A New Orleans Clubban koncertek a Pál Utcai Fiúk-kal, a Group'N'Swing-gel és Peet Project: OVERSEAS – lemezbemutatója. Jó szórakozást.

A New Orleans Clubban koncertek a Pál Utcai Fiúk-kal, a Group'N'Swing-gel és Peet Project: OVERSEAS – lemezbemutatója. Jó szórakozást.


Április 4. csütörtök, 20.00: Pál Utcai Fiúk Akusztik koncert

A Pál Utcai Fiúk zenekar 2013-ban ünnepli megalakulásának 30. évfordulóját. Erre az alkalomra a zenekar megújította Akusztik műsorát, amit április 04-én a New Orleans Music Clubban láthatnak az érdeklődők. Egészen régi és egészen új dalok is felcsendülnek majd, de nem a megszokott hangszerelésben, hanem főleg akusztikus hangszerekre átírva, melyben a zenekar tagjait több vendégművész is segíti majd. A  fúvós szekció a  koncerteken már megszokott állandó vendég, Szűcs Krisztián „Qka" mellett egy fúvóstrióval egészül ki. Zongorán az egykori Kispál és Borz billentyűs, Dióssy D. Ákos játszik, ütőhangszereken pedig Pápai István, aki többek között az Erik Sumo Bandben és Péterfy Bori zenekarában a Love Bandben is közreműködik.

 

Április 5. péntek, 21.00: Peet Project: OVERSEAS – lemezbemutató koncert

A Peet Project a hazai zenei élet legaktívabb, immár nemzetközileg is elismert jazz-pop formációja. Fiatalos, dinamikus és könnyen befogadható zenéjük különlegessége, hogy a funky és pop alapokra építkező, jazz-es stílusjegyekkel fűszerezett kompozíciókban a hegedű a hagyományos szólóhangszerekkel egyenrangú szerepet kap.

A Ferencz Péter (Peet) hegedűs, zeneszerző és zenei producer vezette, huszonéves fiatalokból álló zenekar 2009-ben elnyerte a Jazz Rádió dalversenyének fődíját. 2010-ben jlent meg első lemezük (Pink Spirit), amelyet 2011 novemberében a Turn You On című második album követett, vendégművészként a hazai könnyűzenei élet neves előadóit – Pély Barnabás és Romhányi Áron (United), Gájer Bálint (Group and Swing, The Voice), Nagy Laci (Gitano) – is felvonultatva.

2012-ben a Peet Project dalait közel kétezer alkalommal játszották amerikai és nyugat-európai smooth jazz rádiók, s ezzel a csapat a műfaj nemzetközi térképére is felkerült. W sikerek eredményeként a zenekar 2013 áprilisában a floridai Seabreeze Jazz fesztiválon, ősszel pedig a legjobb USA-beli jazz fesztiválnak szavazott Catalina Island JazzTrax fesztiválon lépett fel a műfaj legnagyobbjainak – Brian Culbertson, Kirk Whalum, Tower of Power, Fourplay – társaságában.

A zenekar repertoárja a dallamos és lendületes saját szerzemények mellett egyedi megszólalású és hangszerelésű feldolgozásokat is tartalmaz. A csapat neve jól ismert a hazai klubéletben, hiszen a fiúk tucatnyi teltházas koncertet tudhatnak maguk mögött, budapesti és vidéki helyszíneken egyaránt.

A Peet Project április elején – még a hivatalos nemzetközi megjelenés és a floridai fesztivál-fellépés előtt – bemutatja harmadik, Overseas című nagylemezét a hazai közönségnek

 

Április 6. szombat, 22.00: Group'N'Swing KONCERT – No.1. Swing & Boogie Show

Ezen az estén Magyarország első számú Swing & Boogie zenekara lép fel a Voice-ból is ismert Gájer Bálint énekessel. Zenéjükben a swing, a latin, a ballada és rock'n'roll legjava keveredik. Garantált akiváló zene, a vidám hangulat és lendületes tánc! A decemberi koncert bebizonyította, hogy a zenekar kitűnő otthonra talált a New Orleansban. 

 

Jegyek elővételben kaphatók a helyszínen reggel 9-től este 7-ig (VI. Lovag u. 5.) és a jegy.hu oldalán illetve a helyszínen a programok előtt.

A fenti programokon felül a műsorokhoz igazodó, tematikus vacsorákkal várják a vendégeket.

 

New Orleans Club

1066 Bp., Lovag u. 5.

 

www.neworleans.hu

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük