2024.április.15. hétfő.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Zuppaa — Az eddig digitális névjegyként működő oldal, kreatív közösségi felfedező oldallá vált

4 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/63077"><img class="image image-preview" src="/files/images/Image12_45.jpg" border="0" width="191" height="119" /></a></span>A <a href="http://zuppaa.hu/">Zuppaa</a>, Magyarország első és egyetlen social discovery oldala bejelentette legújabb fejlesztéseit, amely a magyar piacon egyedülálló közösségi önmegvalósítást tesz lehetővé. Az eddig főleg digitális névjegyként működő Zuppaa a nemzetközi szinten megvalósuló fejlesztésekkel mostantól kreatív közösségi felfedező oldallá vált, amely hasonló érdeklődésű emberek kapcsolatépítését és közösségi együttműködését teszi lehetővé a MyProject koncepciónak köszönhetően.</p> <p> 

image12 45A Zuppaa, Magyarország első és egyetlen social discovery oldala bejelentette legújabb fejlesztéseit, amely a magyar piacon egyedülálló közösségi önmegvalósítást tesz lehetővé. Az eddig főleg digitális névjegyként működő Zuppaa a nemzetközi szinten megvalósuló fejlesztésekkel mostantól kreatív közösségi felfedező oldallá vált, amely hasonló érdeklődésű emberek kapcsolatépítését és közösségi együttműködését teszi lehetővé a MyProject koncepciónak köszönhetően.

 

image12 45A Zuppaa, Magyarország első és egyetlen social discovery oldala bejelentette legújabb fejlesztéseit, amely a magyar piacon egyedülálló közösségi önmegvalósítást tesz lehetővé. Az eddig főleg digitális névjegyként működő Zuppaa a nemzetközi szinten megvalósuló fejlesztésekkel mostantól kreatív közösségi felfedező oldallá vált, amely hasonló érdeklődésű emberek kapcsolatépítését és közösségi együttműködését teszi lehetővé a MyProject koncepciónak köszönhetően.

 

Az oldal indításakor az elsődleges célok között szerepelt egy olyan platform létrehozása, amelyen a felhasználók összeköthetik közösségi tartalmaikat, ezáltal pedig átfogó digitális bemutatkozást tesz lehetővé. Túllépve a már meglévő funkciókon, a Zuppaa már nem csak az önmenedzselés eszköze, de a közösségi felfedezés első magyarországi modelljévé vált.

 

„A Zuppaát azért hoztuk létre, hogy teret adjunk a kreatív és tehetséges emberek önkifejezésének, és az önmenedzselés új módját mutassuk meg. Ezt a célt túllépve az új fejlesztésekkel még tovább bővült azoknak a lehetőségeknek a sora, amely ugyanerre a támogató koncepcióra épül, és sokkal széleskörűbb interakciót tesz lehetővé. Ezenfelül a fejlesztésekkel együtt a Zuppaa átlépte a határokat is:  Közép-Európában több nyelven is elérhetővé vált" – mondta Jóri Csaba, a Zuppaa alapítója.

 

 

A Zuppaa a következő új fejlesztésekkel bővült:

 

  • Zuppaa poszt: Mostantól már a köztes oldalak beiktatása mellett lehetőségünk van külön tartalom megjelenítésére a Zuppaán. Legyen szó képről, videóról vagy szövegről, posztolhatjuk közvetlenül a Zuppaára is.
  • Summaa – A Summaa, hasonlóan az üzenőfalhoz egy olyan felület, ahol közzétehetünk fotókat, videókat és posztokat. Azonban a többi hagyományos üzenőfaltól eltérően itt minden más bekötött közösségi tartalom is megjelenik, legyen szó a saját, vagy az Érdekesnek jelölt emberek posztjairól. Az itt megjelenő bejegyzéseket szabadon áthelyezhetjük bármely Projektfalunkra, vagy felvehetjük mások posztjait az Érdekel listánkba, amely szintén átrendezhető.
  • Projektfal – Létrehozhatunk tetszőleges számú Projektfalat, ahová adott témával, a saját projektünkkel vagy akár munkánkkal kapcsolatos tartalmakat gyűjthetünk egy helyre a legkülönbözőbb média típusok formájában: fotó, videó, szöveges bejegyzés, Twitter vagy blog bejegyzés. A „drag and drop" funkcióval akár egy már meglévő projektfalról, vagy a Summaa falról is behúzhatunk tartalmakat, vagy újakat posztolhatunk. A falon lévő posztok sorrendjét és elhelyezkedését pedig szabadon változtathatjuk.
  • Multi blogging – A létrehozott Projektfalak mindegyike saját, egyedi webcímen lesz elérhető. Ezeken szabadon blogolhatunk, posztolhatunk szöveget, képet, videót, áthúzhatjuk a meglévő közösségi tartalmakat, valamint a posztokat a blogok között is áthelyezhetjük. Így nem kell több különálló blogot kezelni, itt egy helyen menedzselhetjük mindet és a tartalmakat több helyre kiemelhetjük, átmozgathatjuk
  • Érdekes posztok – Az érdekesnek talált posztokat külön falon gyűjthetjük, átrendezhetjük, így bármikor újra és újra megnézhetjük a kedvenc videónkat, fotóinkat.
  • Ajánló funkció – A Zuppaa közösségi felfedezést segítő személyre szabott ajánló funkcióval rendelkezik. Az általunk megadott adatok alapján, számunkra releváns zuppaákra kapunk javaslatot.

 

Az alábbi funkciók továbbra is elérhetőek:

  • Megosztás – A Zuppaa korábbi funkciójaként megoszthatunk minden egyes – egyedi webcímmel rendelkező – aloldalt, vagy akár a Zuppaa profil QR kódját.
  • SEO – Ezzel a funkcióval menedzselhetjük a profilunk keresőoptimalizációját, így minden releváns keresésnél a lista élén szerepelhet a Zuppaa
  • Statisztika – Nem csak azokról lehet információnk, akik követnek, a saját Zuppaa statisztikájából kiderül, hogy hányan nézték meg az oldalunkat, és ők honnan érkeztek közösségi névjegyünkre.

A Zuppaa egy olyan social discovery oldal, amely mögött elsősorban egy nyitott, szakmai és baráti kapcsolatok kiépítését támogató koncepció áll, amely teret ad a felhasználók személyre szabott teljeskörű digitális bemutatkozásának.

Az oldal olyan kreatív gondolkodású embereknek jött létre, akik számára fontos az igényes önkifejezés és a kapcsolatépítés, illetve akik szívesen megismernének inspiráló vagy hasonló érdeklődésű tehetségeket, szakembereket. További információ: www.zuppaa.hu

 

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.