3 az 1-ben és az ajánlatom ezúttal 1 helyszínen 3 nap alatt 3 előadás, méghozzá az elmúlt év végén újranyitott Átrium Film- Színházban. Koncert, komédia és megint koncert, jó szórakozást.

 

3 az 1-ben és az ajánlatom ezúttal 1 helyszínen 3 nap alatt 3 előadás, méghozzá az elmúlt év végén újranyitott Átrium Film- Színházban. Koncert, komédia és megint koncert, jó szórakozást.

 

2013. február 25. hétfő 19.30

A harmonikás – Szabó Ádám koncert

Amennyiben ismerős a név Olvasóink előtt, jól emlékeznek, hiszen Szabó Ádámmal egykor a Csillagszületik-ben találkozhattak. Ezúttal a Spirit Színház előadásában élőkoncerten láthatják/hallhatják közel másfél órán keresztül. És nem lehet megunni.

Közreműködnek:

Molnár Levente – zongora
Oláh Gábor – dob
Takács Donát – basszusgitár
Udvarhelyi Gábor – gitár

 

2013. Február 27. szerda, 20:00

Martin McDonagh: Vaknyugat – testvérharc két felvonásban

(A Kultúrbrigád és az Átrium Film-Színház közös előadása)

4 szereplő egy Isten háta mögötti ír faluban, de bárhol lehetne, bármelyik földrészen. Akár nálunk is. Két testvér, akik különös balesetben vesztik el apjukat, mellettük a keményen alkoholista helyi pap és a kilátástalan helyzetű „kicsilány". És milyen az életük? Bosszantás, átverés, idegesítés. Semmi sem stimmel, nincs megoldás. Vagy mégis van? 

(lásd: http://euroastra.hu/node/67673)

 

2013. február 28. csütörtök 19.30

Bíró Eszter & Falusi Mariann előadása: Egy kicsit ide, egy kicsit oda

A hol népzenei, hol jazzes, hol popos, táncra hívó dalok egy 21. századi multikulturális zenei folyammá állnak össze. Födő Sándor "Fodo", a zeneszerző (Ezter, Nikola Parov Quintet) és Hegyi György, a szövegíró (Emil Rulez) teremtették meg ezt a világot a két énekes személyiségére, különleges hangjára komponálva. A végeredmény pedig sok új friss, dinamikus dal tele iróniával, átgondoltsággal, amelyek olykor húsbavágóan szólnak a közönséghez. Kirobbanó energia, érzelmek, humor, játékosság, igazi felhőtlen örömzene jellemzi az estét!

Két előadóművész, két külön történet, kétféle megközelítés, mégis van, ami közös. A két énekesnő találkozása a színpadon igazi unikum a magyar zenei életben. 

Közreműködik:

Födő Sándor "Fodo" – ütőhangszerek, zongora, Hámori Máté – gitárok, mandolin,

Szabó Dániel – cimbalom, Gera Gábor – harmonika, Papesch Péter – basszusgitár

Vendég: Varró Dániel

 

Jegyfoglalási lehetőség:

E-mailben: szervezes@atriumfilmszinhaz.hu

Internetes jegyvásárlás: www.atriumfilmszinhaz.jegy.hu

 

Átrium Film-Színház

1024 Budapest, Margit krt. 55.

 

www.atriumfilmszinhaz.hu

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük