2023.január.29. vasárnap.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

140 tonna hó érkezik Ausztriából a T-Home és a T-Mobile hógolyózási világrekord-kísérletére

2 perc olvasás
<p><span class="inline left"><a href="/node/22600"><img class="image thumbnail" src="/files/images/hg.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="67" /></a></span>A T-Home és a T-Mobile január 31-én délután 15.30-kor kezdődő hógolyócsata világrekord kísérletére és családi napjára Ausztriából szállítanak sportolásra alkalmas, természetes havat Budapestre, felkészülve arra az esetre is, ha az időjárás nem kedvez a csúcsdöntésre vágyóknak. </p><p> 

hg.thumbnailA T-Home és a T-Mobile január 31-én délután 15.30-kor kezdődő hógolyócsata világrekord kísérletére és családi napjára Ausztriából szállítanak sportolásra alkalmas, természetes havat Budapestre, felkészülve arra az esetre is, ha az időjárás nem kedvez a csúcsdöntésre vágyóknak.

 

hg.thumbnailA T-Home és a T-Mobile január 31-én délután 15.30-kor kezdődő hógolyócsata világrekord kísérletére és családi napjára Ausztriából szállítanak sportolásra alkalmas, természetes havat Budapestre, felkészülve arra az esetre is, ha az időjárás nem kedvez a csúcsdöntésre vágyóknak.

 

Az eseményre, amely várhatóan a T-Home és a T-Mobile családi napjának fénypontja lesz, várnak minden budapestit és vidékit, akinek kedve van egy kis téli kikapcsolódáshoz. A résztvevők szórakoztatásáról egész délután igényes programokkal gondoskodnak. A rekorddöntéshez szükséges mennyiségű havat az ausztriai Karintiából szállítják a programot megelőző napon a Városligeti Műjégpálya területére. Egy kisebb hegynyi, pontosan 140 tonna hó érkezik Budapestre hat hűtőkamion segítségével. A hó állagát alulról hűtéssel, felülről egy kifeszített ponyvával óvják a szervezők a szombat délutáni hócsatáig.

Amennyiben elegendő ember gyűlik össze, és hógolyózik egy időben a T-Home és a T-Mobile családi napján, megdőlhet a Guinness World Records által jegyzett legutóbbi rekord, amelyet a Michigan Technological University tart 3745 fővel. A hógolyócsata lesz a második olyan rendezvény Magyarországon, amelyen a GWR hivatalosan képviselteti magát. A rekord hivatalos elismerésének feltétele az előzetes regisztráció és a világszervezet erre vonatkozó szabályainak betartása. 

 A GWR által kijelölt bíró a helyszínen fogja ellenőrizni a résztvevők regisztrációjának, és a verseny lefolyásának szabályosságát. Előírás, hogy legalább 1 percig tartson a tömeges hócsata, és videofelvétel is készüljön az eseményről. A T-Home és a T-Mobile azt javasolja a rendkívüli programon részt venni szándékozóknak, hogy meleg, kényelmes ruhában érkezzenek.

További hasznos információkról, mint például a közlekedési tudnivalókról, a http://www.hogolyorekord.hu/ weboldalon tájékozódhatnak.

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.