2024.április.19. péntek.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

2013. október 13-án a Magyar Szállodák Napján fizessen a mosolyával!

3 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><span class="inline inline-left"><a href="/node/74903"><img class="image image-_original" src="/files/images/S%20(1)_29.jpg" border="0" width="459" height="285" /></a></span>Mosolygó vendégek, ingyenesen kipróbálható szállodai szolgáltatások, hatalmas smiley-k. Ezt ígérik a szervezők a II. Magyar Szállodák Napján. <p> 

s%20(1) 29Mosolygó vendégek, ingyenesen kipróbálható szállodai szolgáltatások, hatalmas smiley-k. Ezt ígérik a szervezők a II. Magyar Szállodák Napján.

 

s%20(1) 29Mosolygó vendégek, ingyenesen kipróbálható szállodai szolgáltatások, hatalmas smiley-k. Ezt ígérik a szervezők a II. Magyar Szállodák Napján.

 

A programhoz csatlakozó szállodák egy új fizetőeszközt vezetnek be: a szolgáltatások ára egy egy smiley. Sokféle területnek van már napja: kisvasutak napja, fürdők, múzeumok éjszakája, az éttermeknek a Torkos Csütörtök.

 

2012. október 7-ig a hoteleknek nem volt egy ilyen országos ünnepe. De csak addig, hiszen immáron második alkalommal 2013. október 13-án kerül megrendezésre a Magyar Szállodák Napja!

Ezen a napon a vendégek kipróbálhatják azokat a szolgáltatásokat a szállodákban, amiket eddig nem mertek, nem ismertek – ráadásul ezeket ingyen tehetik meg.

Miért jó ez Önnek?
A szállodák egy napra kitárják a kapuikat, és bemutatkoznak, megmutatják magukat.

A kulisszák mögé is betekinthetnek a látogatók, körbevezetik őket, megmutatják az érdekességeket is. Mivel minden szálloda más és más, ezért a nyújtott ingyenes szolgáltatások is mindenütt mások. Van olyan szálloda, ahol a wellness részt lehet kipróbálni, van ahol borkóstolóval várják az érdeklődőket, van ahol a fitness, tenisz és squash pályákat lehet használni.

Ha információkat, híreket szeretne kapni a Magyar Szállodák Napjáról, és megkeresné a csatlakozott hoteleket és ajándékaikat, akkor a program weboldalán érdemes tájékozódni.

Aktuális, friss információkat találnak a facebook oldalon is.

Természetesen a mosoly az oldalak böngészése közben is kötelező.
Szeretettel vár ajándékokkal minden érdeklődőt október 13-án vasárnap, sok hazai szálloda.

 

Bármily meglepő is, de a hazai turizmus ünnepei közül eddig hiányzott az a nap, amely a szállodákra, vendéglátóhelyekre és azok – mára jelentősen kibővült – szolgáltatásaira hívja fel a figyelmet – mondta tavaly Csobota-Kis Árpád, a Magyar Szállodák Napja program szervezője, a Barátságos Szállodák Nagykövete. Egy baráti beszélgetésen jött az ötlet, hogy a Múzeumok Éjszakája mintájára a magyar hoteleknek is rendezzenek egy saját napot. 

A szállodák ma már leginkább élményközpontok, ahol a vendégek sokféleképpen érezhetik jól magukat. Ennek a sokszínűségnek a bemutatására és kipróbálására jött létre ez a nap. A szállodák ünnepén, a szokásokkal ellentétben az ünnepeltek, a szállodák adnak ajándékot és az ország kiválasztott szállodáiban a vendégek ingyenesen vehetik igénybe a hotel által meghatározott szolgáltatásokat.

A fizetség minden esetben csak egy mosoly, vagyis egy Smiley.

 

És ez így lesz most, 2013. október 13-án is.

 

http://szallodaknapja.hu/

https://www.facebook.com/magyarszallodaknapja

 

Lantai József

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.