2024.július.22. hétfő.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Miratia Prémium városjátékok – Miratia hetek

4 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><span class="inline inline-left"><a href="/node/93822"><img class="image image-preview" src="/files/images/miratia.jpg" border="0" width="465" height="330" /></a></span>Ingyenes városrejtvények Budapest turistáinak. Budapesti turisták, itt az idő! Nyomozz gyilkosok, összeesküvések és rejtett kincsek után okostelefonoddal Budapest legszebb pontjain. A Miratia Prémium okostelefonos városrejtvényei ingyenesen játszhatók Budapesten! <p> 

miratiaIngyenes városrejtvények Budapest turistáinak. Budapesti turisták, itt az idő! Nyomozz gyilkosok, összeesküvések és rejtett kincsek után okostelefonoddal Budapest legszebb pontjain. A Miratia Prémium okostelefonos városrejtvényei ingyenesen játszhatók Budapesten!

 

miratiaIngyenes városrejtvények Budapest turistáinak. Budapesti turisták, itt az idő! Nyomozz gyilkosok, összeesküvések és rejtett kincsek után okostelefonoddal Budapest legszebb pontjain. A Miratia Prémium okostelefonos városrejtvényei ingyenesen játszhatók Budapesten!

 

„Ezt a lehetőséget most ajándékba adjuk Budapest turistáinak abból az alkalomból, hogy augusztus 20-án volt államalapításunk évfordulója. Ezt megünneplendő segítünk úgy felfedezni Budapestet, ahogy még soha. Minden Miratia városjáték ingyenesen érhető el szeptember 6-ig, többféle stílusban a detektív történettől egészen a romantikus játékig. A játékhoz szükséged lesz a szürkeállományodra, ügyességedre és egy GPS-szel rendelkező okostelefonra, hogy megtalálj minden rejtett nyomot és megoldd a rejtvényeket.

A városnézés lehet játék és szórakozás, sőt érdemes annak lennie!"

 

De mi is az a Miratia?!

A Miratia egy városrejtvény játék okostelefonra, amely: a geocachinget, kincsvadászatot

és a szabadulós játékot egyesíti egy városjátékban.

A Miratia játékokkal a turistáknak vagy bárkinek, aki játszani szeretne, a városnézés könnyed, játékos és érdekes elfoglaltság lesz. Az egész kaland ott van az okostelefonodban!

A Miratia városi kincsvadász játékai új dimenziót nyitnak turisztikában, játékaink kiterjesztik a városnézés élményét kincsvadászattal, kalanddal és kihívásokkal.

 

Ingyenes játékok Budapesten:

Miratia Hetek alatt a lenti játékok lesznek ingyenesen elérhetőek:

Murder in C-minor: egy igazi nyomozós történet.

Save Romance: egy könnyed romantikus játék – kizárólag pároknak.

Pubbin' About: egy romkocsma történet, ami egy rosszul sikerült lánybúcsút követ végig.

A Find the fun játékkal Budapest meg fog nevettetni!

One-Armed Pianist egy történelmi játék, amelyben egy gonosz átok megtörése a cél.

A játékok elérhetők: angolul, franciául, németül, olaszul és oroszul. Többet is megtudhatsz a budapesti játékokról, ha ellátogatsz honlapunkra: http://www.miratia.com/where-is-it-available/budapest/

 

Okostelefon és GPS

A játékhoz egy iOS vagy Android okostelefon vagy tablet szükséges, amelyben van egy jól funkcionáló GPS. A kezdés után, a helyzetedtől függően, amit a GPS közvetít a játéknak, a Miratia eléd tárja a soron következő feladatot, információt vagy rejtvényt. Ez azt jelenti, hogy csak addig van szükséged internetkapcsolatra (vagy WIFIre) amíg letöltöd az applikációt és a kiválasztott játékot. Ezt követően a teljes játék a képek, videók és hangok mind offline működnek végig.

Minden Miratia városjáték egy bevezető sztorival indul, ami elvezet téged a játék kezdőpontjára, ahol elindul az első „felvonás", amint megérkezel. Ez egy interaktív játék, amihez szükségesek az ötleteid és az, hogy ott legyél. Nincsen időkorlát arra, hogy teljesítsd a feladványokat, de általában mindenkinek sikerül 1,5- 2 óra alatt. Ennyi idő épp ideális egy városnézős délutánhoz pároknak, családoknak tinikkel vagy akár kisebb gyerekekkel.

 

Ahhoz, hogy játszani tudj, annyit kell csak tenned, hogy letöltöd az alkalmazást az App Storeból vagy Google Playből, regisztrálsz az e-mail címeddel vagy egyszerűen csak a Facebook fiókoddal. Ezután megjelenik a közeledben elérhető játékok listája azok típusával együtt, illetve a távolság lépésekben a kezdőpontig. Válaszd, amelyik a legjobban tetszik és kattints a „Play" gombra.

Selfie verseny

A Miratia Heteket megkoronázzuk egy Selfie versennyel is! Kíváncsiak vagyunk, hogy a játéknak melyik volt a legjobb pillanata! A Miratia kiírja, hogy épp hol vagy és a játék melyik részénél tartasz. Ha megvan a Selfie, oszd meg a Miratia Facebook oldalán! Ha a te fotódra érkezik a legtöbb like, te nyertél. Érdemes nevezned, mert az első díj egy Miratia poszter, amelyen a saját megrajzolt avatárod szerepel, amit profi illusztrátorunk fog elkészíteni!

Innentől rajtad áll minden!

Kapd fel a detektív sapkát, keresd a nyomokat és közben fedezd fel Budapest legszebb látnivalóit.

 

https://www.facebook.com/miratiagame

https://www.facebook.com/events/1692519520984616

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.