Hamarosan ismét megrendezésre kerül a Műegyetemi Állásbörze. A kiállítók jelentkezését 2011. február 3-ig várják a szervezők.

 

Hamarosan ismét megrendezésre kerül a Műegyetemi Állásbörze. A kiállítók jelentkezését 2011. február 3-ig várják a szervezők.

 

 A Műegyetemi Állásbörze azon cégek számára jelent kiemelkedően hatékony toborzási csatornát, ahol szükség van frissdiplomás munkaerőre, ahol aktívan működik gyakornoki program, ahol időszakos vagy részmunkaidős pozíciókra fiatal, de jól képzett munkaerőt keresnek, vagy éppen ahol szervezeti átalakítás vagy költségcsökkentés miatt a junior munkaerő irányába alakítják át a dolgozók arányát.

 

  

    Hazánk legnagyobb és legrangosabb állásbörzéjének ezúttal is a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem ad helyet. A rendezvény rendszerint igen nagy népszerűségnek örvend, a hasonló célú hazai expók között évek óta stabilan a Műegyetemi Állásbörzén a legmagasabb mind a kiállító cégek, mind ajánlataik száma, s ezzel párhuzamosan a látogatók száma – akik egyébként jellemzően magas színvonalú műszaki, gazdasági, informatikai, pénzügyi és természettudományi képzésben vesznek vagy vettek részt – is igen jelentős. Az elmúlt évek tapasztalatai alapján az idei börzére legalább 10.000 – 12.000 frissdiplomás, diploma előtt álló vagy néhány éves szakmai tapasztalattal rendelkező fiatal látogatót várnak, nemcsak a Budapesti Műszaki Egyetemről, hanem a többi budapesti és vidéki felsőoktatási intézményből egyaránt.

A Műegyetemi Állásbörze idén tavasszal a szokásosnál korábban, március 9-10-én kerül megrendezésre. "Az idei tavaszi Műegyetemi Állásbörze időpontja azért került a korábbi évekhez képest előbbre, mert azt tapasztaltuk, hogy az állásbörzében érintett hallgatók a késő tavaszi időszakban fokozott terhelésnek vannak már kitéve, hiszen a szakdolgozatírás és tanulmányaik – vagy alsóbb éveseknél az adott félév – lezárásához kapcsolódó tevékenységek kötik le idejük és energiájuk nagy részét. A rendezvény hatékonyságának növelése érdekében döntöttünk a kora márciusi időpont mellett." – nyilatkozták a szervezők.

BME Diákközpont
Tel.: + 36 20 208 2351, +36 20 523 5683
E-mail: info@allasborze.bme.hu
Honlap: http://www.allasborze.bme.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük