2024.július.22. hétfő.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Zsindelyes Fesztiválon a minőségi hazaival erősít a TIGÁZ

3 perc olvasás
<p><span class="inline inline-left"><a href="/node/63894"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/zasin.thumbnail.jpg" border="0" width="81" height="100" /></a></span>A TIGÁZ 2012 májusában indította el hűségprogramját, olyan meghatározó partnerekkel, mint a Vodafone, Unicredit Bank és az Agip. A kezdeményezés új elemeként a Gázszolgáltató 2012. szeptember 1-jén, a VI. Zsindelyes Pálinka és Népi Gasztronómiai Fesztiválon jelentette be, hogy a Zsindelyes Kereskedőház Kft.-vel közös, egyedi, minőségi pálinkaterméket bocsát ki.</p> <p> 

zasin.thumbnailA TIGÁZ 2012 májusában indította el hűségprogramját, olyan meghatározó partnerekkel, mint a Vodafone, Unicredit Bank és az Agip. A kezdeményezés új elemeként a Gázszolgáltató 2012. szeptember 1-jén, a VI. Zsindelyes Pálinka és Népi Gasztronómiai Fesztiválon jelentette be, hogy a Zsindelyes Kereskedőház Kft.-vel közös, egyedi, minőségi pálinkaterméket bocsát ki.

 

zasin.thumbnailA TIGÁZ 2012 májusában indította el hűségprogramját, olyan meghatározó partnerekkel, mint a Vodafone, Unicredit Bank és az Agip. A kezdeményezés új elemeként a Gázszolgáltató 2012. szeptember 1-jén, a VI. Zsindelyes Pálinka és Népi Gasztronómiai Fesztiválon jelentette be, hogy a Zsindelyes Kereskedőház Kft.-vel közös, egyedi, minőségi pálinkaterméket bocsát ki.

 

Idén a TIGÁZ is részt vesz a Zsindelyes Fesztiválon, egy olyan limitált 2 000 palackos szériában készült pálinkakülönlegességet is bemutatva, amelyet kedves meglepetésként akár ingyen is hazavihetnek hűséges ügyfelei.

 

Érdemes kilátogatni!

A TIGÁZ a VI. Zsindelyes Pálinka- és Népi Gasztronómiai Fesztiválon különleges ajánlatokkal és élményekkel várja a sátrához látogatókat, 9:00-19.00 óra között:

§  A rendezvény látogatói a hűségkártyára vonatkozó jogosultságuk esetén* a helyszínen azonnali ajándékért** (a TIGÁZ emblémájában is szereplő hatlábú kutyát formázó kulcstartó) igényelhetik a TIGÁZ hűségkártyáját.

·         Azok a látogatók, akik a hűségkártya igénylőlap kitöltésével egyidejűleg kitöltik a TIGÁZ marketing kérdőívét és – amennyiben ezt még nem tették meg – áttérnek a csoportos beszedési megbízásra, ajándéka kapnak egy palack, a TIGÁZ hűségprogram arculati jegyeit magán hordozó TIGÁZ –ZSINDELYES közös, egyedi pálinkaterméket.

·         A TIGÁZ a Fesztivál első 1 000, gyermekkel érkező látogatóját léggömbbel lepi meg, már a Fesztivál bejáratánál.

·         Az első 500 látogató, aki a TIGÁZ sátrához érkezik, a TIGÁZ színvilágát tükröző, sárga színű vattacukrot kap ajándékba. 

·         Különleges és maradandó emlékül szolgál a TIGÁZ paravánfotózása, ahol kicsik és nagyok megörökíthetik magukat a TIGÁZ emblémájában is szereplő hatlábú kutyával. A kész fotók a rendezvényt követő héten a www.tigaz.huhonlapon lesznek elérhetők és letölthetők.

·         A legbátrabb látogatók madártávlatból is megtekinthetik a fesztivál eseményeit, ha magasba emelkednek a TIGÁZ hőlégballonjával.

·         A TIGÁZ a sátránál egyedi „töltőállomást" is üzemeltet, amelyből Zsindelyes Ágyas Szilvapálinka csapolható.*

 

* A tigáz hűségkártya igénylésének részletes feltételeit a „TIGÁZ hűségprogram részvételi szabályzat" tartalmazza, melynek hatályos verziója a www.kedvezmeny.tigaz.huhonlapon és a Fesztivál helyszínén hozzáférhető. tigáz hűségkártyát kizárólag 18. évét betöltött természetes személy igényelhet. A TIGÁZ részéről az alkoholtartalmú ajándék, illetőleg alkoholtermék kóstolójának biztosítása a vonatkozó jogszabályi előírások alapján – kizárólag nagykorú látogatók számára szól, 18. évét be nem töltött személyek számára nem elérhető. A TIGÁZ a Fesztivál alkoholtermékeivel kapcsolatosan promóciós tevékenységet nem végez, egyúttal felhívja a figyelmet amértékletes alkoholfogyasztásra

 

**Az azonnali ajándék garantálása a 2000 darabos készlet erejéig érvényes.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.