi. Egy felejthetetlen hétvége a jazz nagyjaival! Szeptember 30-án a Jazzy Fesztivál színpadán bemelegít a Garami Funky Staff, majd utána jön a Mezzoforte. És garantáljuk: a másnap sem a fejfájásról szól majd! Október elsején a – harmincas évek Amerikáját idéző – Group 'n' Swing után színpadra áll a világhírű brit csapat, a Matt Bianco.

 

szeptember 30. péntek

20.00 Garami Funky Staff

21.00 Mezzoforte

október 1. szombat

20.00 Group 'n' Swing

21.00 Matt Bianco

 

Jegyek háromféle árkategóriában kaphatók az Interticket  országos hálózatában – vagy a www.jegy.hu  oldalon! Jegyárak: Állóhely (küzdőtér): 6.900 Ft.  Ülőhely (tribün): 10.900 Ft.  Kiemelt ülőhely (színpad előtt): 14.900 Ft.

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük