2022.05.24.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

2014-ben ismét BUSEXPO, az év legjelentősebb autóbuszos rendezvénye.

2 min read
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/78731"><img class="image image-_original" src="/files/images/bus%20(1).jpg" border="0" width="260" height="235" /></a></span>2014. április 23-án tesztelhetők a legújabb fejlesztésű járművek. A sikeres tavalyi kiállítás után a NiT Hungary (Magánvállalkozók Nemzeti Fuvarozók Ipartestülete) idén ismét megrendezi a Busexpo kiállítást és szakmai konferenciát.</p> <p> 

2014. április 23-án tesztelhetők a legújabb fejlesztésű járművek. A sikeres tavalyi kiállítás után a NiT Hungary (Magánvállalkozók Nemzeti Fuvarozók Ipartestülete) idén ismét megrendezi a Busexpo kiállítást és szakmai konferenciát.

 

2014. április 23-án tesztelhetők a legújabb fejlesztésű járművek. A sikeres tavalyi kiállítás után a NiT Hungary (Magánvállalkozók Nemzeti Fuvarozók Ipartestülete) idén ismét megrendezi a Busexpo kiállítást és szakmai konferenciát.

 

BOVA, MAN, Mercedes, Setra, VOLVO és a legnagyobb márkák mutatják be a legújabb ágazati fejlesztéseket és technológiai újításokat az év legjelentősebb autóbuszos rendezvényén, a zsámbéki vezetéstechnikai központban, a drivingcamp-en, április 23-án.

 

2014 áprilisában újból megrendezik a hazai autóbuszos szektor legnívósabb rendezvényét, a BUSEXPO-t, amelynek különlegessége, hogy a buszokat menet közben tesztelhetik, nézhetik meg a látogatók. A kiállításon a járműforgalmazók mellett a legfontosabb gyártók és beszállítók is bemutatják az idei év újdonságait.

 

Az eseményen kiemelt szerepet kap a motorok Euro 6 szabványa, amely környezetkímélő tulajdonsága mellett megbízhatósága és kisebb üzemanyag-fogyasztása, valamint emissziós értékei miatt is jelentős.

A NiT Hungary által szervezett 2014-es BUSEXPO-nak ebben az évben is Európa legmodernebb közlekedésbiztonsági és vezetéstechnikai központja, a zsámbéki drivingcamp Hungary ad otthont, ahol az érdeklődők mozgásban tesztelhetik a buszokat: kipróbálhatják azok speciális műszaki adottságait, menettulajdonságait.

 

A kiállítás 9.00 órakor nyitja meg kapuit, amellyel együtt szakmai konferenciát is rendeznek a szektort érintő legfontosabb aktuálpolitikai, gazdasági és közlekedésbiztonsági témákban.

 

A rendezvény fővédnöke: Dr. Völner Pál infrastruktúráért felelős államtitkár

Szakmai támogató: Nemzeti Fejlesztési Minisztérium

Szakmai partnerek: drivingcamp Hungary, Volán Egyesülés

A kiállításra a belépés ingyenes.

 

http://busexpo.hu/

http://www.nit.hu/

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

EUROASTRA - Powered by WebshopCompany Ltd. uk. | Newsphere by AF themes.