2024.szeptember.09. hétfő.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Vonatozzunk együtt a Mikulással

2 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><span class="inline inline-left"><a href="/node/84976"><img class="image image-preview" src="/files/images/Mikulasvonat_sajto2.preview.jpg" border="0" width="464" height="325" /></a></span>December első hétvégéjén újra elindul a hatalmas népszerűségnek örvendő Mikulásvonat. <p> 

mikulasvonat sajto2.previewDecember első hétvégéjén újra elindul a hatalmas népszerűségnek örvendő Mikulásvonat.

 

mikulasvonat sajto2.previewDecember első hétvégéjén újra elindul a hatalmas népszerűségnek örvendő Mikulásvonat.

 

A különvonaton a gyerekek és az őket kísérő szülők, nagyszülők két napon keresztül, szombaton és vasárnap, együtt vonatozhatnak a Télapóval, akit most is elkísérnek a vidám, csínytevő krampuszok. A Mikulásvonaton nem unatkoznak a gyerekek, közös énekléssel, versmondással várják a Télapó érkezését. A krampuszok már az állomásokon is szórakoztatják a kicsiket: közös játékokat, táncolást szerveznek nekik. A jóságos Mikulásnak mindenkire jut ideje, az összes gyerkőc beszámolhat, hogyan viselkedett az elmúlt évben. A közös vonatozáson minden gyerek kap egy-egy mikuláscsomagot is, ami cukrot, diót, mogyorót és persze egy kis virgácsot is rejt.

 

A gyermekek sosem felejtik el a közös vonatozást a Mikulással, de az út a felnőtteknek is különleges élményt nyújt, a budai hegyek téli erdeiben gyönyörködhetnek.

A Gyermekvasút és a Gyermekvasutasokért Alapítvány idén is szeretettel vár minden kisgyereket, akik közösen szeretnének vonatozni a Mikulással.

A vonatok menetrend szerint csak a végállomáson állnak meg, menet közben le- illetve felszállásra nincs lehetőség. A kocsikba az indulás előtt 15 perccel kell felszállni, a helyfoglalás érkezés szerint történik.

 

MIKULÁSVONAT

2014. december 6. szombat, december 7. vasárnap

 

Mikulásvonatok indul:

A GYERMEKVASÚT HŰVÖSVÖLGY ÁLLOMÁSRÓL

8:20, 9:20, 10:30, 12:20 és 13:45

 

A GYERMEKVASÚT SZÉCHENYI-HEGY ÁLLOMÁSRÓL

 9:15, 10:40, 12:10, 13:35 és 15:10.

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

HÍRMORZSA

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.