2024.április.24. szerda.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

2014. február 3-án adománybolt nyílik Gyulán a Békés Megyei Sclerosis Multiplexes Egyesület üzemeltetésével

2 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/77435"><img class="image image-preview" src="/files/images/SM.preview.jpg" border="0" width="463" height="640" /></a></span>A bolt működtetéséhez olyan tárgyakat, termékeket fogadnak, amelyek hasznosak lehetnek egy háztartásban. Az üzletben ruházati termékeket, könyveket, dísztárgyakat, játékokat, sportszereket, működőképes műszaki cikkeket fognak árusítani.</p> <p> 

sm.previewA bolt működtetéséhez olyan tárgyakat, termékeket fogadnak, amelyek hasznosak lehetnek egy háztartásban. Az üzletben ruházati termékeket, könyveket, dísztárgyakat, játékokat, sportszereket, működőképes műszaki cikkeket fognak árusítani.

 

sm.previewA bolt működtetéséhez olyan tárgyakat, termékeket fogadnak, amelyek hasznosak lehetnek egy háztartásban. Az üzletben ruházati termékeket, könyveket, dísztárgyakat, játékokat, sportszereket, működőképes műszaki cikkeket fognak árusítani.

 

A gyulai piactéren – Gyula, Október 6. tér 2. – működő adománybolt 2014. február 3-i, hétfői, 9 óra 30 perckor kezdődő ünnepélyes megnyitásán Gyula város polgármestere mellett Herczegné Szabó Marianna, az üzletet üzemeltető SM egyesület elnöke mond megnyitó köszöntőt.

 

Herczegné Szabó Marianna tájékoztatása szerint a Békés Megyei Sclerosis Multiplexes Emberek Közhasznú Szervezete, mint az ország egyik legaktívabban működő területi betegszervezete fontosnak tartja, hogy a pályázatok és klasszikus adománygyűjtés mellett saját bevételekre is támaszkodhasson, részben piaci alapon szerzett bevételekkel erősíthesse meg önállóságát, ezáltal minél több szolgáltatást nyújthasson az SM betegeknek. Ezt a célt szolgálja a gyulai „SM Adománybolt" megnyitása.

 

  • Az SM egyesület által üzemeltetett „SM Adományboltban" önkéntesek és SM betegek dolgoznak, amivel segítjük rehabilitációjukat, önállóságuk megőrzését, támogatjuk az öntevékeny aktivitást. Egyesületünk pályázati támogatás révén 3 fő megváltozott munkaképességű sorstárs foglalkoztatását vállalja fel.

 

  • Az „SM Adománybolt" forgalma segíti az egyesületet abban, hogy minél inkább saját talpra álljon és a pályázati forrásokat önerőből kiegészítse.

 

  • Az „SM Adománybolt" a városban folyamatosan találkoznak az emberek az SM fogalmával és az SM betegekkel, ezáltal csökkenhet az előítéletesség és nőhet a betegségről való tájékozottság.

 

  • Az „SM Adománybolt" olyan kezdeményezés, ami érdeklődésre tarthat számot úgy a helyi és regionális, mint az országos médiumokban, tevékenységünket aktív PR is kíséri, hogy a projektről szélesebb körben is tudomást szerezzenek, s hozzájáruljon az SM-ről való ismeretek növekedéséhez.

 

  • Az „SM Adománybolt" mintaprojektként valósulhat meg, alapot szolgáltatva az ország más betegszervezetei számára is hasonló kezdeményezés saját régiójukban történő megvalósításához, nagyobb fokú anyagi függetlenség eléréséhez.

 

http://www.bekesmegyeisclerosis.hu/

 

Lantai József

 

 

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.