2024.április.23. kedd.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

2011 január 6-ától elérhető az Apple Mac App Store online áruháza

3 perc olvasás
<p> <span class="inline inline-left"><a href="/node/46170"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/hero.thumbnail.png" border="0" width="100" height="62" /></a></span>Az Apple bejelentette, hogy a Mac App Store online áruház 2011. január 6-án, csütörtökön kezdi meg működését. A Mac App Store a Mac OS X rendszeren is elérhetővé teszi a forradalmi App Store szolgáltatás használatát, így minden eddiginél egyszerűbbé válik a Mac-alkalmazások megalkotása, felfedezése, telepítése és frissítése.</p><p> 

 hero.thumbnailAz Apple bejelentette, hogy a Mac App Store online áruház 2011. január 6-án, csütörtökön kezdi meg működését. A Mac App Store a Mac OS X rendszeren is elérhetővé teszi a forradalmi App Store szolgáltatás használatát, így minden eddiginél egyszerűbbé válik a Mac-alkalmazások megalkotása, felfedezése, telepítése és frissítése.

 

 hero.thumbnailAz Apple bejelentette, hogy a Mac App Store online áruház 2011. január 6-án, csütörtökön kezdi meg működését. A Mac App Store a Mac OS X rendszeren is elérhetővé teszi a forradalmi App Store szolgáltatás használatát, így minden eddiginél egyszerűbbé válik a Mac-alkalmazások megalkotása, felfedezése, telepítése és frissítése.

 

 A Mac App Store megnyitásakor 90 országban lesz elérhető. Kínálatában ingyenes és megvásárolható alkalmazások is helyet kapnak, többek között a következő kategóriákban: oktatás, játékok, grafika és dizájn, életstílus, hatékonyságnövelő alkalmazások és segédprogramok.

„Az App Store forradalmasította a mobileszközös alkalmazások világát" – modta Steve Jobs, az Apple vezérigazgatója. „Reméljük, hogy a Mac App Store ugyanezt éri el a számítógépes alkalmazások körében, hiszen egyszerűvé és élvezetessé teszi a programok felfedezését és a vásárlást. Alig várjuk a január 6-ai nyitást."

Az áruházban a felhasználók böngészhetnek az új és figyelemre méltó alkalmazások között, megismerhetik a legnépszerűbb trendeket és a Mac App Store szakértőinek kedvenceit, kereshetnek kategóriák szerint, valamint felhasználói értékeléseket, ismertetőket is olvashatnak. Ebben a szolgáltatásban is egy kattintással megvásárolhatók, letölthetők és telepíthetők, valamint azonnal használhatók lesznek az alkalmazások – akárcsak az iPhone, iPod touch és iPad készülékeken.

A megvásárolt programok a felhasználó valamennyi saját Mac számítógépén futtathatók lesznek. A frissítések közvetlenül a Mac App Store áruházon keresztül érkeznek majd, így minden program könnyedén naprakészen tartható. A Mac App Store a Mac OS X Snow Leopard felhasználóinak ingyenes letöltésként áll rendelkezésére az Apple szoftverfrissítési szolgáltatásában.

A Mac-fejlesztők maguk határozzák meg alkalmazásaik árát, és az értékesítésből származó bevétel 70 százaléka őket illeti. A fejlesztőket nem terheli díj az ingyenes alkalmazások kapcsán, és nem kell fizetniük a tárhelyszolgáltatásért, a marketingért és a hitelkártya-használatért. 

 developer.apple.com/programs/mac.

Az Apple tervezi a Mac számítógépeket, a világ legjobb személyi számítógépeit Emellett a vállalat nevéhez fűződik az OS X operációs rendszer, az iLife és az iWork programcsomag, illetve számos professzionális alkalmazás.

Az Apple a digitális média forradalmasításában ugyanilyen vezető szerepet tölt be a hordozható iPod médialejátszókkal és az iTunes online áruházzal. A vállalat újabb forradalmi termékével, az iPhone telefonnal és a hozzá kapcsolódó App Store áruházzal alkotja újjá a mobiltelefont, nemrégiben bemutatott varázslatos terméke, az iPad pedig meghatározó szerepet játszik a mobilmédia és a számítástechnikai eszközök jövőbeli fejlődésében.

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.