2024.március.28. csütörtök.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

2013. április 17-én a Design Terminálban nyílik a RANDOM:13 tárlata

3 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/70384"><img class="image image-preview" src="/files/images/R%20(1)_3.preview.jpg" border="0" width="235" height="228" /></a></span>RANDOM: 13 - Csoportos fotóművészeti kiállítás. A kortárs fotográfiát és vizuális művészeti ágakat fókuszba állító RANDOM kiállítás sorozat 2013-ban is meghirdette csoportos kiállításra invitáló pályázati felhívását a hagyományos fotográfiai munkákat, illetve a digitális média és videó projektekkel foglalkozó alkotók számára.</p> <p> 

r%20(1) 3.previewRANDOM: 13 – Csoportos fotóművészeti kiállítás. A kortárs fotográfiát és vizuális művészeti ágakat fókuszba állító RANDOM kiállítás sorozat 2013-ban is meghirdette csoportos kiállításra invitáló pályázati felhívását a hagyományos fotográfiai munkákat, illetve a digitális média és videó projektekkel foglalkozó alkotók számára.

 

r%20(1) 3.previewRANDOM: 13 – Csoportos fotóművészeti kiállítás. A kortárs fotográfiát és vizuális művészeti ágakat fókuszba állító RANDOM kiállítás sorozat 2013-ban is meghirdette csoportos kiállításra invitáló pályázati felhívását a hagyományos fotográfiai munkákat, illetve a digitális média és videó projektekkel foglalkozó alkotók számára.

 

Az idei kiírás fókuszában a „Szubjektív történelem" áll, amely több szempontból is vizsgálható. Hol áll az individuum a történelem ívén, hogyan befolyásolja jelenkori identitásunkat a családi, vagy a közösségi történelem, hogyan éli meg az egyén a történelem egyes pillanatait. Melyek azok a személyes történet darabkák, amelyek meghatározzák saját identitásunkat. Hogyan rekonstruáljuk az időt személyes történeteink által. Hogyan kapcsolódik össze a személyes és az objektív történelem, a múlt és a jelen, az egyén és a társadalom.

 

Kiállítók:

Ádám Anna, Bakonyi Zsuzsa, Bíró Eszter, Cseh Dániel, Fiala de Gábor, Flohr Zsuzsi, Floszmann Attila, Galyasi Géza Attila, Gulyás Miklós, Hirling Bálint, Juhász Viktor, Kasza Gábor, Kaulics Viola, Kiss Adrienn, Kolozsi Bea, Mucsy Szilvi, Rajcsányi Artúr, Rapi Mariann, Regős Benedek, Somlói Kolos, Sprenc Balázs, Szabó Benke Róbert, Szami, Száraz Kata, Szigethy Anna, Turós Balázs, Vargha Márk Péter, Vedres Ági, Zsámboki Miklós, Zselinsky Miroslav.

Kurátor: Oltai Kata

 

A Design Terminál a magyar kreatív ipar fejlesztéséért felelős állami intézmény, melynek feladata, hogy ösztönözze a kreatív iparban tevékenykedő fiatalok hazai kibontakozását, és felhívja a hazai és nemzetközi befektetők figyelmét a tehetségükben rejlő üzleti lehetőségekre. A rendezvény szakmai partnereként nemcsak a kiállítás számára ad otthont, de több izgalmas fotográfiai program is gazdagítja az eseményt.

 

Szakmai programok:

Április 20.

egész napos divatfotó workshop indul, Viszlay Márk fotográfus vezetésével.

Részvételi díj 2900 Ft.

Április 21.

10 órától első alkalommal kerül megrendezésre a kültéri aktivitást és a kreatív fotográfiát összekapcsoló egy napos, interaktív fotópályázat a Random Photomarathon, amelyre professzionális és amatőr fotósok is jelentkezhetnek.

Az értékes nyeremények Lowepro táska, Villanj körte szett, vakura szerelhető Mikrobox és egy 50 x 70cm méretű "Forex Float Lustre" professzionális fotókidolgozás.

Nevezési díj: 20000 Ft.

Április 27.

a tárgyfotó / reklámfotó izgalmas világát ismerhetik meg az érdeklődők a Fiala de Gábor fotográfus által vezetett tárgyfotó workshopon.

Részvételi díj 2900 Ft. A két workshop együtt 4900 Ft.

 

RANDOM: 13 – Csoportos fotóművészeti kiállítás.

A tárlat 2013. április 17. és május 7. között látható a Design Terminálban.

Megnyitó: 2013. április 17. 18:00

Design Terminál

Budapest, V. Erzsébet tér 13.

 

https://www.facebook.com/RANDOM.EXHIBITION

 

Lantai József

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.