Esti panorámaEsti panoráma 

Közel egyéves tervmódosítási és gondos előkészítési folyamatot követően megkezdődött Közép-Európa egyik legkülönlegesebb és legexkluzívabb lakóingatlanának kialakítása. A Rózsadombon, az egykori SZOT-szálló helyén 2008 végére elkészülő Excelsior Budapest Spa utánozhatatlan környezetben kínálja egyedi lakóhely és kiemelkedő befektetés lehetőségét is.

Esti panorámaEsti panoráma 

Közel egyéves tervmódosítási és gondos előkészítési folyamatot követően megkezdődött Közép-Európa egyik legkülönlegesebb és legexkluzívabb lakóingatlanának kialakítása. A Rózsadombon, az egykori SZOT-szálló helyén 2008 végére elkészülő Excelsior Budapest Spa utánozhatatlan környezetben kínálja egyedi lakóhely és kiemelkedő befektetés lehetőségét is.

A Budapest Világörökségéért Alapítvánnyal kötött megállapodás nyomán – immár a szakhatósági jóváhagyások mellett a civil szféra támogatásával – a beruházó Pro-Hill Ingatlanfejlesztő és Vagyonkezelő Kft. megkezdte a nyolcszintes luxusingatlan építését. A 2008-ra befejeződő projekt sikerét a gondosan kiválasztott partnerek is garantálják: a beruházás pénzügyi hátterét két pénzintézet, a CIB Bank és a Hypo Alpe-Adria Leasing konzorciuma biztosítja, az épület generálkivitelezője az egyik legnagyobb hazai építőipari vállalkozás, a Kész Kft.

Az építkezésAz építkezésAz Excelsior Budapest Spa egyszerre kiváló lakóhely, illetve kiemelkedő befektetési célpont is. Ennek megfelelően belföldi és külföldi üzletemberek és befektetők érdeklődésére is számít az értékesítést végző RE/MAX ingatlanközvetítőnek külön erre a projektre szakosított értékesítő csapata. Az értékesítés néhány hete, a londoni ingatlanbefektetési kiállítás és roadshow keretében megkezdődött. Az egyedi kínálat már a kezdetekkor élénk érdeklődést generált.

A közel 20 milliárd forintos beruházás során a 70 lakást és a hozzájuk kapcsolódó kiszolgáló létesítményeket összesen 22 ezer négyzetméteren alakítják ki. Valamennyi lakás dunai panorámával és nagyméretű terasszal rendelkezik, a lakások átlagos mérete 155 négyzetméter. Minden lakást a tulajdonosok egyedi igényei alapján alakítanak ki, a lakók maximális kényelmét a legújabb technikákat felhasználó intelligens házrendszer alkalmazása is biztosítja.

LátványtervLátványtervAz Excelsior szolgáltatáskomplexuma az ott lakókon kívül a nagyközönség számára is elérhető lesz. Az épületben üzletek, két étterem, kávézók, illetve napozókertet is magukban foglaló spa és wellnessszolgáltatások is helyet kapnak. Ez utóbbiakban az épület alatt fakadó, a Lukács fürdőt is ellátó forrás vizét élvezhetik a vendégek.

Gyarmati Ágoston, az Excelsior szóvivője kiemelte: „A hagyományosan elegáns városrész dunai peremén található csaknem kéthektáros, örökpanorámás telken kialakítandó lakóingatlan új kategóriát jelent a hazai ingatlankínálatban, hiszen az első olyan létesítmény Magyarországon, amely ötvözi egy lakóépület és egy luxusszálloda szolgáltatásait."

Excelsior Budapest Spa

LátványtervLátványtervAz Excelsior Budapest Spa épületének 2008 végére várható befejezésével nem csupán Budapest, hanem egész Közép-Európa egyik legkülönlegesebb és legexkluzívabb lakóingatlana jön létre a Rózsadomb Dunára néző peremén. A közel 20 milliárd forintos beruházás keretében a Pro-Hill Ingatlanfejlesztő és Vagyonkezelő Kft. páratlan fekvésű, tágas, exkluzív lakásokat és szolgáltatókomplexumot alakít ki.

  Belsőépítészeti látványtervek:

Lobby 1.Lobby 1. Lobby 2.Lobby 2.
Lobby 3.Lobby 3. Mintalakás 1.Mintalakás 1.
Mintalakás 2.Mintalakás 2. Mintalakás 3.Mintalakás 3.
Spa 1.Spa 1. Spa 2.Spa 2.
Szauna 1.Szauna 1. Szauna 2.Szauna 2.

A 22 ezer négyzetméternyi terület egyik felén – messzemenően a jövőbeli lakók egyedi igényei szerint – kialakítandó hetven lakás mindegyike dunai-panorámával rendelkezik, és egy luxusszállodai apartman biztonsági és kényelmi szolgáltatásait nyújtja. A szolgáltató egységben üzletek, éttermek, kávézók és wellness-szolgáltatások várják a lakókat, illetve az igényes külső közönséget is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük