2024.április.27. szombat.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

2011-ben is Profession Virtuális Állásbörze

2 perc olvasás
 <span class="inline inline-left"><a href="/node/46131"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/virtualis_Profession%20hu.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="71" /></a></span> <p>A 2010 szeptemberében nagy sikerrel megrendezett Profession Virtuális Állásbörze 2011 márciusában ismét megnyitja kapuit. Az esemény szervezője, a Profession.hu a három napos rendezvényen a tavalyinál jóval több látogatóra számít.

 virtualis profession%20hu.thumbnail

A 2010 szeptemberében nagy sikerrel megrendezett Profession Virtuális Állásbörze 2011 márciusában ismét megnyitja kapuit. Az esemény szervezője, a Profession.hu a három napos rendezvényen a tavalyinál jóval több látogatóra számít.

 virtualis profession%20hu.thumbnail

A 2010 szeptemberében nagy sikerrel megrendezett Profession Virtuális Állásbörze 2011 márciusában ismét megnyitja kapuit. Az esemény szervezője, a Profession.hu a három napos rendezvényen a tavalyinál jóval több látogatóra számít.

2010 szeptemberében több mint százezer látogató válogathatott 35 vállalat több mint 1000 állásajánlata között az online felületen. A résztvevő cégek 90%-a már az online eseményt követő néhány hétben jelezte, hogy jövőre is részt vesz a Profession.hu Virtuális Állásbörzén.

– Nagy öröm volt számunkra, hogy ilyen sikeresen indult ez az új kezdeményezés Magyarországon – mondta Martis István, a Profession.hu állásportál vezetője. – A Virtuális Állásbörze sikere komoly előkészítő munka és egy nagyon erőteljes marketing kampány, valamint szakmai támogatás eredménye volt. Bízunk benne, hogy 2011 márciusában még nagyobb lesz a kiállítók és a látogatók száma; most elsősorban közgazdász és IT/mérnök érdeklődőkre és állásajánlatokra számítunk.

Mi a virtuális állásbörze?

A Virtuális Állásbörze a hagyományos és az online börzék legjobb tulajdonságait ötvözi. Egy olyan online esemény, mely az internet adta lehetőségeket maximálisan kihasználja a toborzáshoz és az álláskereséshez – így a toborzó cégek és a munkakeresők egy teljesen új megközelítésben találkozhatnak egymással. Az online virtuális térben ugyanúgy mozoghat az érdeklődő, mint egy valódi börzén, végiglátogatja a standokat, elbeszélget/chatel a cég képviselőjével, vagy HR-esével, otthagyja elektronikusan az önéletrajzát, interjúzik, beszélget, előadást hallgat meg. Ráadásul mivel nincs helyhez és nyitvatartáshoz kötve már dolgozó érdeklődők is könnyen látogathatják.

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.