Zsetonnal játsszák, két hétig tart és nevetős, varázslatos rock'n'roll bulival ér véget. Mi az? A Csepel Pláza februári akciója. Zsetonparádé a Plázában. 2013. február 24-én, vasárnap 10-18 óra között Nagy Családi Szerencsenap.

 

Zsetonnal játsszák, két hétig tart és nevetős, varázslatos rock'n'roll bulival ér véget. Mi az? A Csepel Pláza februári akciója. Zsetonparádé a Plázában. 2013. február 24-én, vasárnap 10-18 óra között Nagy Családi Szerencsenap.

 

2013. február 11 és 24. között a "Pörgesd fel a szerencséd" akció ideje alatt minden 500 Ft feletti vásárlásért egy zsetont kapnak a játékosok, melyet majd február 24-én, vasárnap a Nagy Családi Szerencsenap keretén belül 11.00-18.00 között tudnak felhasználni, amikor is a plaza egy napra kaszinóvá alakul.

 

A kaszinóban szerzett zsetonokat értékes nyereményekre lehet beváltani, vagy akár a fődíjért is harcba lehet szállni! A rendezvényre kilátogatók nevethetnek Kormos Anett poénjain, megismerhetik Hajnóczy Soma bűvészvilágbajnok legújabb trükkjeit, elleshetik pár lépést a Salsa Caballeros csapatától, valamint végigtombolhatják Marót Viki és a Nova Kultúr zenekar mini showját is. Bemutatót tart még a Magic of Dance Táncegyesület és az NRG Tánciskola!

 

Miközben kint még deresednek a hajszálak, a bevásárlóközpontban játékok, programok, nyeremények és igazi fesztiválhangulat forrósítja a levegőt és a hangulatot. Kár lenne kihagyni! Február 11-től a Csepel Pláza üzleteiben minden ötszáz forintos vásárlás után jár egy zseton. Mit lehet ezzel kezdeni? Az egyik lehetőség, hogy jó sokat gyűjtünk belőle és kisebb-nagyobb nyereményekre váltjuk be az akció végéig. A közel száz ajándék egyikének megszerzése kockázatmentes, biztos módszer, de – valljuk be – nem is annyira izgalmas. A másik viszont annál inkább. Az üzletház területén ugyanis két héten keresztül számos játékhelyszín várja a bátrakat, akik magabiztosan uralják a szerencséjüket. Rulett-, black jack-, póker-, és más kártyaasztaloknál, rengeteg játékon lehet majd újabb zsetonokat nyerni, vagy a régieket elveszíteni.

 

A második hét végén, február 24-én, a játékos heteket egy nagyszabású rendezvény zárja, ahol a legtöbb zsetont gyűjtők értékes ajándékokat kapnak. Sőt! Mindenki, aki a két hét alatt egyetlen zsetont is beváltott és regisztrált, sorsoláson vesz részt, ahol szintén komoly ajándékok találnak gazdára. Mindezt persze remek hangulatú program színesíti.

 

A nap ritmusát a Salsa Caballeros táncegyüttes alapozza meg, akik látványos és izgalmas műsorukkal segítenek igazi buli helyszínné alakítani a bevásárlóközpontot. A tánc után rekeszizom-torna következik. Személyi edző: Kormos Anett, a Dumaszínház egyetlen női humoristája, a Showder Klub sztárja. A stand-up comedy-t maga a mágia váltja fel, hiszen külföldi fellépésről közvetlenül érkezik a Csepel Plázába Hajnóczy Soma, világbajnok bűvész, a színpadi-, és mikro-mágia, világhírű show-mestere.

 

Mivel is lehetne zárni egy ilyen vasárnapot? Alighanem egy vérbeli rock'n'roll bulival. Így is lesz, hiszen Soma segítségével a színpadon terem Marót Viki és a Nova Kultúrzenekar, akik egyedülálló stílusukkal idézik meg a kartonruhák és a pepitazakók gondtalan, életvidám világát. Zene és tánc, kifulladásig.

 

A tervezett program:

14:55-15:10 – NRG Tánciskola

15:15-15:30 – Magic of Dance

15:40-15:50 – Salsa Caballeros

16:00-16:30 – Kormos Anett – stand up

16:40-17:15 – Hajnóczy Soma bűvész világbajnok előadása

17:25-17:55 – Marót Viki és a Nova Kultúr Zenekar

18:00-18:15 – Sorsolás és a fődíjak átadása

 

http://csepelplaza.hu/hirek/reszletek/porgesse-fel-szerencsejet-nagy-csaladi-szerencsenap

http://www.facebook.com/CsepelPlaza

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük