2022.október.07. péntek.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

3 az 1-ben

4 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/64842"><img class="image image-_original" src="/files/images/M_4.jpg" border="0" width="97" height="165" /></a></span>3 az 1- ben, azaz 1 a Millenáris és 3 programja a hétvégén, Fenntarthatósági Nap, Országos Jógafesztivál és II. Kerületi Kaptató utcai futóverseny. Ott a helyem. Önöknek is.</p> <p><strong> </strong>

m 43 az 1- ben, azaz 1 a Millenáris és 3 programja a hétvégén, Fenntarthatósági Nap, Országos Jógafesztivál és II. Kerületi Kaptató utcai futóverseny. Ott a helyem. Önöknek is.

 

m 43 az 1- ben, azaz 1 a Millenáris és 3 programja a hétvégén, Fenntarthatósági Nap, Országos Jógafesztivál és II. Kerületi Kaptató utcai futóverseny. Ott a helyem. Önöknek is.

 

A hello holnap! bemutatja: 5. Fenntarthatósági Nap. Mentés másként, közelítsük meg a fenntarthatóságot és általában a felelősségvállalást egy kicsit másként.

2012. szeptember 29-én 12 órától hajnalig a fenntartható fejlődésről szól minden a Millenáris Parkban, valamint a Teátrum épületében. Az ötödik alkalommal megrendezésre kerülő fesztiválkonferencia főszervezője a Magyar Telekom.

A program idén is sokszínű és rendkívül interaktív szórakozást biztosít minden látogatónak, négy kerekasztal-beszélgetés, valamint egy egész napos kiállítás található a programban, amelyet végül „afterparty" zár. A nap házigazdája: Novák Péter.

A beszélgetések – a fenntarthatóság hármas pillére mentén – a következőkről szólnak majd: a társadalom témakörén belül az aktív állampolgárságé lesz a fókusz, a környezetében a fenntartható városok, települések, a gazdaság problémakörében pedig a zöld gazdaság. „Ráadás" témánk a zöldülő fesztiválok lesz. A beszélgetőpartnerek olyan közszereplők (művészek, tanárok, üzleti szereplők, civil szervezetek tagjai, celebek), akik valóban hozzájárulnak a fenntarthatósághoz.

A kiállításon megtalálhatók lesznek nem csupán a megújuló erőforrásokat biztosító technológiák, az alternatív gépjárművek, de dizájnerek, közösségi kertesek, újrahasznosító alkotóműhelyek, egészségmegőrző programok, továbbá számos civil szervezet, amely a társadalomnak és/vagy a környezetnek segít.

A hello holnap! sajtódíjának átadóját a rendezvény elején, míg a Fenntarthatósági Nap minden évben meghirdetett kreatív, film-, és zenepályázatának díjátadója már az „afterparty" idején lesz, ahol az Ocho Macho, a PASO Traditional Ska és a Bankrupt fogja húzni a talpalávalót.

További információ, pályázat és regisztráció: www.fenntarthatonap.hu

A program díjtalan!

5. Fenntarthatósági Nap

2012. szeptember 29-30.

Park, Teátrum, 12.00-03.00

http://www.fenntarthatonap.hu/

 

Ősszel ismét megrendezik az év legnagyobb szabású hazai jógaeseményét, az Országos Jógafesztivált!

Várnak minden jógaoktatót, jógázót és érdeklődőt, hogy megismerkedjenek, segítsék egymást, és főleg, hogy érezzük jól magunkat együtt! Az idei cél a közösség építése, új barátok szerzése, és minél többek bevonása a hazai jógaélet élénkítésébe.

Az álom, hogy egy olyan jól szervezett közösség jöjjön létre, ami képes hatékonyan támogatni a jógával kapcsolatos kezdeményezéseket az egymás iránti elfogadás jegyében. Vegyen részt Ön is kedves Olvasónk ebben a munkában, járuljon hozzá a jóga népszerűsítéséhez!

A workshopokon a részvételi díj: 500 Ft

A program díjtalan!

2012. szeptember 30. vasárnap

Jóga fesztivál

EGYÜTT A JÓGÁÉRT!

B épület, 10.00- 20.00

 

Budapest Főváros II. Kerületi Önkormányzat immár tizenharmadszor invitálja a kerület lakóit egy kis testmozgásra, a 2012. szeptember 30-án, vasárnap megrendezésre kerülő „II. Kerületi Kaptató" utcai futóversenyre, melynek helyszíne idén is a Millenáris Park lesz. (1024 Bp., Kis Rókus utca 16-20.)

Az iskolások hat korcsoportban és négy távon (1000 m, 1300 m, 1800 m, 2200 m) mérhetik össze a tudásukat, de akinek ahhoz lesz kedve, gyalog is próbára teheti magát.

Az előző évekhez hasonlóan kerekes-székes és hand-bike-os futamot is indítanak.

A versenyen nevezési díj nincs.

A kerületi iskoláknak előnevezési lehetőséget biztosítanak a szervezők szeptember 14-ig.

Helyszíni nevezés a versenyközpontban, 8:00-tól. Minden távnál a rajt előtt 15 perccel lezárják a nevezést, ezután rajtszám kiadása már nem lehetséges!

A tanulók létszámához viszonyítva az első hat, legtöbb iskolást megmozgató II. kerületi iskola, vásárlási utalványban részesül.

Az esemény fővédnöke: Dr. Láng Zsolt, polgármester

A program díjtalan!

2012. szeptember 30. vasárnap

Kerületi kaptató

A II. kerületi sportnap

Park, 10.00-18.00

 

www.millenaris.hu

 

Lantai József

About Post Author

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.