2024.március.29. péntek.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

2009. Július 15-étől változnak a HÉV tarifák

1 perc olvasás
<em><span class="inline inline-left"><a href="/node/15854"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/bkvguard.thumbnail.jpg" border="0" alt="Mi maradunk!" title="Mi maradunk!" width="88" height="100" /></a><span style="width: 86px" class="caption"><strong>Mi maradunk!</strong></span></span>A jegyeken és a bérleteken az árat és az áfát a meglévő készletek erejéig a pénztárosok és a viszonteladók átírják.</em><br />

mi maradunk!Mi maradunk!A jegyeken és a bérleteken az árat és az áfát a meglévő készletek erejéig a pénztárosok és a viszonteladók átírják.

mi maradunk!Mi maradunk!A jegyeken és a bérleteken az árat és az áfát a meglévő készletek erejéig a pénztárosok és a viszonteladók átírják.

 

  A BKV Zrt. július 15-étől az ÁFA emelés miatt átlagosan 5 százalékkal emeli helyközi viteldíjait.

A távolsághoz kötött környéki jegyek és bérletek, valamint a HÉV kiegészítő menetjegyek és bérletek ára a Közlekedési- és Hírközlési Minisztérium rendelete alapján módosul.

A régi áras és áfa tartalmú jegyeken a készletek erejéig az árat és az áfa tartalmat – hasonlóan, mint július elsején – szabályosan javítják a pénztárosok, azaz biztonsági tollal, egy vonallal áthúzzák és fölé írják a megfelelő árat és áfa tartalmat. A javítást szignóval is el kell látniuk.

Természetesen, minden, 2009. június 14-éig, elővételben megvásárolt jegy és bérlet július 15-étől ráfizetés nélkül felhasználható utazásra.

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.