Varázslat, fondorlat és a barátság mindent legyőző ereje egy színpadon! A produkciót Felhőfi-Kiss László rendezi Molnár Csaba, Juhász Réka, Formán Bálint, Szegvári Júlia és Némedi Árpád szereplésével.

 

Varázslat, fondorlat és a barátság mindent legyőző ereje egy színpadon! A produkciót Felhőfi-Kiss László rendezi Molnár Csaba, Juhász Réka, Formán Bálint, Szegvári Júlia és Némedi Árpád szereplésével.

 

A szilveszter éjszakáján játszódó, lidércesen pörgő történet percről percre követi végig egy szörnyű varázsló, dr. Lidérczy Belzebub és nénikéje, Vám Piri fondorlatait. Éjfélig, hét óra alatt ezer csapást akarnak az emberiségre zúdítani. Persze ehhez az Állatok Nagytanácsának is lesz egy-két szava: Krakél Karesz varjút és Miaurcella di Mauro macska titkos ügynököket küldik a gonosztettek megakadályozására.

 

Michael Ende meséje egyszerre fordulatos kalandsorozat, versenyfutás az idővel, ugyanakkor lírai szépségű történet a felelősségről, a bátorságról és a barátságról (ami egy macska és egy varjú esetében különösen ritka. De azért lehetséges.)

 

Látványos díszlet, hó, füst, színes fények, mutatós jelmezek, szellemes szójátékok. Biztosak vagyunk benne, – mondta Csicsely Zoltán (sajtós) – hogy az előadás a kis- és nagykorú közönségünknek egyaránt elnyeri majd a tetszését.

 

Michael Ende: A pokoli puncs-pancs

(zenés varázsjáték két részben)

Rendező: Felhőfi-Kiss László

Dr. Lidérczy Belzebub, professzor: Molnár Csaba

Miaurcella di Mauro, macska: Szegvári Júlia

Krakél Karesz, varjú: Formán Bálint

Vám Piri, pénzboszorka: Juhász Réka

Átkos Ákos, pokoli végrehajtó: Némedi Árpád

Szent Szilveszter, megelevenedő szobor:

 

Fordította: Lázár Magda

Versek: Váradi Szabolcs

Zene: Némedi Árpád

Szent Szilveszter, megelevenedő szobor      

Díszlet: Horgas Péter

Jelmez: Kovács Andrea

Koreográfus: Kadala Petra

 

Legközelebbi előadások:

December 27 11.00

December 27. 15.00

Az előadást 6 éves kortól ajánlják.

 

http://pinceszinhaz.hu

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük